LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypudelekpl wrote:ja też..... dlatego pobiegłam dzis na bete i usg. ale jak beta niska to czy test pokaze dwie kreski?
ja chyba zmieniam lekarza.. znalazlam podobno super extra git lekarke ale koszt wizyty uwaga 250zl.. masakra.. -
nick nieaktualnyailatan wrote:Hm super, bedzie dobrze:)
ja chyba zmieniam lekarza.. znalazlam podobno super extra git lekarke ale koszt wizyty uwaga 250zl.. masakra.. -
ja dziewczyny chodzę do zwykłego ginekologa położnika płacę 100 zł za wizytę. Niestety u mnie w mieście nie ma możliwości korzystania z innych specjalistów ale w sumie... nie wiem czy to robi dużą różnicę. badania tarczycy miałam robione u endokrynologa rok temu, podobno wszystko okEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:a czemu nie chcesz jeszcze trochę zaczekać? dlaczego twierdzisz że ta obecna jest zła?
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:ja dziewczyny chodzę do zwykłego ginekologa położnika płacę 100 zł za wizytę. Niestety u mnie w mieście nie ma możliwości korzystania z innych specjalistów ale w sumie... nie wiem czy to robi dużą różnicę. badania tarczycy miałam robione u endokrynologa rok temu, podobno wszystko ok
-
ailatan wrote:a masz teraz jakies leki po lapo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:36
Edyta
-
nick nieaktualnypudelekpl wrote:Ailatan to faktycznie, czas zmienić. ja po laparo nie mam żadnych leków
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Ja za pierwszą wizytę płaciłam 300 zł . a teraz płacę między 200 - 250 ) Ale wiem, że warto ) Wiem na czym stoję ) poza tym moja gin to Profesor seksuolog, położnik, ginekolog i co ważne endokrynolog a przy PCOS to ważne )
-
ailatan wrote:no ja tez pierwsze 2 cykle bez lekow.. w pierwszym cyklu niby byl jeden pecherzyk i owulacja, ale mialam cienkie endometrium, owulacja jakos tez bardzo pozno i nic z tego nie wyszlo.. teraz szlam drugi cykl bez niczego i zero pecherzykow.. biore dupka na wywolanie okresu i zaczynam trzeci cykl z clo.. tylko ze to cholerne clo nic mi nie dawalo przed lapo wiec boje sie ze po tez nic mi nie da..
mi nigdy nie mówił nic o endometrium, dupka też biorę na wywołanie okresu ale okresu nie ma a powinien być dzisiaj.
Być może po laparo clo na ciebie podziała bo przecież to była znaczna ingerencja w jajniki więc kto wie...Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Tak ja mam clo zwiększoną dawkę od 2 do 6 dc od 7 do 12 mam estrofem a potem od 20 luteina do 25 w tym cyklu mam dodatkowo badania z krwi zrobic i w następnym cyklu mam sie między 11-13dc pojawić )
-
nick nieaktualny