LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki właśnie przyjechałam z monitoringu dziś mam 11 dzień cyklu i mam 7mm pęcherzyk także zaczyna się coś dziać w prawym jajniku mam iść na monitoring w piątek jeszcze zobaczymy czy urośnie mam nadzieje. POZDRAWIAM
-
sylka0102 wrote:Cześć dziewczynki właśnie przyjechałam z monitoringu dziś mam 11 dzień cyklu i mam 7mm pęcherzyk także zaczyna się coś dziać w prawym jajniku mam iść na monitoring w piątek jeszcze zobaczymy czy urośnie mam nadzieje. POZDRAWIAMEdyta
-
Aleksandrakili wrote:Muszę chyba do apteki pojsc, myslalam ze ktos mi cos doradzi:)) moje sutki dzis to tragiczna sprawa. Sa duze okropnie bola, czerwone i wygladaja jakby je ktos pumeksem tarłEdyta
-
Aleksandrakili wrote:Muszę chyba do apteki pojsc, myslalam ze ktos mi cos doradzi:)) moje sutki dzis to tragiczna sprawa. Sa duze okropnie bola, czerwone i wygladaja jakby je ktos pumeksem tarł
Po laparoskopii i vissane moje sutki po każdej owulce szaleją: duże, sterczą i czerwone, mija po 13 dniach, jak przychodzi okres... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej hej
ja tak z doskoku byłam u dr, wina progesteronu bo spadł, także teraz po owu mam brac luteine już zaczęłam nowy cykl także zobaczymy co się będzie działo czy w ogóle coś. Ten cykl będzie na monitoringu także po podglądam jak się sprawy mają. -
nick nieaktualny
-
pudelekpl wrote:hej hej
ja tak z doskoku byłam u dr, wina progesteronu bo spadł, także teraz po owu mam brac luteine już zaczęłam nowy cykl także zobaczymy co się będzie działo czy w ogóle coś. Ten cykl będzie na monitoringu także po podglądam jak się sprawy mają.Edyta
-
Słuchajcie dziewczyny, czy miałyście kiedykolwiek infekcję przy stosowaniu clostylbegytu ? Dzisiaj tak się właśnie zorientowałam że odkąd zaczęłam brac clo coś zaczyna mnie swędzieć, dodatkowo u mojego M też się wysypka pojawiła. Skojarzyłam że ostatnio miałam takie infekcje właśnie w tych miesiącach kiedy brałam clo.
Czy to możliwe? czy to zbieg okoliczności?Edyta
-
pudelekpl wrote:brałam clo, ale nigdy nie miałam wysypek ani nic takiego. ale skoro zauważyłaś że to jest tylko w tych miesiącach to może coś jest na rzeczy? a w ulotce nic nie piszę w skutkach ubocznych ?
Kurcze pudelek ale to znaczy że było blisko i że coś tam u Ciebie się dzieje a to już dobrzeEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Słuchajcie dziewczyny, czy miałyście kiedykolwiek infekcję przy stosowaniu clostylbegytu ? Dzisiaj tak się właśnie zorientowałam że odkąd zaczęłam brac clo coś zaczyna mnie swędzieć, dodatkowo u mojego M też się wysypka pojawiła. Skojarzyłam że ostatnio miałam takie infekcje właśnie w tych miesiącach kiedy brałam clo.
Czy to możliwe? czy to zbieg okoliczności?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:09