LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolcia1985 wrote:Hej, wcześniej opisywałam jak wyglądał u mnie cały zabieg. Cykl w którym miałam laparo trwał hmm 21 dni. Natomiast kolejny cykl czyli pierwszy po zabiegu był dłuższy niż moje standardowe cykle i co bardzo ważne (mimo, że przecież nic tam nie robili) w końcu nie miałam plamień . Teraz jestem w drugim cyklu po zabiegu i wczoraj dowiedziałam się, że zostaniemy rodzicami tak po prostu nam praktycznie naturalnie zaskoczyło . Pewnie więcej czynników złożyło się na pozytywną bętę, ale na pewno zabieg laparo z histero miał w tym swój udział .
Super Ci gratuluje miałaś jakieś wczesne obiawy?rodzynka66 lubi tę wiadomość
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
hej hej hej co tam u Was?
ja dostalam kolejny okres- tym razem cykl jak w zegrku 28 dni nigdy tak nie mialam, baa ja rzadko mialam okres bez tabletek- a po ciazy taka "mila" odmiana:)
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Suzi w sumie to nie miałam, szczerze mówiąc to szykowałam się już na kolejny cykl, nawet cycki nie urosły i nie bolały, jedynie co mogło świadczyć o ciąży to pobolewanie brzucha, no ale przecież @ się zbliżała. W poniedziałek czyli 07.03 szłam do ginekologa więc na wszelki wypadek zrobiłam rano test i już sama nie wiem co widziałam, oglądałam go chyba z pół godziny bo raz coś widziałam a potem nic nie widziałam. Dopiero beta potwierdziła ciąże. Byłam w dużym szoku mąż chyba jeszcze nie uwierzył
Suzii, rodzynka66 lubią tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualny
-
Domi czyli cały czas do przodu ☺. Super, bardzo dobre wiadomosci. Za 2 tygodnie to moze juz serduszko usłyszysz ☺ . A potem będzie ci się dłużyć cala ciaza ....... ale ta naprawdę to zleci bardzo szybko. ☺ . Będzie szykowanie wyprawki i gadanie z nami i pierdolach
Natalia może po ciąży wszystko wrócilo ci do normy. Nieqiadomo. Może drugi bobas przyjdzie bez problemów. krzysiu zdrowy ? Jaki rozmiar ubranek juz nosi ? Ile wazy ?Edyta
-
plimka_bum wrote:Domi czyli cały czas do przodu ☺. Super, bardzo dobre wiadomosci. Za 2 tygodnie to moze juz serduszko usłyszysz ☺ . A potem będzie ci się dłużyć cala ciaza ....... ale ta naprawdę to zleci bardzo szybko. ☺ . Będzie szykowanie wyprawki i gadanie z nami i pierdolach
Natalia może po ciąży wszystko wrócilo ci do normy. Nieqiadomo. Może drugi bobas przyjdzie bez problemów. krzysiu zdrowy ? Jaki rozmiar ubranek juz nosi ? Ile wazy ?
Krzys wazy 7,5 kg, mierzy 72 cm i ubranka 74 nosi takze juz te na 6-9 miesiecy a ma zaraz dopiero 4
nick nieaktualnysandra80 wrote:Domi gratulacje na całego już, a jak się czujesz?
Teraz te 2 tygodnie będzie jak wieczność, ale jak zobaczę coś na usg to będę już w 6tygodniu -
Hej Dziewczyny:) mam pytanie, trochę głupie, ale muszę wiedzieć a w internecie nie mogę znaleźć odpowiedzi we wtorek mam laparoskopię ze znieczuleniem ogólnym, na sobotę jestem umówiona do fryzjera na farbowanie odrostów, ale zaczęłam sie zastanawiać czy mogę farbowac włosy przed tym zabiegiem? tak jak pisałam, głupie pytanie, ale w chwili obecnej odpowiedz na nie jest bardzo potrzebna, to moja pierwsza wizyta w szpitalu więc nie wiem jak to wszystko wygląda
-
nick nieaktualny
-
Ja po wużycie ☺ . Młody waży 1983 gram wic duży jest . Tak samo jak poprzednio jest starszy o 2 tygodnie. Wody w normie szyjka zamknięta. Dziecko jest nisko ale tragedii nie ma. Łożysko ok. W środę idę do szpitala żeby dostać szcaepionke i sterydy na plucka . Nadal nie wiem czy będzie cc czy sn. Wiem tylko ze przez cukrzycę poród będzie na pewno wcześniej.Edyta
-
plimka_bum wrote:Ja po wużycie ☺ . Młody waży 1983 gram wic duży jest . Tak samo jak poprzednio jest starszy o 2 tygodnie. Wody w normie szyjka zamknięta. Dziecko jest nisko ale tragedii nie ma. Łożysko ok. W środę idę do szpitala żeby dostać szcaepionke i sterydy na plucka . Nadal nie wiem czy będzie cc czy sn. Wiem tylko ze przez cukrzycę poród będzie na pewno wcześniej.
u mnie w 31+1 Krzys mial 1730 urodzil sie w 39+0 3560 no to Twoj troche wiekszy plus minus ale to taka dobra zdrowa waga.. na oddziale rodzily sie dzieci nawet 4300 ale byy tez 2200 i to urodzony w 37 tygodniu ciazy.. takze roznie to bywa jak to mozliwe i czujesz sie na silach rodz sn duuuzo odpronosci dziecko zyskuje0 choc wiadomo z drugiej strony porod bardziej ryzykowny.. ale pomimo ze u mnie bylo jak bylo i doszlo do tego lekkiego niedotlenienia to i tak kolejny raz chcialabym rodzic sn.. dla mnie to bylo niesamowie doswiadczenie.. i dzieki temu uwierzylam ze moge wszytsko
domi-Bstok wrote:Można jedynie co, to nie można mieć żadnych paznokci typu hybryda lub żele (szczególnie ciemnych kolorów)
SZOK! Dobrze, ze napisalas, bo poszlabym w swoim ulubionym ostrym pinku! :o
Mnie do dzisiaj nie poinformowali o godzinie zabiegu, pewnie odezwa sie 2-3 dni przed zabiegiem, jak bede juz przebierac nogami i miec sraczke ze strachu
ps.
jeszcze raz - gratuluje Groszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
domi-Bstok wrote:Tyle że ja już od dawna biorę zastrzyki, tabletki i maść dopoch. na podtrzymanie, coś musiałam zrobić nie tak już z nim rozmawiałam przez tel i potwierdził że wygląda mu to na ronienie skoro są skrzepy
nick nieaktualny