X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złoże skargę:) bo to szpital w którym pracuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Złoże skargę:) bo to szpital w którym pracuje ;)
    A to tez ginekologiczny szpital? Macie jakiś blisko szpital gdzie chciałabyś rodzic? Może warto do takiego się wybrać jakby co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio byłam w szpitalu u siebie w mieście a teraz w miescie w ktorym pracuje :) tez szpital ma gonekologie i poloznictwo i jest jednym z lepszych wiec chyba go wybiore pomimo takiego konowała :) a w razie jakby się coś dzialo z dzieckiem lub ze mna to pojade do swojego miasta bo tam jest OIOM dzieciecy i normalny wiec wszystko na miejscu jakby co ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już uspokojona?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie patrze na moje pierwsze usg z serduszkiem. Maluch miał 14 mm itp był 7 tydzień 4 dzień

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny po ilu cyklach po laparo udało się zajść Wam w ciążę?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Mi w 3.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Właśnie patrze na moje pierwsze usg z serduszkiem. Maluch miał 14 mm itp był 7 tydzień 4 dzień
    Ja mam nadzieje ze w poniedzialek uslysze serduszko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Mi w 6 :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę dostałam wczoraj pregnyl, pierwszy raz w brzuch. Zawsze dostałam w posladki :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/eb264b30d9e19.jpg.html a to moja pierwsza "pamitaka ciazowa".. i ciekawe czy chociaz troche zejdzie po..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Kurczę dostałam wczoraj pregnyl, pierwszy raz w brzuch. Zawsze dostałam w posladki :)
    W brzuch też może być:) działajcie dużo Edyta ;) trzymam mocno kciuki żeby teraz się udało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    http://zapodaj.net/eb264b30d9e19.jpg.html a to moja pierwsza "pamitaka ciazowa".. i ciekawe czy chociaz troche zejdzie po..
    coś to narobiła?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    coś to narobiła?
    samo sie robi.. naczynia krwionosne leca mi na leb na szyje.. bylam pare tyg temu u naczyniowca i powiedzial no coz.. tak jest w ciazy.. mam jakiegos zylaka podudzia ktory urodzil mi sie w ciazy i blokuje przeplywy krwi w piszczelu.. najgorsze ze nic nie pomaga a biore takie tabsy niby zeby sie nie rozlazilo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, że nic na to nie pomaga :) ale po porodzie napewno Ci przejdzie :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm zrobiłam dzisiaj test owulacyjny i wyszedł pozytywny ale nie wiem czy nie miał na to wpływu pregnyl

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    hmmm zrobiłam dzisiaj test owulacyjny i wyszedł pozytywny ale nie wiem czy nie miał na to wpływu pregnyl
    Oj zdecydowanie mógł na to mieć wpływ.. szkoda kasy na te testy.. dzialajcie :)

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ wylałyście miód na moje serce teraz:)Tak słyszałam że po laparo jajniki działają jak szalone:) Ja laparo jak wszystko dobrze pójdzie będę miała za tydzień

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny byłam dzisiaj na USG, owulacja była , ciałko jest, woda też jest. Przeczucia mam mieszane bardziej ukierunkowane na niepowodzenie no ale zobaczymy.

Edyta
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    hej dziewczyny byłam dzisiaj na USG, owulacja była , ciałko jest, woda też jest. Przeczucia mam mieszane bardziej ukierunkowane na niepowodzenie no ale zobaczymy.

Spróbuj ustawić się pozytywnie wiem że to cholernie trudne bo sama mam z tym problem ale wiem też że to jak myślimy ma duży wpływ na to co się dzieje w naszym życiu. Miałaś laparo podobno jajniki po niej są szalone. Musi się udać i już!

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ