LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie tez wlasnie dotarla zla informacja, kolezanka co urodzila te blizniaki 400 i 800 gram napisala ze Mniejszy Adas dzis zmarl (((((( i na koncu bardoz cierpial :(Maly biedny Anioleczek
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualnyWitam was:) Jesteśmy w domku od wczoraj
Zaliczyłam mega kryzys wieczorem jak Antoś poszedł spać... Chyba wszystkie emocje dopiero ze mne zeszły :p płakałam chyba z godzine aż się zanosiłam... Ale potem się bardzo dobrze poczułam
Domi trzymam bardzo za Ciebie kciuki!! Teraz już musi się udać!! :* Wysyłam Ci z Antosiem pozytywną energię :*
Edytabrana po cc wciąż boli, niestety bez leków się nie obejdzie jeszcze ale goi się dobrze, opuchlizna mała jeszcze jest i siniak wielki ale musieli mi wyszarpać dziecko przez mały otwór to się nie dziwię mam tylko nadzieję, że się szybko zagoi i już będę mogła się poruszać bez problemu w ogòle szwòw nie mam bo są w środku i rana też była jakoś do środka zaszywana ;p
Natalia babki nie miały pokarmu niestety produkcja u nich bardzo kiepska była... Ale w wczoraj od rana zaczęło w końcu lecieć Widziałam jakie były bardzo szcześliwe :p od samego początku obie przystawiały regularnie maluchy co 3 h do piersi i rezultat super
My dziś się ogarniamy w domku z nową sytuacją Dalej nie mogę jakoś uwierzyć, że ta żaba mała właśnie leży mi na cycku :pdomi-Bstok lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze kilka dni zejdzie zanim Wszyscy przyzwyczaicie się do nowej sytuacji w domu
A jak Antoś, nie marudzi mocno?? Pewnie jak każdy facet gdy dostanie cyca to milknie heheh
Dziękuję za pozytywną energie - teraz się przyda :-*
Mam nadzieję, że już niedługo z Wombi i Sylką dołączymy do Waszego szczęśliwego grona
Pozdrawiamsylka0102 lubi tę wiadomość
-
Właśnie miałam Ola pytać kiedy idziecie do domu ☺ . Fajnie że już jesteście bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Dobrze że sobie poplakalas. Czasami trzeba. Co ci pozwolili brać przeciwbolowego ? Ja ostatnio brałam ketonal ale nie wiem czy przy karmieniu można.
Domi kiedy Bete robisz ?Edyta
-
Aleksandrakili wrote:Witam was:) Jesteśmy w domku od wczoraj
Zaliczyłam mega kryzys wieczorem jak Antoś poszedł spać... Chyba wszystkie emocje dopiero ze mne zeszły :p płakałam chyba z godzine aż się zanosiłam... Ale potem się bardzo dobrze poczułam
Domi trzymam bardzo za Ciebie kciuki!! Teraz już musi się udać!! :* Wysyłam Ci z Antosiem pozytywną energię :*
Edytabrana po cc wciąż boli, niestety bez leków się nie obejdzie jeszcze ale goi się dobrze, opuchlizna mała jeszcze jest i siniak wielki ale musieli mi wyszarpać dziecko przez mały otwór to się nie dziwię mam tylko nadzieję, że się szybko zagoi i już będę mogła się poruszać bez problemu w ogòle szwòw nie mam bo są w środku i rana też była jakoś do środka zaszywana ;p
Natalia babki nie miały pokarmu niestety produkcja u nich bardzo kiepska była... Ale w wczoraj od rana zaczęło w końcu lecieć Widziałam jakie były bardzo szcześliwe :p od samego początku obie przystawiały regularnie maluchy co 3 h do piersi i rezultat super
My dziś się ogarniamy w domku z nową sytuacją Dalej nie mogę jakoś uwierzyć, że ta żaba mała właśnie leży mi na cycku :p
no wlasnie jak nocki Antosia? co ile h karmisz mniej wiecej bo wiem ze na zadanie jak spi i czy nie dostal zoltaczki?
ja dzis tez ryczalam dla odmiany.. Krzys osttanio co prawda pieknie usypia okolo 20 i pieknie spi do okolo 2 a potem.. potem jest jazda..zje przysnie i po h pobudka znowu musze ponosic i spi ze mna.. z nami.. i tak z 2 h wierci sie w naszym lozku i znowu pobudka.. dzis o 5.30 i marudzenie.. za wczesnie by znowu jesc wiec wsadzilam do lozeczka go juz poirytowana i w myslach liczyalm sobie bo mialam dosc.. ostatecznie wstalismy o 7 i bylam po prostu wykonczona.. i ogolnie znowu marudzi ostatnio duuuzo... ale ida mu zeby wiec pewnie tu problem..
poza tym dzis jedziemy do lekarza bo okazalo sie ze ciemie mu juz zaroslo i musomy mierzyc obwod glowy isc do neurologa.. ach same problemy ;(( i oczywiscie standardowo sie martwie.. ;(
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
mnie to się wydaje że taka nasza natura. Najpierw się martwiłyśmy czy będzie dziecko, potem się martwimy czy ciąża przebiega ok i czy podczas porodu będzie wszystko ok, potem sie martwimy czy zdrowe, czy je, czy mu nie za ciasno itp itd. Niestety taka Nasza natura.
Sylwia co u Ciebie, kiedy jedziesz na te badania ?
Domi kiedy ta beta ?
Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Właśnie miałam Ola pytać kiedy idziecie do domu ☺ . Fajnie że już jesteście bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Dobrze że sobie poplakalas. Czasami trzeba. Co ci pozwolili brać przeciwbolowego ? Ja ostatnio brałam ketonal ale nie wiem czy przy karmieniu można.
Domi kiedy Bete robisz ?
Dopiero 20, dla mnie znów jak wieczność, a strach i lęk nie opuszcza ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 15:30
-
nick nieaktualnyDomi napewno już niedługo i bedzie szczescliwa nowina
Antoś to aniołek (póki co) :p śpi, je, robi kupke.. :p
W nocy super śpi tzn. od 24 do 3 ma jakiś kryzys i ciągle co 30 min. je i robi duuuzo kupy :p ale potem o 3 zasypia i muszę go wybudzać na jedzenie bo by spał i spał i tak przez cały dzień aż do 24 znów ;p tak już od 2 dni ma :p haha :p
Żóltaczke ma ale na poziomie 8 wieć okey zobaczymy czy mu się pogorszy bo na cycku to normalne no ale mam nadzieje ze nie
Natalia nie martw się z Krzysiem napewno wszystko bedzie okey Tak jak Edyta pisze niestety bedziemy się już martwić zawsze o coś
Edyta ja bralam w szpitalu ketonal bo bolało a nie chcialam morfiny juz brać.. teraz jak do domu przyszlam to jestem na paracetamolu ale nie zawsze tak dobrze zadziala i dzis wlasnie moj maz pojechal po recepte dla mnie na ketonal ale wezme go tylko w ostatecznosci bo nie jestem w 100% pewna ile go przenika -
plimka_bum wrote:mnie to się wydaje że taka nasza natura. Najpierw się martwiłyśmy czy będzie dziecko, potem się martwimy czy ciąża przebiega ok i czy podczas porodu będzie wszystko ok, potem sie martwimy czy zdrowe, czy je, czy mu nie za ciasno itp itd. Niestety taka Nasza natura.
Sylwia co u Ciebie, kiedy jedziesz na te badania ?
Domi kiedy ta beta ? -
Sylwia dopytaj w klinice bo wiele klinik pracuje w soboty a nawet i w niedziele. Przecież na te dni często przypadają tez transfery, jakieś zabiegi czy chociażby badania. Bierzesz dalej clo czy odpuściłaś ?
Ola teraz to już będzie z górki po cc, najważniejsze że Antoś cały i zdrowy.
Mnie od kilku dni boli i jeden i drugi bok, dodatkowo krocze ...... w nocy to masakra nie wiem juz na którym boku spać. Nie idę do lekarza bo nie chcę panikować ale do wizyty jeszcze tydzień..... Jutro mam spotkanie z położną to ją zapytam o co c'mon.Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Sylwia dopytaj w klinice bo wiele klinik pracuje w soboty a nawet i w niedziele. Przecież na te dni często przypadają tez transfery, jakieś zabiegi czy chociażby badania. Bierzesz dalej clo czy odpuściłaś ?
Ola teraz to już będzie z górki po cc, najważniejsze że Antoś cały i zdrowy.
Mnie od kilku dni boli i jeden i drugi bok, dodatkowo krocze ...... w nocy to masakra nie wiem juz na którym boku spać. Nie idę do lekarza bo nie chcę panikować ale do wizyty jeszcze tydzień..... Jutro mam spotkanie z położną to ją zapytam o co c'mon. -
plimka_bum wrote:A co to jest to zaciśnięte ciemie ?
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm