LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
plimka_bum wrote:No właśnie ale mówią że mój Krzyś nie jest grubiutki tylko generalnie duży.
Karmić chciałabym takdo 9-10 miesiąca. Do pracy wracam po roku więc te dwa miesiące chciałabym mieć na przestawienie siebie i jego ☺☺
Co do picia to Krzyś tez wody danej nie lubi. Ale ja mam wycuskarke do owoców i warzyw wyciskam mu świeże soki i mieszam z wodą proporcja 1:4 . A będziesz wynajmować opiekunkę?
Ja czuję się już jak wieloryb.. czekam na kolejną wizytę
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Krzys wode pije tzn dzisiaj dalam mu poerwszy raz i wypił. Jak był malutki to też pił.
Z krzysiem będzie moja mama a jak nie to opiekunka albo ja zostanę w domu.
Neurolog też mówi ze to dlatego on się tak mało przewraca bo po prostu jest ciężki ale z napięciem ma wszystko okEdyta
-
Hm to może pomysł o kilku sesjach fizjoterapii żeby go rozruszać ja właśnie zaczęłam jak miał 5 i pół miesiąca.. i naprawdę dużo to dało.. 3 razy i inne dziecko.. no i zdecydowanie mniej je.. nie ma teraz już czasu na jedzenie.. Krzyś w 6 miesiącu miał 9 kg a fizjoteraoeutka juz mówiła ze jaki on wielki i ciężko.. dziecka nie odchudzić wiadomo widocznie teraz tyle potrzebuje ale warto go rozruszać
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie, że bym chciała ale jednak zależy mi na tym aby dostać umowę na stałe i nie mogę tego zmarnować tym bardziej, że przedłużyli mi umowę na macierzyńskim
A po drugie to ta cesarska. Ostatnio mi rana dokucza dość mocno. I wydaje mi się ze mam owulacje normalne bo czuję co miesiąc i mam silne bóle. Musiałabym sobie cykl sprawdzić u lekarza ale zawsze mi nie po drodze :p
Ostatnio też mamy wszyscy trochę problemów ze zdrowiem więc to kolejny powód do odlozenia tego w czasie
Najwyżej znów będziemy walczyć chociaż teraz już wiemy co i jak i od czego zacząć ewentualnie -
Ee uda się na pewno szybko. Jasne . Lepiej powalczyć o umowę. No i niech rana się zagoi? Nie wiedziałam że z tym aż takie problemy mogą być ;/ w drugiej ciąży najbardziej boje się porodu przedwczesnego i cesarki...
Kurde nie może mi się rozkręcić jak wloze place sprawdzić czy tam glebiej jest cos to mam taki metny brązowy sluz czasem z krwia. Ciekawe czy się rozkreci niewiem jak liczyć ten cykl i od Kiedy jeść clo i lamette niby mam od 2 do 6dzc jeść
-
sylka0102 wrote:Kurde nie może mi się rozkręcić jak wloze place sprawdzić czy tam glebiej jest cos to mam taki metny brązowy sluz czasem z krwia. Ciekawe czy się rozkreci niewiem jak liczyć ten cykl i od Kiedy jeść clo i lamette niby mam od 2 do 6dzc jeść
Ja mam tak dzien przed @. Kiedy wkładam tampon a wyjmuje delikatnie zabarwiony. Wtedy to nie liczy sie jeszcze jako @ ale jako plamienie.
Okres liczy sie od faktycznego krwawienia czyli kiedy musisz użyć wkładki zeby nie pobrudzić bielizny, -
nick nieaktualnybobas2015 wrote:Ee uda się na pewno szybko. Jasne . Lepiej powalczyć o umowę. No i niech rana się zagoi? Nie wiedziałam że z tym aż takie problemy mogą być ;/ w drugiej ciąży najbardziej boje się porodu przedwczesnego i cesarki...
-
Ola życzę porodu naturalnego chociaż wszystko ma plusy i minusy. Aczkolwiek tu się szybciej goi no a po rozciąganie na dole można poprawić laserem juz w dzisiejszych czasach...
nick nieaktualnyhej
czy przed laparoskopią warto zrobić wypisane badania ?
pytam dlatego , że mam własną działalność i mnie nie na rekę siedzieć dłuzej a potem na jakims l4 .
znalazłam gdzieś zapis ze brak jakichs badań może wydłużyć pobyt w szpitalu .
LEKARZ nie dał mi kartki jakie badania trzeba - sama znalazlam ze jest cos takiego jak profil przedoperacyjny . grupa krwi , przeswietlenie klatki itp. lekarz mowi ze wszystko mi zrobią w szpitalu . a mi zalezy jak najszybciej wyjsc . poradzice -
ona84 wrote:Ja bylam4dni.strupek w pepku odpad czy juz w srodku sie zagoilo i moge juz uprawiac sport
Ona a ile miałas ran?
Lekarz Ci powiedział ze mozesz juz sport uprawiać???
Bo ja na ta chwile to jeszcze nawet szybkim truchtem nie moge . O bieganiu czy podskokach moge zampomniec.
Minął tydzien jest znacznie lepiej ale na brzuszek musze bardzo uważać zeby nie puknąć przypadkiem ani zeby mnie ktos nie puknął. Mam jeszcE widoczne nici i wszystkie rany, I czasami ciągnie mnie w pępku wlasnie.
A bardzo juz bym chciała wracać na aerobik ...