X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam tym bardziej ze pracuje na nocki tez ale jakos tak zaczelam i sprawdzam codziennie;) tez l4 mam to teraz lepiej mi jest;))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Ja też nie miałam tym bardziej ze pracuje na nocki tez ale jakos tak zaczelam i sprawdzam codziennie;) tez l4 mam to teraz lepiej mi jest;))
    twój wykres jest Ola taki ładny kolorowy a mój czarno-biały ;)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo Ty go widzisz kolorowe hehe ja swój też czarno-biało widzę:))

• pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Tez mysle o pomiarze temperatury i dokladnym zapisie wszystkich czynnnikow. Ale poki @ nie pojawi sie to nie mam co. Tylko mysle jak to polaczyc. Na tygodniu wstaje o 4:45 a w weekend roznie ale tak kolo 8/9 i jak tu pogodzic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja, ja chcialam mierzyc temp i wszystko monitorowac , ale doszlam do wniosku, ze brak mi dyscypliny a poza tym to tez wzmacnia napiecia.. bo w sumie nie da sie kontrolowac czegos nad czym do konca nie ma sie kontrolii. Postawnowilam brak leki, chodzic na monitoring i tyle , a seks najlepiej uprawiwac co 2-3 dni i wtedy % szans jest juz duzy.. lykam teraz progesteon na wywolanie okresu.. chyba ze jakims cudem go nie dostane i bede w ciazy hehe ale prawdopodobiesntow bliskie 1% :) hehe

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dzisiaj wykonałam pierwszy pomiar ale obawiam sie że długo to nie potrwa. Niestety moja samodyscyplina kuleje.....

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a ja nie dostałam jeszcze @ czekam.... czekam..... :):)

Edyta
  • pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też czekam :( i moja cierpliwość się kończy idę jutro na bete ;p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pudelekpl wrote:
    ja też czekam :( i moja cierpliwość się kończy idę jutro na bete ;p
    a ile dni ci się spóźnia? testy robiłaś? :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja rano chciałam z moim M pobaraszkować a tu @ przyszła dzień szybciej i dobrze;) jutro jadę na badania z krwi:) i zaczynam brać leki ;)) nie wiem czemu ale pierwszy raz jestem tak bardzo nakrecona pozytywnie ze sie uda ;))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    A ja rano chciałam z moim M pobaraszkować a tu @ przyszła dzień szybciej i dobrze;) jutro jadę na badania z krwi:) i zaczynam brać leki ;)) nie wiem czemu ale pierwszy raz jestem tak bardzo nakrecona pozytywnie ze sie uda ;))
    zazdroszczę ;) tzn. że da się dostać @ w terminie po laparo ;)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tylko, że luteine brałam a pewnie gdybym jej nie brała to podejrzewam, że nie miałabym w terminie :)

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z @ po laparo jest rożnie. Ja dostałam 2 dni wcześniej niz dotychczas miałam.
    Przed laparo zawsze miałam regularnie co 30 dni, a teraz mam cały czas co 28 dni.

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Z @ po laparo jest rożnie. Ja dostałam 2 dni wcześniej niz dotychczas miałam.
    Przed laparo zawsze miałam regularnie co 30 dni, a teraz mam cały czas co 28 dni.
    hmm no ja termin @ mam na jutro więc zobaczymy czy się przybłąka czy nie :)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    heja, ja chcialam mierzyc temp i wszystko monitorowac , ale doszlam do wniosku, ze brak mi dyscypliny a poza tym to tez wzmacnia napiecia.. bo w sumie nie da sie kontrolowac czegos nad czym do konca nie ma sie kontrolii. Postawnowilam brak leki, chodzic na monitoring i tyle , a seks najlepiej uprawiwac co 2-3 dni i wtedy % szans jest juz duzy.. lykam teraz progesteon na wywolanie okresu.. chyba ze jakims cudem go nie dostane i bede w ciazy hehe ale prawdopodobiesntow bliskie 1% :) hehe
    a spóźnia ci się @ czy jeszcze nie? życzę aby nie przyszedł :)

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ja też czekam na okres po laparoskopi:)) Trzymam za was i za siebie aby nie przyszedł :)

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    hejka ja też czekam na okres po laparoskopi:)) Trzymam za was i za siebie aby nie przyszedł :)
    ja czekam aż przyjdzie bo zabieg miałam robiony w 14dc ;), a z jakiego powodu miałaś robioną laparoskopię

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laparoskopia diagnostyczna nakłuwanie jajników stwierdzone PCO mialam robioną w 11 dniu cyklu dziś 26dzień cyklu. Więc czekam ale myśle ze przyjdzie bo jadłam Luteinę :(

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    laparoskopia diagnostyczna nakłuwanie jajników stwierdzone PCO mialam robioną w 11 dniu cyklu dziś 26dzień cyklu. Więc czekam ale myśle ze przyjdzie bo jadłam Luteinę :(
    yhym to ja miałam też elektrokauteryzację i dodatkowo sprawdzaną drożność ale ja miałam robioną laparotomię a nie laparoskopię :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diewczyny a ile czasu trwa laparoskopia ( tak w przybliżeniu ) ?

‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ