LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
plimka_bum wrote:Domi dzisiaj niedziela. Trzymam kciuki daj znać!!!
Sylwia co tam u Ciebie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Domi, oby teraz szybko sie rozwijala fasoleczka z czego Ci serdecznie zycze
u nas intensywny weekend, w sobote caly dzien goscie a dzis sami pojechalismy w goscie:) Krzys coraz grzecznijeszy
Jeszcze troche - najgorsze dziewczyny jest od 35 tyg do tego 40
co do karuzeli to najlpeiej powiesic najwczesniej po ukonczeniu 2 miesiaca, wczesniej czarno-biale motywy najlepiej w bezruchu- dziecko nie umie jeszcze wodzic wrokiem- kRZYS mial przypietego ludka biaoo czarnego wydrukowanego w lozeczku moze tez byc bialo czarny balon co do karuzeli ja mam najanasza z canpolu z miekkimi pluszakami- dla Krzysia to wspaniala mozliwosc nauki lapania- jest 6 zwierzakow miekkich ktore sie obracaja a on sobie lapie je zwykla pozytywka nakrecana- ale nie interesuje go muzyka tak bardzo jak wlasnie pluszaki0 dzieki temu juz nauczyl sie lapac oburacz;) od 2 dni zaczyna mocno gaworzyc i zaczal powoli tez pelzac;) wiec duuuzo zmian
Edyta pisalas kiedys o pieluchach- ja uzywam teraz pampers actuve baby i tylko one sie sprawdzily- dada beznadzieja, papmers premium care tak se.. i najlszpesz dla nas active baby a ja wlasnie dokonalam zauku nosidla Tula cena jest przerezajaca.. ale coz sie nie robi dla dziecka ;P
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suzii wrote:Dziewczyny czy w cyklu z laparoskopia normalnie w terminie dostaliście okres czy cykl sie wydłużył?Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
Ja owulacji nie czułam ani przed ani po laparo. Śluz hmmmm u mnie nie było go więcej, chyba że brałam wiesiołek to wtedy coś więcej się pojawiało. Cykl mi się wydłużył, mimo brania co miesiąc dophastanu po laparo miałam cykle 31 dniowe a przed 28 dnioweEdyta
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za odp, dzisiaj mam 30 dc ( najdłuższy cykl 29 z luteinę, a norma 27) test wczoraj negatywny - poczekam jeszcze ale niepokoi mnie ta sytuacjaAMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
nick nieaktualnyGosiacu wrote:Kieruje mnie dr Pięcikowski z Grajewa. Jakie badania były potrzebne przed zabiegiem ? Ile leżałaś w szpitalu i ile potem zwolnienia jest ?
Gosiacu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, wcześniej opisywałam jak wyglądał u mnie cały zabieg. Cykl w którym miałam laparo trwał hmm 21 dni. Natomiast kolejny cykl czyli pierwszy po zabiegu był dłuższy niż moje standardowe cykle i co bardzo ważne (mimo, że przecież nic tam nie robili) w końcu nie miałam plamień . Teraz jestem w drugim cyklu po zabiegu i wczoraj dowiedziałam się, że zostaniemy rodzicami tak po prostu nam praktycznie naturalnie zaskoczyło . Pewnie więcej czynników złożyło się na pozytywną bętę, ale na pewno zabieg laparo z histero miał w tym swój udział .
Suzii, rodzynka66 lubią tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Jolcia1985 wrote:Hej, wcześniej opisywałam jak wyglądał u mnie cały zabieg. Cykl w którym miałam laparo trwał hmm 21 dni. Natomiast kolejny cykl czyli pierwszy po zabiegu był dłuższy niż moje standardowe cykle i co bardzo ważne (mimo, że przecież nic tam nie robili) w końcu nie miałam plamień . Teraz jestem w drugim cyklu po zabiegu i wczoraj dowiedziałam się, że zostaniemy rodzicami tak po prostu nam praktycznie naturalnie zaskoczyło . Pewnie więcej czynników złożyło się na pozytywną bętę, ale na pewno zabieg laparo z histero miał w tym swój udział .
super! gratulacje! )) trzymam kciuki zeby wszystko dobrze szło
ja jestem już troche skołowana, czekam na okres, wczoraj po 10 dniach skończyłam brać luteine, test negatywny a @ jak nie było tak nie ma, ani żadnych objawów bo zawsze czuje na 1-2 dni przed cholerka, wiem że to głupio brzmi ale na 18go mamy wykupioną wycieczke, dawno temu się machnęliśmy i teraz mnie skreca z tego czekania bo musze gdzieś jeszcze laparo wcisnąć gdzieś. jak czytam o tym jak się dziewczyny czuły po zabiegu to widzę że szybko sie nie pozbieram
-
nick nieaktualny