LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
dżelka wrote:Witaj, ja miałam plamienie w dzień po zabiegu i na drugi dzień jeszcze trochę a za dwa dni dostałam okres kompletnie bezbolesny. Miałam laparoskopie diagnostyczną i jestem w pierwszym cyklu po.
Podnoszę jeszcze raz pytanie czy którąś z dziewczyn bolał brzuch jak na okres w cyklu po laparoskopii? Boli mnie od owulacji ale lżej jak na okres i zastanawiam się czy to po laparo... proszę o odp.
Dżelka a laparoskopie, w którym dniu cyklu miałaś?? Ja w 13 d.c. też plamiłam 2 dni a później jakby okres.. bezbolesny.. tylko pytanie czy to w ogóle okres jest:/trochę się denerwuje bo okres po 4 dniach jest coraz mniej intensywny a tu tak samo cały czas. Mają mi oddzwonić ze szpitala czy to jest normalne czy nie.. Ale jak czytam fora to chyba się to zdaża i nie jest to nic groźnego. Chociaż sama nie wiem..
I to zdezorientowanie.. bo nic nie boli
Pozdrawiam
endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer - 10 dpt krwawienie -
nick nieaktualnySabina_x wrote:Cześć dziewczyny
Jestem nowa w tym wątku. Mam do Was pytanie, czy po laparoskopii krwawiłyście?? Ja dwa dni po zaczęłam i wygląda to jak obfita miesiączka.. nie wiem co myśleć a nie mam kontaktu z lekarzem. Dopiero w poniedziałek będę dzwonić do Niego. Nic mnie nie boli ani nie mam gorączki - tylko to krwawienie. Któraś z Was tak może miała?? Nawet dłużej pochodzić nie mogę bo się ze mnie leje..
Proszę o odpowiedź jeśli któraś z Was tak miała albo wie, że tak się dzieje.
Pozdrawiam
-
Cigaretta ja miałam ostatnio i tak cykle nieregularne.. czyli to krwawienie teraz to pewnie nie jest @?? Hmmm pytanie w takim razie czy @ będzie na czas w tym miesiącu. Chciałabym wakacje zaliczyć a tu nie wiadomo kiedy je planować.
A zaczynają mnie powoli boleć jajniki, z jednego miała usuwaną torbiel a drugiej niestety się nie dało bo jest zrośnięta z jelitem i zatoką douglasa:/
Ahhhh ile my się namęczymy dziewczyny.. czy kiedyś w końcu spotka nas jakaś nagroda za te cierpienia?? Mam nadzieję, że tak:) i to nie jedna..
endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer - 10 dpt krwawienie -
nick nieaktualny
-
byłam u lekarza ale zbyt wiele to się nie dowiedziałam .... powiedział żeby przyjść zaraz po @ zrobimy USG bo z wyników i z opisu wnioskuje że te polipy zostały usunięte podczas zabiegu. @ mam planowo dostać w niedzielę więc dopiero za 2 tygodnie czegoś się dowiem.
Dodatkowo wczoraj tak się pokłóciłam z moim M że nie wiem co dalej będzieEdyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:ehh w sumie to już o wszystko, ja już mam dosyć mój M chyba też tych leków, wizyt,czekania. Jestem nerwowa . Zmieniłam się bardzo przez ostatnie 2 lata
Ja dziś mialam pobilewania podbrzusza jak na @ więc mam nadziej, że przyjdzie bez opóźnienia pojutrze w 28dc -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:ehh w sumie to już o wszystko, ja już mam dosyć mój M chyba też tych leków, wizyt,czekania. Jestem nerwowa . Zmieniłam się bardzo przez ostatnie 2 lata
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Nie :p nie bede dzis mam 28dc pewnie dostane @ jak do 33dc nie dostane to wtedy zatestuje:))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:spokojnie:p wszystko jest pod kontrolą jak dostane @ to mam wziac jeszcze inne leki a jak nie to tylko te jedne;p wszystko mam wytlumaczone w 100% hihi
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki ale mnie tu dawno nie było. w sobotę byłam na weselu u kuzynki wybawiłam sie okropnie aż mi palce ścierpły a co do starań to jest tak... nie brałam teraz nic ani CLO ani luteiny dziś mam 39dzc okresu nadal brak test we wtorek był negatywny nic poczekam jeszcze chwilkę i pewnie bede musiala sie wybrać do lekaza gdzies po 25 sierpnia. pozdrawiam was
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:hej dziewczynki ale mnie tu dawno nie było. w sobotę byłam na weselu u kuzynki wybawiłam sie okropnie aż mi palce ścierpły a co do starań to jest tak... nie brałam teraz nic ani CLO ani luteiny dziś mam 39dzc okresu nadal brak test we wtorek był negatywny nic poczekam jeszcze chwilkę i pewnie bede musiala sie wybrać do lekaza gdzies po 25 sierpnia. pozdrawiam was
-
Ja miałam laparo w 11 dc, dziś 21, teoretycznie powinnam dostać okres, ostatnie 3 m-ce byłam na visanne po poprzedniej laparo zwiadowczej. Więc sama nie wiem jak teraz będzie wyglądał mój cykl. Zrobiłam dziś test owu i był pozytywny, lekko tak też jak na owu pobolewa mnie brzuch, ale nie mierzyłam regularnie temperatury, a szyjka macicy jest średnio wysoko... sama nie wiem. Sluz lekko wodnisty, czasami lepki.Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
gwiazdeczka88 wrote:Ja miałam laparo w 11 dc, dziś 21, teoretycznie powinnam dostać okres, ostatnie 3 m-ce byłam na visanne po poprzedniej laparo zwiadowczej. Więc sama nie wiem jak teraz będzie wyglądał mój cykl. Zrobiłam dziś test owu i był pozytywny, lekko tak też jak na owu pobolewa mnie brzuch, ale nie mierzyłam regularnie temperatury, a szyjka macicy jest średnio wysoko... sama nie wiem. Sluz lekko wodnisty, czasami lepki.
trzymam kciuki może coś jest na rzeczy