LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm ale ogolnie to dowiedz sie co to jest i kurcze ja bym uderzyla do tych lekarzy co Cie wczesniej operowali.. bo po to ma byc.. ? cos przeoczyli? Nie douczeni byli? No chyba ze to jest sprawa ktora wynikla po operacji.. ale jezeli rzeczywiscie masz ogniska endometriozy to to nie jest cos co powstaje ot tak nagle..plimka_bum wrote:nie mam już zbytnio nadziei, obawiam że skończy się to kilkumiesięcznym leczeniem ( oby tylko)
trzymam kciukasy za udane rozwiazanie i nie martw sie- napewno dlugo az tak nie bedzie
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Jestem nowa w tym wątku. Mam do Was pytanie, czy po laparoskopii krwawiłyście?? Ja dwa dni po zaczęłam i wygląda to jak obfita miesiączka.. nie wiem co myśleć a nie mam kontaktu z lekarzem. Dopiero w poniedziałek będę dzwonić do Niego. Nic mnie nie boli ani nie mam gorączki - tylko to krwawienie. Któraś z Was tak może miała?? Nawet dłużej pochodzić nie mogę bo się ze mnie leje..
Proszę o odpowiedź jeśli któraś z Was tak miała albo wie, że tak się dzieje.
Pozdrawiamendometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -
10 dpt krwawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRaczej nie będę testować. Jestem niemal w 100% pewna, że w tym cyklu nic z tego;)plimka_bum wrote:Ola kiedy będziesz testować ?
Wczoraj dowiedzialam sie ze moj przyjaciel zostanie tatą
jego narzeczona tez ma pcos a on slabe plemniki ale udalo im sie z in vitro za 2 podejsciem:))
-
domi-Bstok wrote:Sabina ja jestem wieżo po laparo i miałam lekkie plamienie w dniu laparo, później nic a dopiero po 5 dni później zaczęłam krwawienie i lekarz kazał to traktować jako miesiączkę. Dodam że przed laparo moje cykle były różne czasami nieregularne.
Domi- Bstok dzięki za info:) no możliwe, że też mi się coś poprzestawiało. Bo wygląda to jak miesiączka.. a gdyby coś było nie tak to pewnie były by też inne oznaki. Ale jak to miesiączka i nic mnie nie boli to chyba będę płakać ze szczęścia
zawsze umierałam.. nie możliwe, że to nie boli
a ogólnie jak się czujesz?? miałaś tylko diagnostyczną czy zabiegową?? coś wykryli u Ciebie?? Jesli można wiedzieć oczywiście.
Pozdrawiamendometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -
10 dpt krwawienie -
Sabina_x wrote:Cześć dziewczyny
Jestem nowa w tym wątku. Mam do Was pytanie, czy po laparoskopii krwawiłyście?? Ja dwa dni po zaczęłam i wygląda to jak obfita miesiączka.. nie wiem co myśleć a nie mam kontaktu z lekarzem. Dopiero w poniedziałek będę dzwonić do Niego. Nic mnie nie boli ani nie mam gorączki - tylko to krwawienie. Któraś z Was tak może miała?? Nawet dłużej pochodzić nie mogę bo się ze mnie leje..
Proszę o odpowiedź jeśli któraś z Was tak miała albo wie, że tak się dzieje.
Pozdrawiam
Witaj, ja miałam plamienie w dzień po zabiegu i na drugi dzień jeszcze trochę a za dwa dni dostałam okres kompletnie bezbolesny. Miałam laparoskopie diagnostyczną i jestem w pierwszym cyklu po.
Podnoszę jeszcze raz pytanie czy którąś z dziewczyn bolał brzuch jak na okres w cyklu po laparoskopii? Boli mnie od owulacji ale lżej jak na okres i zastanawiam się czy to po laparo... proszę o odp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina ja laparo miałam robione pod kontem kauteryzacji jajników (ponieważ mam PCO) i diagnostyczną i prawdopodobnie mam jeden jajowód niedrożny, e jaka dokładnie jest diagnoza to się dowiem za 2 tygodnie jak mój lekarz wróci z urlopu
. A ten Twój ból to wydaje mi sie ze jest normalny, bez obaw
-
Domi bo 15 wypada w sobotę a w poniedziałek jest 17domi-Bstok wrote:to nie wiem o co chodzi bo jak dzwoniłam wczoraj do rejestracji to mówiła babka że do 17

na to samo wychodzi.
A miałaś zakładany cewnik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 21:39
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

bo to oznacza że i ja będę zdrowa. We wtorek mamy wizytę w klinice i wtedy zobaczymy ....