LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
godaweri wrote:Kurcze no to cudownie A z jakiego powodu miałaś laparo?
-
Pierwszy cykl po laparoskopii nic nie zauważyłam zeby sie zmieniło @ dostałam po 27 dniach (zawsze mam co 30 dni). Nic mnie nie bolał brzuch ( jedyny plus ) bo zawsze pierwszy dzień był strasznie bolący.
A drugi cykl właśnie sie zaczął. Przyszła @
I tym razem brzuch boli -
nick nieaktualnyMam 23 lata, w zeszłym roku poroniłam, miałam łyżeczkowanie, potem starania przez prawie rok i nic, wizyta u lekarza-okazało się, że mam torbiel endometrialna lewego jajnika. Laparotomia w sierpniu i kuracja Visanne 3 m-ce. Teraz jestem 4 tygodnie po odstawieniu leku i czekam na @ a raczej na jej brak.
Piszcie co u was w tych sprawach. Któras brała Visanne?? Po ilu tyg. od odstawienie dostałyście @? -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Dołączę sie i ja. Po nowym roku podchodzę do usunięcia guza na jajniku,prawdopodobnie z jajnikiem. Moj ginekolog onkolog stwierdzil ze postara sie zachowac jajowod... Bylam załamana ale szybko sie zebralam-jak tylko wszystko będzie ok podchodzę do iui. Pytanie-kiedy dostalyscie zielone światło na starania po zabiegu?3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Mi lekarz powiedział ze jak bede juz na siłach to możemy zacząć starania. A ze miałam zabieg w 11dc Wiec szybko sie zregenerowałam i juz w piątym dniu po zabiegu był nasz "pierwszy raz" ale widocznie trochę za późno. Albo wogole nie było owulki przez zabieg.
I lekarz dał nam trzy miesiace na naturalne zajście w ciąże. Wiec w styczniu wizyta i być moze iui w lutym
Chciaż cały czas mam nadzieje ze uda sie naturalnie.Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Jutro idę do swojej ginki obgadać ten temat po konsultacji u onkologa wiec wszystkiego sie dowiem ale napiszcie czy mam jeszcze jakies szanse mimo tego wycięcia... Nudna juz jestem z tym ale strasznie sie boje ze sie nie uda...3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Adrenalino a ja jak pytalam o iui to mi powiedział ze ostatnie badania wskazują ze prawdopodobieństwo zajścia w ciaze jest takie samo jak przy normalnym stosunku? Co na iui mówi twój lekarz?W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.