LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje, faktycznie dobry produkt. W linku od Belli jest info ze najczesniej powstaja 3-5 dni po zabiegu. Sporo chodze mam nadzieje,ze u mnie zrosty sie nie pojawia. U mnie dzis 3 dzien po laparo(mialam 03.01) - pierwszy byl najgorszy bole ramion i zeber uniemozliwialy chodzenie. W 2 dniu do poludnia ciezko potem ok, a dzis juz smigam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 14:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlisa wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy gin po laparo może wystawić M opiekę na mnie?
Chodzi też o dzieci, które mają po 9 i 13 lat ( córka niepełnosprawna).
-
nick nieaktualnyDziewczyny wczoraj byłam na kontroli i okazało się, że była owulacja Od dziś biorę duphaston Niestety owulacja była po prawej stronie a w czasie laparo okazało się, że w prawym jajowodzie były ogniska endo, ale niby jakoś mi je przepłukali jakimiś lekami. Teraz pozostaje chyba tylko czekać i modlić się
Bella93 lubi tę wiadomość
-
Olcia to trzymam kciuki za pozytywny efekt.
Ja w nastepnym tygodniu ide na usg w 14dc po laparo i zobacze czy cos uroslo.
Sylka dasz rade z zastrzykami, albo niech maz zrobiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 22:48
Olciaaa lubi tę wiadomość
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny bylam dzis na usg 14dc. mam jeden pecherzyk dominujacy, ale ma tylko 12mm, myslicie ze moze on urosnac czy raczej cykl na straty. Cykle mam roznej dlugosci, @ wywolywana lutka.
-
nick nieaktualnyPragnącaDziecka wrote:Dziewczyny bylam dzis na usg 14dc. mam jeden pecherzyk dominujacy, ale ma tylko 12mm, myslicie ze moze on urosnac czy raczej cykl na straty. Cykle mam roznej dlugosci, @ wywolywana lutka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPragnącaDziecka wrote:Olcia no to jeszcze kilka dni. Oby tym razem sie udalo
-
nick nieaktualnyWitajcie! Jutro laparo, obawy coraz większe. Boję się Dziewczyny czy ta laparo w czymś pomoże, czy da się udrożnić jajowód, czy da się usunąć zrosty... eh masa wątpliwości i duży niepokój.
Do tego jeszcze dzisiaj wypiłam Forlax 2 saszetki na przeczyszczenie (zalecenie gina) i dupa - nic nie ruszyło...
Zjadłam dzisiaj jedynie rosół o 12 i tyle.
Odezwę się Dziewczyny po... trzymta kciuki -
nick nieaktualnyAlisa wrote:Witajcie! Jutro laparo, obawy coraz większe. Boję się Dziewczyny czy ta laparo w czymś pomoże, czy da się udrożnić jajowód, czy da się usunąć zrosty... eh masa wątpliwości i duży niepokój.
Do tego jeszcze dzisiaj wypiłam Forlax 2 saszetki na przeczyszczenie (zalecenie gina) i dupa - nic nie ruszyło...
Zjadłam dzisiaj jedynie rosół o 12 i tyle.
Odezwę się Dziewczyny po... trzymta kciuki