X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi-Bstok wrote:
    Diewczyny a ile czasu trwa laparoskopia ( tak w przybliżeniu ) ?
    Mnie zabrali na salę operacyjną 8:10 a przywieźli mnie 9:40.

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    yhym to ja miałam też elektrokauteryzację i dodatkowo sprawdzaną drożność ale ja miałam robioną laparotomię a nie laparoskopię :)
    No to prawie to samo drożność też mi sprawdzali ale na szczęscie wszysko ok.Miałam tylko za grubą otoczkę więc po nakłuwali i ciekawe czy sie uda... po zabiegu zaraz sie starałam w 14dniu cyklu ale niewiem czy nie za późno??

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    a spóźnia ci się @ czy jeszcze nie? życzę aby nie przyszedł :)
    a wiesz ale ja dopiero 3 dzien biore progesteron na wywoalnie , jak za 10 dni nie przyjdzie okres to bedzie podejrzane :) ale watpie :)dzis mam 28 urodziny hehe i mam nadzieje ze ten miesiac bedzie szczelsiwy :)

• Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie @ przyszedl w terminie, a sama sie denerwowalam czy sie cos nie przesunie. I u mnie laparo ze spr droznosci trwala 45 min.

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    No to prawie to samo drożność też mi sprawdzali ale na szczęscie wszysko ok.Miałam tylko za grubą otoczkę więc po nakłuwali i ciekawe czy sie uda... po zabiegu zaraz sie starałam w 14dniu cyklu ale niewiem czy nie za późno??
    po zabiegu cykl Ci sie zresetował, i nie wiadomo kiedy mialas lub bedziesz miala owulke.. powinnas chodzic na monitoring zeby zobaczyc co i jak sie dzieje..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    a wiesz ale ja dopiero 3 dzien biore progesteron na wywoalnie , jak za 10 dni nie przyjdzie okres to bedzie podejrzane :) ale watpie :)dzis mam 28 urodziny hehe i mam nadzieje ze ten miesiac bedzie szczelsiwy :)
    To wszystkiego Najlepszego, dużo ZDROWIA, szczęścia i miłości i przedewszystkim upragnionego maleństwa :) i wszystkiego czego pragniesz :) :*

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi-Bstok wrote:
    Diewczyny a ile czasu trwa laparoskopia ( tak w przybliżeniu ) ?
    półtorek godziny przynajmniej tak lekarz mówił :)

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    po zabiegu cykl Ci sie zresetował, i nie wiadomo kiedy mialas lub bedziesz miala owulke.. powinnas chodzic na monitoring zeby zobaczyc co i jak sie dzieje..
    czekam na okres jak przyjdzie to potem odrazu mam isc na monitoring.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Również dołączam się do źyczeń. Spełnienia w tym roku ci życzę, a następne urodziny oby były wesele od poprzednich :-)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :) oby za rok juz z dzidziusiem w ramionach albo w brzuchu :)) dzis relaksuje sie winkiem :) mam dobry humor, bo bylam na rozmowie w zusie o prace- i udalo mi sie najlepiej test napisac i bylam na rozmowie i jest szanasa ze moze uda sie dostac etacik- wiem zus- zlodzieje.. ale trzeba to wykorzystac na okres ciaz:)) mam nadzieje ciaz:))

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Ja również się przyłaczam: życzę aby sie spełniły marzenia a przede wszystkim to jedno wymarzone:)

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki sylka rowniez:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Poznaniu zimno ze az starch i snieg spadl ;/

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie w Zawierciu zimno ale.. przyjemnie :) dzisiaj trochę pospacerowałam i dobrze mi to zrobiło :)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pudelekpl wrote:
    ja też czekam :( i moja cierpliwość się kończy idę jutro na bete ;p
    i co tam na tej Becie?? :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w Jastrzębiu też zimno ;) ale nie jest źle. Dziś już byłam zrobić androstendion z krwii, wynik będzie za 4 dni ;)
    Pudelekpl właśnie jak tam beta??:))

• pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po 20 będzie wynik :) pewnie poniżej 2 ale będę miała pewność chociaż.

• pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zresztą objawów brak, byłam na usg wszystko ok, endo 11, ale nic poza tym nie widac.

• pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i jedno pytanie, przepraszam że tak post pod postem. ale co oznacza rosnące endometrium ? w 25dc miałam 8,6 mm a dziś 11,3 ? błąd lekarski ?

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no ja niestety nie wiem co to oznacza :)
    ja powinnam dzisiaj dostać @ ale nie ma , denerwuje mnie to :/

Edyta
‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ