X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złoże skargę:) bo to szpital w którym pracuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Złoże skargę:) bo to szpital w którym pracuje ;)
    A to tez ginekologiczny szpital? Macie jakiś blisko szpital gdzie chciałabyś rodzic? Może warto do takiego się wybrać jakby co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio byłam w szpitalu u siebie w mieście a teraz w miescie w ktorym pracuje :) tez szpital ma gonekologie i poloznictwo i jest jednym z lepszych wiec chyba go wybiore pomimo takiego konowała :) a w razie jakby się coś dzialo z dzieckiem lub ze mna to pojade do swojego miasta bo tam jest OIOM dzieciecy i normalny wiec wszystko na miejscu jakby co ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już uspokojona?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie patrze na moje pierwsze usg z serduszkiem. Maluch miał 14 mm itp był 7 tydzień 4 dzień

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny po ilu cyklach po laparo udało się zajść Wam w ciążę?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Mi w 3.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Właśnie patrze na moje pierwsze usg z serduszkiem. Maluch miał 14 mm itp był 7 tydzień 4 dzień
    Ja mam nadzieje ze w poniedzialek uslysze serduszko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Mi w 6 :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę dostałam wczoraj pregnyl, pierwszy raz w brzuch. Zawsze dostałam w posladki :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/eb264b30d9e19.jpg.html a to moja pierwsza "pamitaka ciazowa".. i ciekawe czy chociaz troche zejdzie po..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Kurczę dostałam wczoraj pregnyl, pierwszy raz w brzuch. Zawsze dostałam w posladki :)
    W brzuch też może być:) działajcie dużo Edyta ;) trzymam mocno kciuki żeby teraz się udało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    http://zapodaj.net/eb264b30d9e19.jpg.html a to moja pierwsza "pamitaka ciazowa".. i ciekawe czy chociaz troche zejdzie po..
    coś to narobiła?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    coś to narobiła?
    samo sie robi.. naczynia krwionosne leca mi na leb na szyje.. bylam pare tyg temu u naczyniowca i powiedzial no coz.. tak jest w ciazy.. mam jakiegos zylaka podudzia ktory urodzil mi sie w ciazy i blokuje przeplywy krwi w piszczelu.. najgorsze ze nic nie pomaga a biore takie tabsy niby zeby sie nie rozlazilo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, że nic na to nie pomaga :) ale po porodzie napewno Ci przejdzie :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm zrobiłam dzisiaj test owulacyjny i wyszedł pozytywny ale nie wiem czy nie miał na to wpływu pregnyl

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    hmmm zrobiłam dzisiaj test owulacyjny i wyszedł pozytywny ale nie wiem czy nie miał na to wpływu pregnyl
    Oj zdecydowanie mógł na to mieć wpływ.. szkoda kasy na te testy.. dzialajcie :)

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ wylałyście miód na moje serce teraz:)Tak słyszałam że po laparo jajniki działają jak szalone:) Ja laparo jak wszystko dobrze pójdzie będę miała za tydzień

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny byłam dzisiaj na USG, owulacja była , ciałko jest, woda też jest. Przeczucia mam mieszane bardziej ukierunkowane na niepowodzenie no ale zobaczymy.

Edyta
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    hej dziewczyny byłam dzisiaj na USG, owulacja była , ciałko jest, woda też jest. Przeczucia mam mieszane bardziej ukierunkowane na niepowodzenie no ale zobaczymy.

Spróbuj ustawić się pozytywnie wiem że to cholernie trudne bo sama mam z tym problem ale wiem też że to jak myślimy ma duży wpływ na to co się dzieje w naszym życiu. Miałaś laparo podobno jajniki po niej są szalone. Musi się udać i już!

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ