LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już mam posprzątane na szczęście. Ostatnio 2 dni spedzialam zeby wszystko tak ladnie ogarnac a teraz moj m. sprzata
Ja dzis bylam na zakupach i zaluje bo teraz leze jak zdwchly placek i mdlosci mnie ciagle meczą mialam robic salatke i ślimaczki z ciasta francuskiego i nie wiem czy dam rade wstac -
nick nieaktualnyHej dziewczyny czułam, że coś niedobrego się dzieje. Byłam na pogotowiu bo zaczęłam krwawić. Lekarz zrobił USG i powiedział, że wygląda dobrze bo pęcherzyk powiększył się sporo. Widać pęcherzyk zółtkowy. Kazał cały czas leżeć aż do mojej umówionej wizyty czyli na 24.08
Strasznie się boje i ciągle płakać mi się chcę -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Hej dziewczyny czułam, że coś niedobrego się dzieje. Byłam na pogotowiu bo zaczęłam krwawić. Lekarz zrobił USG i powiedział, że wygląda dobrze bo pęcherzyk powiększył się sporo. Widać pęcherzyk zółtkowy. Kazał cały czas leżeć aż do mojej umówionej wizyty czyli na 24.08
Strasznie się boje i ciągle płakać mi się chcę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co pierwszy taki strzał kwawienia był żywo czerwony ale potem cały czas baaardzo ciemno brązowa krew a teraz nie jest tego dużo tylko na papierze. Lekarz powiedział, że to jest okres kiedy powinnam dostać miesiączke i może dlatego. Powiedział, że na USG widać, że ładnie rośnie. Prześlę Ci zaraz USG z 12.08 i to z dzisiaj. Ty bardziej bedziesz się na tym rozumiała. Bardzo się martwię boję się poronienia:( w poniedziałek albo we wtorek zrobię jeszcze beta HCG czy w ogóle rośnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo póki co wygląda wszystko ok. Nie idź na bete skoro widać ze rośnie. Lepiej lez. Niech się ładnie tam wylegnie dzidzia. No z tym niedoszlym okresem to może być prawda. Wiele kobiet na początku nie wie o ciąży bo właśnie dostaje taki niby okres.. spokojnie stres nic nie pomoże. Będzie dobrze :*
-
nick nieaktualnyMam jeszcze dylemat czy iść jutro do teściowej na urodziny. Mój m mowi zebym poszla ale ze bede caly czas lwzec i tylko do wc wstane jak bedzie potrzeba. Nie wiem jestem w kropce
Moj m probuje mnie odstresowac teraz i wlaczyl mi jakas smieszna komedie i troche pomogloailatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Dziękuję za wsparcie
-
nick nieaktualnyNiestety ale dalej lekko plamie na ciemno brązowo. Nawet mnie już podbrzusze przestało pobolewać jak na @. Jajniki też już nie kłują. Tak się zastanawiam czy może jakiegoś krwiaka nie było i teraz się oczyszcza. A ten lekarz ze szpitala to staruszek był i może ślepy już nie zauważył. Chciałabym już do mojej gin iść na kontrolę...
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Niestety ale dalej lekko plamie na ciemno brązowo. Nawet mnie już podbrzusze przestało pobolewać jak na @. Jajniki też już nie kłują. Tak się zastanawiam czy może jakiegoś krwiaka nie było i teraz się oczyszcza. A ten lekarz ze szpitala to staruszek był i może ślepy już nie zauważył. Chciałabym już do mojej gin iść na kontrolę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo powiem, że okey brzuch mnie nie boli. Czasem ale rzadko zaboli jak na @ i zakluja jajniki. Tak sie zastanawiam czy jest to zwiazane z tym krwawieniem no wczesniej mnie caly czas bolalo i kulo.
Siedze sobie, czasem sie poloze pochwalilismy sie dzis wszyscy sie ciesza ale powiedzielismy ze na spokojnie bo nie wiadomo co z tego wyniknie
a no i plamienia już praktycznie też nie mam. Tzn wiem ze ta stara czarna krew jeszcze tam siedzi ale na papierze i wkladce juz nie ma