LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyailatan wrote:ale dziewczyny dzis zrobilam kolejny test owulacyjny- pozytywny- coraz ciemniejsza ta krecha ale wiem ze moze byc jeszcze ciemniejsza- wiec LH rosnie.. dzis wspołzylam rano- jutro zamierzam wieczorkiem podziałac i w piatek sie okaze na monitoringu co jest grane.. ))
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Zazdroszczę.. Też bym chciała być już na tym etapie heh Chciałabym się chociaż dowiedzieć czy będę miała owulacje matko strasznie niecierpliwa jestem.. )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:No ale Ty chociaż już wiesz, że miałaś owulację.. Dla mnie byłby to sukces )
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:ale dziewczyny dzis zrobilam kolejny test owulacyjny- pozytywny- coraz ciemniejsza ta krecha ale wiem ze moze byc jeszcze ciemniejsza- wiec LH rosnie.. dzis wspołzylam rano- jutro zamierzam wieczorkiem podziałac i w piatek sie okaze na monitoringu co jest grane.. ))Edyta
-
ailatan wrote:no dla mnie byl ) obudzilo to we mnie wielkie nadzieje.. )) napewno tez jajniki Ci rusza po laporo.. uwierz na mnie nic nie działalo wczesniej a po zaczelo dzialac samo
Asienka1184 lubi tę wiadomość
Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Hmm nie skazuj tego cyklu na stracenie
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Tzn. nie wiem czy ten cykl to trwa od 8 stycznia czy to nowy się po laparoskopii zaczął... a teraz biorę luteinę więc prawdopodobnie dostanę okres 5 lutego ale to się okaże na wizycie:) jako takich nadziei dużych sobie nie robię bo nie chcę się znów rozczarować aczkolwiek bardzo wierzę )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mogłabym... tylko teraz już i tak wzięłam tą luteinę a na dodatek biorę tą większą dawkę i to 2 razy dziennie.. Więc pewnie jak odstawię ja to za 3 dni dostane @ i na wizytę nie pójdę Kurde trochę się tym zestresowałam teraz... Ukatrupiłabym tych lekarzy
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:No mogłabym... tylko teraz już i tak wzięłam tą luteinę a na dodatek biorę tą większą dawkę i to 2 razy dziennie.. Więc pewnie jak odstawię ja to za 3 dni dostane @ i na wizytę nie pójdę Kurde trochę się tym zestresowałam teraz... Ukatrupiłabym tych lekarzy
a co do lekrzy.. no coz.. slyszlas o tych co usmiercili ta 13 latke? odeslali na psychiatrie a ona miala przekroczona dawke amoniaku w organizmie i umarła.. no zabic to mało.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Anucha a Ty nadal masz testy owu negatywne? hmm dziwne.. moze kup innej firmy, ja kupilam teraz z rossmana facelle- fajne higieniczne..
-
nick nieaktualnyanucha wrote:Ailatan nic mi nie wyszło zresztą wykres tragiczny więc chyba nie miałam owulacji:( ten cykl spisuje na straty...Jak w przyszłym miesiącu to się powtórzy to ide do gina. A tak się cieszyłam, że już wszystko na dobrej drodze