X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze trochę pospałam z moim M. jak przyszedł z nocki do domciu :)

ailatan lubi tę wiadomość

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tam drogie Panie , gorąco :):) Weekend się zaczyna więc czas na sprzątanie w domu ;);)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mam posprzątane na szczęście. Ostatnio 2 dni spedzialam zeby wszystko tak ladnie ogarnac :) a teraz moj m. sprzata ;)
    Ja dzis bylam na zakupach i zaluje bo teraz leze jak zdwchly placek i mdlosci mnie ciagle meczą :( mialam robic salatke i ślimaczki z ciasta francuskiego i nie wiem czy dam rade wstac :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czułam, że coś niedobrego się dzieje. Byłam na pogotowiu bo zaczęłam krwawić. Lekarz zrobił USG i powiedział, że wygląda dobrze bo pęcherzyk powiększył się sporo. Widać pęcherzyk zółtkowy. Kazał cały czas leżeć aż do mojej umówionej wizyty czyli na 24.08

Strasznie się boje i ciągle płakać mi się chcę:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Hej dziewczyny czułam, że coś niedobrego się dzieje. Byłam na pogotowiu bo zaczęłam krwawić. Lekarz zrobił USG i powiedział, że wygląda dobrze bo pęcherzyk powiększył się sporo. Widać pęcherzyk zółtkowy. Kazał cały czas leżeć aż do mojej umówionej wizyty czyli na 24.08

Strasznie się boje i ciągle płakać mi się chcę:(
    Hm lez. A powiedz mi jaka masz dawkę duphastonu? Badalas ostatnio tarczyce? Ona lubi szaleć w ciąży.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2x1 duphaston 10 mg i 2x1 luteina 100mg.
    Nie badałam tarczycy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm to dawka potężna. Dziwne te krwawienie. Ale taka żywa krew czy brązowa? A co lekarz powiedział ze to od czego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co pierwszy taki strzał kwawienia był żywo czerwony ale potem cały czas baaardzo ciemno brązowa krew a teraz nie jest tego dużo tylko na papierze. Lekarz powiedział, że to jest okres kiedy powinnam dostać miesiączke i może dlatego. Powiedział, że na USG widać, że ładnie rośnie. Prześlę Ci zaraz USG z 12.08 i to z dzisiaj. Ty bardziej bedziesz się na tym rozumiała. Bardzo się martwię boję się poronienia:( w poniedziałek albo we wtorek zrobię jeszcze beta HCG czy w ogóle rośnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    up2r4n4fvtmy_t.jpg To jest z dzisiaj...

y0ww61wa89v3_t.jpg a To z 12.08 czyli 2 dni temu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    up2r4n4fvtmy_t.jpg To jest z dzisiaj...

y0ww61wa89v3_t.jpg a To z 12.08 czyli 2 dni temu :)
    No póki co wygląda wszystko ok. Nie idź na bete skoro widać ze rośnie. Lepiej lez. Niech się ładnie tam wylegnie dzidzia. No z tym niedoszlym okresem to może być prawda. Wiele kobiet na początku nie wie o ciąży bo właśnie dostaje taki niby okres.. spokojnie stres nic nie pomoże. Będzie dobrze :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze dylemat czy iść jutro do teściowej na urodziny. Mój m mowi zebym poszla ale ze bede caly czas lwzec i tylko do wc wstane jak bedzie potrzeba. Nie wiem jestem w kropce ;)
    Moj m probuje mnie odstresowac teraz i wlaczyl mi jakas smieszna komedie i troche pomoglo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź Ola. Musisz wyluzować. Pamiętaj ze jakby miało się coś dziać to nawet choćbys plackiem leżała to i tak się stanie. Będzie dobrze. Pozytywnie myśleć.

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Ola współczuję.:(

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Dziękuję za wsparcie :)
    Wspieram bo dobrze wiem jak było mi ciężko na początku.. ile niepewności.. ale pamiętam tez ze jakoś bardzo się nie ograniczałam.. jak miałam ochotę spać to spałam jak iść na spacer szłam ochotę ba sex to tez nie rezygnowalam chociaż później się okazało ze to było ryzykowne.. ale dziecko przetrwało.. zdrowa ciąża naprawdę przetrwa dużo.. ważne są też te hormony.. Zbadaj tarczyce przy okazji ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale dalej lekko plamie na ciemno brązowo. Nawet mnie już podbrzusze przestało pobolewać jak na @. Jajniki też już nie kłują. Tak się zastanawiam czy może jakiegoś krwiaka nie było i teraz się oczyszcza. A ten lekarz ze szpitala to staruszek był i może ślepy już nie zauważył. Chciałabym już do mojej gin iść na kontrolę... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Niestety ale dalej lekko plamie na ciemno brązowo. Nawet mnie już podbrzusze przestało pobolewać jak na @. Jajniki też już nie kłują. Tak się zastanawiam czy może jakiegoś krwiaka nie było i teraz się oczyszcza. A ten lekarz ze szpitala to staruszek był i może ślepy już nie zauważył. Chciałabym już do mojej gin iść na kontrolę... :(
    Jak będzie to Cię niepokoić to wybierz się do innego lekarza. Może kogoś poleconego..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    póki co to w weekend moge tylko na pogotowie jechac :) ale mam nadzieje ze bedzie okey :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    póki co to w weekend moge tylko na pogotowie jechac :) ale mam nadzieje ze bedzie okey :)
    I jak tam Ola u teściowej? Ja też siedzę u swojej..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem, że okey :) brzuch mnie nie boli. Czasem ale rzadko zaboli jak na @ i zakluja jajniki. Tak sie zastanawiam czy jest to zwiazane z tym krwawieniem no wczesniej mnie caly czas bolalo i kulo.
    Siedze sobie, czasem sie poloze :) pochwalilismy sie dzis wszyscy sie ciesza ale powiedzielismy ze na spokojnie bo nie wiadomo co z tego wyniknie :)
    a no i plamienia już praktycznie też nie mam. Tzn wiem ze ta stara czarna krew jeszcze tam siedzi ale na papierze i wkladce juz nie ma ;)

‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ