LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
plimka_bum wrote:yhym to ja miałam też elektrokauteryzację i dodatkowo sprawdzaną drożność ale ja miałam robioną laparotomię a nie laparoskopię
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:a spóźnia ci się @ czy jeszcze nie? życzę aby nie przyszedł
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:No to prawie to samo drożność też mi sprawdzali ale na szczęscie wszysko ok.Miałam tylko za grubą otoczkę więc po nakłuwali i ciekawe czy sie uda... po zabiegu zaraz sie starałam w 14dniu cyklu ale niewiem czy nie za późno??
-
nick nieaktualnyailatan wrote:a wiesz ale ja dopiero 3 dzien biore progesteron na wywoalnie , jak za 10 dni nie przyjdzie okres to bedzie podejrzane ale watpie :)dzis mam 28 urodziny hehe i mam nadzieje ze ten miesiac bedzie szczelsiwy
-
ailatan wrote:po zabiegu cykl Ci sie zresetował, i nie wiadomo kiedy mialas lub bedziesz miala owulke.. powinnas chodzic na monitoring zeby zobaczyc co i jak sie dzieje..
-
ailatan wrote:po zabiegu cykl Ci sie zresetował, i nie wiadomo kiedy mialas lub bedziesz miala owulke.. powinnas chodzic na monitoring zeby zobaczyc co i jak sie dzieje..Edyta
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny oby za rok juz z dzidziusiem w ramionach albo w brzuchu ) dzis relaksuje sie winkiem mam dobry humor, bo bylam na rozmowie w zusie o prace- i udalo mi sie najlepiej test napisac i bylam na rozmowie i jest szanasa ze moze uda sie dostac etacik- wiem zus- zlodzieje.. ale trzeba to wykorzystac na okres ciaz:)) mam nadzieje ciaz:))
-
ailatan wrote:po zabiegu cykl Ci sie zresetował, i nie wiadomo kiedy mialas lub bedziesz miala owulke.. powinnas chodzic na monitoring zeby zobaczyc co i jak sie dzieje..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny