LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:nie mam już zbytnio nadziei, obawiam że skończy się to kilkumiesięcznym leczeniem ( oby tylko)
trzymam kciukasy za udane rozwiazanie i nie martw sie- napewno dlugo az tak nie bedzie -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Jestem nowa w tym wątku. Mam do Was pytanie, czy po laparoskopii krwawiłyście?? Ja dwa dni po zaczęłam i wygląda to jak obfita miesiączka.. nie wiem co myśleć a nie mam kontaktu z lekarzem. Dopiero w poniedziałek będę dzwonić do Niego. Nic mnie nie boli ani nie mam gorączki - tylko to krwawienie. Któraś z Was tak może miała?? Nawet dłużej pochodzić nie mogę bo się ze mnie leje..
Proszę o odpowiedź jeśli któraś z Was tak miała albo wie, że tak się dzieje.
Pozdrawiamendometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer - 10 dpt krwawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Ola kiedy będziesz testować ?
Wczoraj dowiedzialam sie ze moj przyjaciel zostanie tatą jego narzeczona tez ma pcos a on slabe plemniki ale udalo im sie z in vitro za 2 podejsciem:)) -
domi-Bstok wrote:Sabina ja jestem wieżo po laparo i miałam lekkie plamienie w dniu laparo, później nic a dopiero po 5 dni później zaczęłam krwawienie i lekarz kazał to traktować jako miesiączkę. Dodam że przed laparo moje cykle były różne czasami nieregularne.
Domi- Bstok dzięki za info:) no możliwe, że też mi się coś poprzestawiało. Bo wygląda to jak miesiączka.. a gdyby coś było nie tak to pewnie były by też inne oznaki. Ale jak to miesiączka i nic mnie nie boli to chyba będę płakać ze szczęścia zawsze umierałam.. nie możliwe, że to nie boli a ogólnie jak się czujesz?? miałaś tylko diagnostyczną czy zabiegową?? coś wykryli u Ciebie?? Jesli można wiedzieć oczywiście.
Pozdrawiamendometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer - 10 dpt krwawienie -
Sabina_x wrote:Cześć dziewczyny
Jestem nowa w tym wątku. Mam do Was pytanie, czy po laparoskopii krwawiłyście?? Ja dwa dni po zaczęłam i wygląda to jak obfita miesiączka.. nie wiem co myśleć a nie mam kontaktu z lekarzem. Dopiero w poniedziałek będę dzwonić do Niego. Nic mnie nie boli ani nie mam gorączki - tylko to krwawienie. Któraś z Was tak może miała?? Nawet dłużej pochodzić nie mogę bo się ze mnie leje..
Proszę o odpowiedź jeśli któraś z Was tak miała albo wie, że tak się dzieje.
Pozdrawiam
Witaj, ja miałam plamienie w dzień po zabiegu i na drugi dzień jeszcze trochę a za dwa dni dostałam okres kompletnie bezbolesny. Miałam laparoskopie diagnostyczną i jestem w pierwszym cyklu po.
Podnoszę jeszcze raz pytanie czy którąś z dziewczyn bolał brzuch jak na okres w cyklu po laparoskopii? Boli mnie od owulacji ale lżej jak na okres i zastanawiam się czy to po laparo... proszę o odp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina ja laparo miałam robione pod kontem kauteryzacji jajników (ponieważ mam PCO) i diagnostyczną i prawdopodobnie mam jeden jajowód niedrożny, e jaka dokładnie jest diagnoza to się dowiem za 2 tygodnie jak mój lekarz wróci z urlopu . A ten Twój ból to wydaje mi sie ze jest normalny, bez obaw
-
domi-Bstok wrote:to nie wiem o co chodzi bo jak dzwoniłam wczoraj do rejestracji to mówiła babka że do 17
A miałaś zakładany cewnik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 21:39
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny