X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale bałam się cholernie zdejmowania szwów :P

Edyta
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, nie wiadomo czego się spodziewać :)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, czy może któraś z Was miała w okresie około owulacyjnym zmiany w sutkach? :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Dziewczyny mam pytanie, czy może któraś z Was miała w okresie około owulacyjnym zmiany w sutkach? :)
    Ja mam sutki twardsze przed okresem, w czasie owulacji nie zaobserwowałam nic takiego :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę chyba do apteki pojsc, myslalam ze ktos mi cos doradzi:)) moje sutki dzis to tragiczna sprawa. Sa duze okropnie bola, czerwone i wygladaja jakby je ktos pumeksem tarł :(

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki właśnie przyjechałam z monitoringu dziś mam 11 dzień cyklu i mam 7mm pęcherzyk także zaczyna się coś dziać w prawym jajniku mam iść na monitoring w piątek jeszcze zobaczymy czy urośnie mam nadzieje. POZDRAWIAM

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Cześć dziewczynki właśnie przyjechałam z monitoringu dziś mam 11 dzień cyklu i mam 7mm pęcherzyk także zaczyna się coś dziać w prawym jajniku mam iść na monitoring w piątek jeszcze zobaczymy czy urośnie mam nadzieje. POZDRAWIAM
    Powodzenia życzę :)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Muszę chyba do apteki pojsc, myslalam ze ktos mi cos doradzi:)) moje sutki dzis to tragiczna sprawa. Sa duze okropnie bola, czerwone i wygladaja jakby je ktos pumeksem tarł :(
    Po tej laparoskopii naprawdę dziwne rzeczy się dzieją. Ale to dobrze bo może to oznacza owulkę i fasolkę na koniec cyklu :)

Edyta
  • urocza Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:

Po laparoskopii i vissane moje sutki po każdej owulce szaleją: duże, sterczą i czerwone, mija po 13 dniach, jak przychodzi okres...

3jvzi09kqvn0mrn0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieję, że to minie bo już wytrzymać się nie da.. posmarowałam sobie maścią i czekam może przejdzie :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    No mam nadzieję, że to minie bo już wytrzymać się nie da.. posmarowałam sobie maścią i czekam może przejdzie :)
    I jak tam Ola skutki ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal moje sutki są bardzo czerwone i bolą ale tylko przy dotyku także nie jest źle :)

Dziewczyny a jak jest skok temperatury po spadku to znaczy ze owu juz byla??:)

• pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej
    ja tak z doskoku :) byłam u dr, wina progesteronu bo spadł, także teraz po owu mam brac luteine już zaczęłam nowy cykl także zobaczymy co się będzie działo :) czy w ogóle coś. Ten cykl będzie na monitoringu także po podglądam jak się sprawy mają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to powodzenia pudelek:)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pudelekpl wrote:
    hej hej
    ja tak z doskoku :) byłam u dr, wina progesteronu bo spadł, także teraz po owu mam brac luteine już zaczęłam nowy cykl także zobaczymy co się będzie działo :) czy w ogóle coś. Ten cykl będzie na monitoringu także po podglądam jak się sprawy mają.
    a czy mówił ci dlaczego ta beta tak urosła ?

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie dziewczyny, czy miałyście kiedykolwiek infekcję przy stosowaniu clostylbegytu ? Dzisiaj tak się właśnie zorientowałam że odkąd zaczęłam brac clo coś zaczyna mnie swędzieć, dodatkowo u mojego M też się wysypka pojawiła. Skojarzyłam że ostatnio miałam takie infekcje właśnie w tych miesiącach kiedy brałam clo.
    Czy to możliwe? czy to zbieg okoliczności? :/

Edyta
  • pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta rośnie jak dochodzi do zagnieżdżenia, także gdyby nie ten progesteron to by było może coś z tego :(

• pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brałam clo, ale nigdy nie miałam wysypek ani nic takiego. ale skoro zauważyłaś że to jest tylko w tych miesiącach to może coś jest na rzeczy? a w ulotce nic nie piszę w skutkach ubocznych ?

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pudelekpl wrote:
    brałam clo, ale nigdy nie miałam wysypek ani nic takiego. ale skoro zauważyłaś że to jest tylko w tych miesiącach to może coś jest na rzeczy? a w ulotce nic nie piszę w skutkach ubocznych ?
    no właśnie w ulotce nie ma wymienionych tych wysypek w powikłaniach. Jutro ostatni dzień clo , w piątek monitoring więc zapytam.

Kurcze pudelek ale to znaczy że było blisko i że coś tam u Ciebie się dzieje a to już dobrze :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Słuchajcie dziewczyny, czy miałyście kiedykolwiek infekcję przy stosowaniu clostylbegytu ? Dzisiaj tak się właśnie zorientowałam że odkąd zaczęłam brac clo coś zaczyna mnie swędzieć, dodatkowo u mojego M też się wysypka pojawiła. Skojarzyłam że ostatnio miałam takie infekcje właśnie w tych miesiącach kiedy brałam clo.
    Czy to możliwe? czy to zbieg okoliczności? :/
    Tak ja tak mam .. bardzo mnie swedzi ale tylko chyba przez 2 dni:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:09

‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ