LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Plimka to może ty też w ciąży jesteś skoro takie smaki masz hehe
Ale od wczoraj mi nie dobrze i się zastanawiam czy to początek jakiejś choroby czy może ten metformax tak na mnie działa , pierwszy raz go bioręEdyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś z Was miała po laparoskopii bardzo krótki okres?? mój trwał 3 dni nawet niecałe.. jakby zliczyć to 2 całe doby.. Zaczął się nagle i skończył się nagle. Czy może to być po clo? (zwiększonej dawce). Wcześniej brałam clo 1 tabletkę i nie miałam czegoś takiego, moja miesiączka trwała ok. 6-7 dni i była bardzo obfita a teraz trwała 3 dni i była skąpa. Hmm zastanawiam się czy to normalne po laparoskopii
-
Ja juz po laparoskopii 5 miesiąc i od tamtej pory mam 2 dni @. A w tym cyklu w sumie to 1 dzień krwawień a drugi tylko plamienie. Pogadam z lekarzem na ten temat w czwartek bo jadę na monitoring. Ja właśnie sie obawiam ze to nie jest normalne.
@ przed laparo trwała 4 dni. -
nick nieaktualnyadrenalina wrote:Ja juz po laparoskopii 5 miesiąc i od tamtej pory mam 2 dni @. A w tym cyklu w sumie to 1 dzień krwawień a drugi tylko plamienie. Pogadam z lekarzem na ten temat w czwartek bo jadę na monitoring. Ja właśnie sie obawiam ze to nie jest normalne.
@ przed laparo trwała 4 dni.adrenalina lubi tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny czy któraś z Was miała po laparoskopii bardzo krótki okres?? mój trwał 3 dni nawet niecałe.. jakby zliczyć to 2 całe doby.. Zaczął się nagle i skończył się nagle. Czy może to być po clo? (zwiększonej dawce). Wcześniej brałam clo 1 tabletkę i nie miałam czegoś takiego, moja miesiączka trwała ok. 6-7 dni i była bardzo obfita a teraz trwała 3 dni i była skąpa. Hmm zastanawiam się czy to normalne po laparoskopii
Ja ci Ola nie pomogę niestety bo u mnie nawet jeszcze się nie zacząłEdyta
-
Aleksandrakili wrote:A bierzesz jakieś leki? )
-
adrenalina wrote:Od tego cyklu biorę clo. Wiec moze sie cos zmieni i następna @ bedzie normalna. Ale do tej pory od laparoskopii jeszcze nic nie brałam. No od czasu do czasu jak niezapomne to witaminy. Ale przed laparo tez je brałam.
adrenalina lubi tę wiadomość
Edyta
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj od poludnia nie mialam okresu, nawet podczas wizyty w toalecie na papierze nie bylo.. a dzis.... mam plamienie.. nie wiem czy to normalne..
Pudelek beta przyrasta ale szczerze to nie wiem co Ci doradzić. nie wiem nawet jakie sa normy;)) pojdz do lekarza! )) -
a może się udało ? stąd dziwny okres?
aaaaaaaaa doczytałam że trwał około 3 dni.... jakoś mi zaświtało żę 1......u mnie pierwsza @ po laparo trwała chyba z 5 dni
według moich obliczeń przyrosła o 57%.... a powinna o 66% ehhhh nie wiem. idę w środę do dr.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 14:15
-
Aleksandrakili wrote:A ja wczoraj od poludnia nie mialam okresu, nawet podczas wizyty w toalecie na papierze nie bylo.. a dzis.... mam plamienie.. nie wiem czy to normalne..
Pudelek beta przyrasta ale szczerze to nie wiem co Ci doradzić. nie wiem nawet jakie sa normy;)) pojdz do lekarza! ))Edyta