LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Wsumie to nawet nie wiązałam tego z clo myślałam, że poprostu tak mam
Ola czy ty robiłaś test owulacyjny ?Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:W sumie dopiero mój M dzisiaj przyszedł i mówi " czy ty zaczełaś brać jakieś nowe tabletki?" ja na to że nie , na co on że mówiłam że znowusz clo biorę i że rok temu jak brałam jemu też pojawiła się wysypka a ja miałam paskudne zakażenia. Dopiero po tym zaczęłam to ze sobą łączyć i faktycznie jest to chyba prawda. Kurcze mam nadzieję że te infekcje nie wrócą. Jejku co ja się wtedy z nimi namęczyłam . W piątek zapytam gina co z tym dalej robić.
Ola czy ty robiłaś test owulacyjny ?
Tzn. ja zakażenia nie mam ale mnie swędzi i przechodzi za 2 dni ale chyba też o tym powiem mojej gin
Nie robiłam testu owulacyjnego bo jak zwykle nie miałam na nic czasu, ehhhh. Teraz pozostało mi tylko czekać i o tym nie myśleć chociaż narazie się nie da bo strasznie mnie pęcherz boli i jajniki.. 18dc idę zrobić badania : estrogen i progesteron. A potem czekam albo an @ albo na USG Oby to nie @ -
Aleksandrakili wrote:Tzn. ja zakażenia nie mam ale mnie swędzi i przechodzi za 2 dni ale chyba też o tym powiem mojej gin
Nie robiłam testu owulacyjnego bo jak zwykle nie miałam na nic czasu, ehhhh. Teraz pozostało mi tylko czekać i o tym nie myśleć chociaż narazie się nie da bo strasznie mnie pęcherz boli i jajniki.. 18dc idę zrobić badania : estrogen i progesteron. A potem czekam albo an @ albo na USG Oby to nie @Edyta
-
Ja miałam zabieg w piątek, a w niedzielę w południe zdjęto mi plastry. Potem kazano nosić ranki jak najczęściej odkryte żeby zasychały.
Pierwsze wyjście z domu w legginsach mocno bolało mimo, że plasterki ochronne nakleiłam. Po zdjęciu szwów jest dużo lepiej, te nitki się nie zahaczają i nie ciągną
-
Mini Mouse wrote:Dzięki dziewczyny ja co dziennie zmieniam te plastry ale już mnie denerwują :p ja miałam laparoskopie w 8 dniu cyklu. Normalnie owulke mam ok 17dc. Zastanawia mnie czy ten cykl będzie dłuższy, a może krótszy? Jakie Wy macie doświadczenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 09:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Plimka ty dzisiaj ostatni dzień bierzesz clo? ustąpiły już trochę objawy?? będziesz jeszcze brała jakieś leki? A metformine do kiedy masz brać?Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny