LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam dzisiaj dobry humor wczoraj się ucieszyła tym że pudełek być może jest w ciąży ( mimo że dziewczyny nie znam ). 3 dni temu zaczęłam mierzyć temp. Przed okresem powinna się zwiększać czy zmniejszać ?
U mnie nadal brak @ więc musze cierpliwie czekać.
Jak długo jesteście na l4 po laparoskopii?Edyta
-
nick nieaktualnyJa temperature miałam wysoką przed okresem i teraz podczas tez mam dość wysoką Plimka może Tobie też się udało??? )))))) ja l4 miałam 2 tyg. Dziś mi się kończy i jutro idę na nockę do pracy;)) już dziewczyny z pracy wydzwaniają kiedy przyjdę bo tęsknią:p hehe fajnie się słucha takich rzeczy, bardzo to miłe )
-
Nie u mnie ti raczej nie ciąźa, ja miałam zabieg robiony w 14dc więc podczas teoretycznej owulacji byłam jeszcze w szpitalu . Ja jeszcze nie wracam do pracy ale to że względu ns to że miałam laparotomię . Trochę może wyluzuję, niestety pracę mam mocno istresującą. Atmosfera w pracy jest super ale mam stresujące stanowisko , może to też jest przyczyną problemöw z ciążą . Będąc ns l4 też pracuję ale mniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 12:53
Edyta
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja od rana mam taki sajgon w pracy ze oj...... co chcialam napisac to cos sie dzialo. A moge zapytac jak dlugo na zwolnieniu jestescie/bylyscie po zabiegu? Ja sie tak mega dobrze czulam ze wrocilam po tygodniu od zabiegu do pracy.
heh Plimka bardzo mi milo ze sie ucieszylas, az sie usmiechnelam jak to przeczytalam. Ja sie nie ciesze jeszcze, staram sie nie myslec boje sie mega rozczarowania w sobote. Temp nigdy nie mierzylam , sluz jakis jest ale nie jakos duzo, szyjka chyba zamknieta ale boje sie dokladnie sprawdzac. Takze wszystko wyjdzie jutro czy beta przyrasta. Bo ten wynik 14,3 to mizerny
uzywac moze jakiegos kremu na blizny po zabiegu?
-
Hej. Ja od rana mam taki sajgon w pracy ze oj...... co chcialam napisac to cos sie dzialo. A moge zapytac jak dlugo na zwolnieniu jestescie/bylyscie po zabiegu? Ja sie tak mega dobrze czulam ze wrocilam po tygodniu od zabiegu do pracy.
heh Plimka bardzo mi milo ze sie ucieszylas, az sie usmiechnelam jak to przeczytalam. Ja sie nie ciesze jeszcze, staram sie nie myslec boje sie mega rozczarowania w sobote. Temp nigdy nie mierzylam , sluz jakis jest ale nie jakos duzo, szyjka chyba zamknieta ale boje sie dokladnie sprawdzac. Takze wszystko wyjdzie jutro czy beta przyrasta. Bo ten wynik 14,3 to mizerny
uzywac moze jakiegos kremu na blizny po zabiegu?
-
Ja jestem na razie 2 tygodnie po zabiegu na L4 ale tak jak pisałam wcześniej ja miałam robioną laparotomię a nie laparoskopię i brzuch mnie wciąż boli. Myślę że będę jeszcze na L4 na pewno 2 koleje tygodnie. Dobrze że masz dużo pracy, przynajmniej mniej myślisz
A na wyniki bety będziesz musiała czekać do poniedziałku czy będziesz miała je jutro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 14:19
Edyta
-
a to po laparotomii inaczej się wraca do zdrowia, poważniejsza operacja niż laparoskopia. Jeśli masz możliwość to pewnie wypoczywaj.
mam nadzieje że jutro, pobiegnę do luxmedu to powinny by tak po 18 chyba...... ale stresa mam. w pracy jakoś zeszło, nie było kiedy myśleć ale teraz przez weekend to nie wiem jak ja wytrzymam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny