LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheja, ja chcialam mierzyc temp i wszystko monitorowac , ale doszlam do wniosku, ze brak mi dyscypliny a poza tym to tez wzmacnia napiecia.. bo w sumie nie da sie kontrolowac czegos nad czym do konca nie ma sie kontrolii. Postawnowilam brak leki, chodzic na monitoring i tyle , a seks najlepiej uprawiwac co 2-3 dni i wtedy % szans jest juz duzy.. lykam teraz progesteon na wywolanie okresu.. chyba ze jakims cudem go nie dostane i bede w ciazy hehe ale prawdopodobiesntow bliskie 1% hehe
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:A ja rano chciałam z moim M pobaraszkować a tu @ przyszła dzień szybciej i dobrze;) jutro jadę na badania z krwi:) i zaczynam brać leki ) nie wiem czemu ale pierwszy raz jestem tak bardzo nakrecona pozytywnie ze sie uda )Edyta
-
nick nieaktualny
-
adrenalina wrote:Z @ po laparo jest rożnie. Ja dostałam 2 dni wcześniej niz dotychczas miałam.
Przed laparo zawsze miałam regularnie co 30 dni, a teraz mam cały czas co 28 dni.Edyta
-
ailatan wrote:heja, ja chcialam mierzyc temp i wszystko monitorowac , ale doszlam do wniosku, ze brak mi dyscypliny a poza tym to tez wzmacnia napiecia.. bo w sumie nie da sie kontrolowac czegos nad czym do konca nie ma sie kontrolii. Postawnowilam brak leki, chodzic na monitoring i tyle , a seks najlepiej uprawiwac co 2-3 dni i wtedy % szans jest juz duzy.. lykam teraz progesteon na wywolanie okresu.. chyba ze jakims cudem go nie dostane i bede w ciazy hehe ale prawdopodobiesntow bliskie 1% heheEdyta
-
sylka0102 wrote:laparoskopia diagnostyczna nakłuwanie jajników stwierdzone PCO mialam robioną w 11 dniu cyklu dziś 26dzień cyklu. Więc czekam ale myśle ze przyjdzie bo jadłam LuteinęEdyta
-
nick nieaktualny