LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak na złość od 3 stycznia do dziś jeszcze krwawię, padło wczoraj nawet podejrzenie na ciąże pozamaciczną, alw wieczorem zadzwonił lekarz że ma już wyniki i to jednak nie to więc idę na wizytę jak skończe prochy i się zobaczy co dalej i skąd ten przedłużony okres....
Edyta trzymam kciuki i powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya miałas zdiagnazowane pco? od razu sie zdecydowałas isc w kierunku ciazy czy bralas antykoncpecje? Ja przez 2 lata zanim podjelam decyzje o ciazy bralam diane a potem mikrogynon, po odstawieniu tabs nie odsyzkalam przez 5 miesiecy owulacji.. ja bralam clo i nic, zero.. lapo pomogła takze mam nadzieje ze Tobie tez pomoze: )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneta- hmm ale oprocz wyniku usg, gdzie podejrzewam jest obraz torbieli, masz wyniki badań hormonalnych ? Moze zanim Cie "pokroja" warto bylo by miec pewnosć ze to własnie to, przepraszam ze zapytam ile masz lat jezeli moge wiedziec i skad jestes?
Anucha ja dopiero mam 3 dzien okres takze do owulki mam jeszcze jakies 10 dni, ale ide na monitoring w 13 dniu cyklu.. no zoabczymy.. mam same obawy.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻeby tego było mało to strasznie odczuwam rozstrojenie hormonów np. pojawiło się nadmierne owłosienie, ale żeby je zmniejszyć to znw kolejne prochy trzeba brać, a że już nie mogę patrzeć na prochy to szarpnełam się na laserowe usuwanie i muszę powiedzieć, że dziś byłam na pierwszym zabiegu i jeśli któraś z Was ma podobny problem to polecam . Efekty widzę już teraz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plimka_bum trzymam kciuki bardzo mocno!! Zabieg juz jutro, a niedawno jeszcze tyle miałaś czekać dawaj znać co i jak!
Ja 2 miesiące i 2 dni po laparoskopii, dzisiejsza wizyta u gina mojego napawająca optymizmem i nadzieją, od przyszłego cyklu gonadotropiny - menopur konkretnie i ma być dobrze
Tak,że niebawem będziesz zapewne robić to samo co ja teraz
Trzymam kciuki żeby na laparoskopii się zakończyło, bez żadnych dodatkowych nacięć! -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Ja miałam już badania krwi mocz przeswodgórnie plus. Rozmowę z anestezjologami. Jutro o 8 zabieg. Dzisiaj mnie martwił lekarz, twierdzi że jeżeli nie uda in się laparoskopowo to będą mnie otwierać. napisze jak będzie po