X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam laparo w 10 dc. a wczoraj w 26 dostałam @, trochę wcześniej niż zwykle ale nawet dobrze, bo szybciej możemy zacząć starania. Krwawienie słabe ale jest :P i do tego nie boli mnie brzuch, jak zawsze się zwijałam i jechałam na przeciwbólowych, tak teraz nic - to mnie cieszy :)

gwiazdeczka trzymam kciuki ;)
    Sabina a jak u Ciebie się sprawy mają ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 10:58

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zaczęłam jeździć na rowerze ale juz raz próbowałam spalić kilka kalori ale nie idzie nic

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Właśnie zaczęłam jeździć na rowerze ale juz raz próbowałam spalić kilka kalori ale nie idzie nic
    bo to wiesz od razu nie schodzi.. tluszcz zaczyna byc spalany po okolo 30-40 minurach wysiku.. mniej czasu niz godzine nie ma sesnu cwiczyc bo odwadniasz sie tylko... oczywiscie chodzi o trening cardio.. a nie silowy.. bo z silowym to troche inaczej.. jak na rowerze to tak przynajmniej potora godzinny co drugi dzien.. mozesz wlaczyc tez bieganie albo basen.. sqush dziala tez cuda
    i bardzo fajne i szybko dajce efekty ma chodakowska- nie trzeba placic i wychodzic z domu do tego dobrze dobrana dieta i juz inaczej organizm dziala.. i pozytywne nasrawienie :)

• gwiazdeczka88 Ekspertka

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłoby wspaniale gdybym już nie dostała @ przez następne 9 m-cy!!! Nie dość że w końcu byłabym w ciąży to jeszcze choroba po laparo nie miała by szans się z powrotem odezwać i może ogniska endo by się zmniejszyły te które zostały. Dobrze że za marzenia nie karzą, bo miałabym dożywocie.

Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
    HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
    AMH 1,98
    06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków :-(
    13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków :-(, brak mrozaków
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola i jak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam dalej @ :) jeszcze 2 dni zostaly ale kupilam dzis test i rano go zrobie:) ale mysle ze @ bedzie bo juz od kilku dni mnie podbrzusze pobolewa jak na @ :) i piersi bardzo bolesne i ciezkie i sutki to samo:) czyli tak jak przed kazda @ :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża tak samo się objawia

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Ciąża tak samo się objawia
    no wiem ale jakoś w to nie wierze:) nie chce sie tez nakrecac :) chociaz na test sie skusilam:p zawsze gdzies ta nadzieja jest;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z ciekawosci zrobilam test... ręce mi sie cale trzesa.. nie wierze. http://zapodaj.net/e6e9cc863f6d5.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 16:03

ailatan, choco, honey028 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Dziewczyny z ciekawosci zrobilam test... ręce mi sie cale trzesa.. nie wierze. http://zapodaj.net/e6e9cc863f6d5.jpg.html
    hehe wiedzialam :) gratulacje :0 teraz dbaj o siebie :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jade wieczorem do moich dziewczy z pracy na bete :) bo labolatoria jutro nieczynne:p ale kupilam jeszcze 3 testy.bo dalej nie wierze;p

ailatan lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chyba wszystko jasne. Zrób dziś bete i w poniedziałek przyrost. Bardzo się cieszę heh jeszcze teraz daleka droga ale wierzę że będzie dobrze. Super

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zostałas mama w ten piękny słoneczny upalny dzień. Oszczędzaj się.. pierwsze tygodnie decydujące

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze bedzie dobrze ;) dzis grila robimy i mialam sie piwka napic hehe to wode wypije:p przyjemnie to zabrzmiało, że władnie zostalam mama hihi:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Mam nadzieje ze bedzie dobrze ;) dzis grila robimy i mialam sie piwka napic hehe to wode wypije:p przyjemnie to zabrzmiało, że władnie zostalam mama hihi:p
    No teraz piwka juz lepiej nie. Powiedziałaś mężowi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie od razu zawołałam go ;p strasznie się cieszy;p już zdążył się upić ze szczęścia;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    No pewnie od razu zawołałam go ;p strasznie się cieszy;p już zdążył się upić ze szczęścia;p
    Hehe dobre. Mój jak dowiedział się ze jestem w ciąży akurat szedł na pepkowe bo koledze syn się urodził hehe a mój Młody coraz intensywniej kopie hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ale naprawdę się ciesze bardzo a bardzo

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty już masz duuuzy brzuszek ;) maly rosnie jak na drozdzach:) ile juz wazy? :)

Ja tez sie bardzo cieszę sle tez obawiam zeby wszystko bylo okey;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje gratulacje :-*dołączyłaś do grona szczęśliwych mam :-)

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ