LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻyczę Wam dziewczyny aby się Wam poszczęściło i oby to była ciąża ) ja za to mam dziś niesamowitego pecha. Zepsóło się Nam auto. Naprawa wyniesie ok. 2500 - 3000 tyś... w ogóle przez ten beznadziejny @ mam okropny humor ; (( ehh jakiś mały dołek dziś mam ale obiecałam sobie że jak rano wstanę to wezmę się w garść
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Życzę Wam dziewczyny aby się Wam poszczęściło i oby to była ciąża ) ja za to mam dziś niesamowitego pecha. Zepsóło się Nam auto. Naprawa wyniesie ok. 2500 - 3000 tyś... w ogóle przez ten beznadziejny @ mam okropny humor ; (( ehh jakiś mały dołek dziś mam ale obiecałam sobie że jak rano wstanę to wezmę się w garść
-
Plimka, laparo miałam 2 stycznia. dziś niby 35dc ale tak czytam i czytam i chyba mała ta beta bo tylko 14 nie wiem kiedy dokładnie owu była. 25dc miałam ciałko żółte na usg. w sobotę powtórzę betę i zobaczę jak przyrasta.
nie, testu sikanego dziś nie robiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:18
-
pudelekpl wrote:Plimka, laparo miałam 2 stycznia. dziś niby 35dc ale tak czytam i czytam i chyba mała ta beta bo tylko 14 nie wiem kiedy dokładnie owu była. 25dc miałam ciałko żółte na usg. w sobotę powtórzę betę i zobaczę jak przyrasta.
http://jejswiat.pl/7470,beta-hcg-wyznacznik-zdrowej-ciazy
Beta HCG:
kobiety nie będące w ciąży: < 5,0 mIU/ml
3 - 4 tydzień: 9 - 130 mIU/ml
4 - 5 tydzień: 75 - 2 600 mIU/ml
5 - 6 tydzień: 850 - 20 800 mIU/ml
6 - 7 tydzień: 4 000 - 100 200 mIU/ml
7 - 12 tydzień: 11 500 - 289 000 mIU/ml
pudelekpl lubi tę wiadomość
Edyta
-
pudelekpl wrote:Plimka, laparo miałam 2 stycznia. dziś niby 35dc ale tak czytam i czytam i chyba mała ta beta bo tylko 14 nie wiem kiedy dokładnie owu była. 25dc miałam ciałko żółte na usg. w sobotę powtórzę betę i zobaczę jak przyrasta.
nie, testu sikanego dziś nie robiłam.Edyta
-
pudelekpl wrote:Ehhh oby, oby i żeby tylko przyrosła ładnie.
chyba tak zrobię z tym testem. ale kurcze zdołuje się jak sikacz pokazie jedną kreskę. może to jeszcze baaardzo wczesna ciąża, zagnieżdżenie było późno i dlatego taka mała beta
A czy w ogóle po laparoskopii miałaś już @? w którym dniu cyklu miałaś laparo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:46
Edyta