LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
domi-Bstok wrote:Sama nie wiem ....poszłam teraz 2 dni do pracy i nie wiem czy to nie był zły pomysł, rwanie w plecach, podbrzusze boli jak na miesiączka wiec nie wiem czy to dobrze czy nie okaze sie pojutrze
Domi jeśli beta w niedzielę to test sikany jutro wyjdzie. Mnie też bolał brzuch jak na miesiączkę a to ciąża jednak była. Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Ja bym jednak zaczekala na bete. Z testami to jest roznie mi 10 dni po owulacji wyszedl nwgatywnie..... z wynikami toroznie. Zalezy od kliniki. Ja csekalam godzine a np w diagnostyce nieiidy można cały dzień czekać. Jeżeli robisz robisz swojej klinice to myślę ze szybciutko będzie wynik .Edyta
-
Wózek kupiliśmy używany 2w1 i taki https://www.google.pl/search?q=anmar+zico&tbm=isch&prmd=ivns&ei=DpraVreJNoWmsAGPgLWoDg&start=60&sa=N#mhpiv=7
Spodobał nam się głównie z tego względu ze ma mega duża gondole ☺ dla naszego grubaska musieliśmy kupić coś większego żeby dłużej pojeździć. Chociaż nie wiadomo może przestał już tak rosnąć. Tak czy siak jestem zadowolonaEdyta
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio mam same gorsze dni. Chyba przesilenie wiosenne mnie dopada. Cały czas myślę o tym jak to będzie po porodzie. Czy yurodzi się zdrowy, czy mąż będzie pomagał, czy ja wieczny śpioch dam sobie radę. Tak się cały czas cieszę ta ciąża ze już pomału przestaje mieć siły żeby się cieszyć. Ehhhh mam nadzieję ze to przejściowy kryzys.
Karuzeli też nie Bede na tą chwilą zakładać. Dopiero później jak będzie troszme większy.
Podobno dla niemowlaków to najlepiej czarno-biała karuzele.Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi gratulacje !!! Jesteś w ciążyHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydomi-Bstok wrote:No i już wiem.... szału chyba nie ma 77,3 mUI/ml. Jak na razie mój lekarz nie odbiera tel więc nie wiem co dalej ale pewnie za jakieś 3-4dni kolejny test.
Czemu w środę dopiero beta? lepiej po 48h zrobić -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Ostatnio mam same gorsze dni. Chyba przesilenie wiosenne mnie dopada. Cały czas myślę o tym jak to będzie po porodzie. Czy yurodzi się zdrowy, czy mąż będzie pomagał, czy ja wieczny śpioch dam sobie radę. Tak się cały czas cieszę ta ciąża ze już pomału przestaje mieć siły żeby się cieszyć. Ehhhh mam nadzieję ze to przejściowy kryzys.
Karuzeli też nie Bede na tą chwilą zakładać. Dopiero później jak będzie troszme większy.
Podobno dla niemowlaków to najlepiej czarno-biała karuzele.
Edyta napewno mały się urodzi się zdrowy nie ma innej opcji Mąż na początku bedzie pomagał ci pewnie a potem nie wiadomo ;p ja nie licze na to ze to bedzie taka pomoc w 100% :p pewnie na początku będzie pomagał dużo a potem pewnie bedzie sie tylko bawił z małym a ja będę tyrać na 100etatów domowych hehe :p ale zobaczymy :p Narazie się zapiera że taaaak on będzie ciągle pomagał :p hehe