LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja miałam laparo w 10 dc. a wczoraj w 26 dostałam @, trochę wcześniej niż zwykle ale nawet dobrze, bo szybciej możemy zacząć starania. Krwawienie słabe ale jest i do tego nie boli mnie brzuch, jak zawsze się zwijałam i jechałam na przeciwbólowych, tak teraz nic - to mnie cieszy
gwiazdeczka trzymam kciuki
Sabina a jak u Ciebie się sprawy mają ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 10:58
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Właśnie zaczęłam jeździć na rowerze ale juz raz próbowałam spalić kilka kalori ale nie idzie nic
i bardzo fajne i szybko dajce efekty ma chodakowska- nie trzeba placic i wychodzic z domu do tego dobrze dobrana dieta i juz inaczej organizm dziala.. i pozytywne nasrawienie -
Byłoby wspaniale gdybym już nie dostała @ przez następne 9 m-cy!!! Nie dość że w końcu byłabym w ciąży to jeszcze choroba po laparo nie miała by szans się z powrotem odezwać i może ogniska endo by się zmniejszyły te które zostały. Dobrze że za marzenia nie karzą, bo miałabym dożywocie.
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:No pewnie od razu zawołałam go ;p strasznie się cieszy;p już zdążył się upić ze szczęścia;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny