LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam problem. Mam odwołaną wizytę u lekarza:) wydaję mi się, że mam owulację, tylko śluz jakiś mokry nie ma rozciągliwego a wczoraj był. Wczoraj wieczorem bolał mnie prawy jajnik a dziś mam bóle takie miesiączkowe jakby ale nie do końca.. Jestem w pracy na 12 godzin i nawet nie ma kiedy kupić testów owulacyjnych ...
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny mam problem. Mam odwołaną wizytę u lekarza:) wydaję mi się, że mam owulację, tylko śluz jakiś mokry nie ma rozciągliwego a wczoraj był. Wczoraj wieczorem bolał mnie prawy jajnik a dziś mam bóle takie miesiączkowe jakby ale nie do końca.. Jestem w pracy na 12 godzin i nawet nie ma kiedy kupić testów owulacyjnych ...
Pytanie oddzielne: zażywacie wiesiołek? ile razy dziennie?w których dniach cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 13:30
Edyta
-
nick nieaktualnyNo właśnie nikt czasu nie ma bo mają cesarki na dziś zaplanowane Trudno będę bez monitoringu, zadziałamy jak wrócę z pracy, chociaż mam ochotę się wyrwać gdzieś choćby w "krzaki" na serduszkowanie hehe nie mam innego wyjścia tylko czekać jutro zrobię testy owulacyjne może coś pokażą
A wiesiołka nie biorę, miałam brać od tego cyklu ale nie miałam kiedy kupić a potem już było za późno Ale jak się w tym miesiącu nie uda to kupie wiesiołka:) i będę brać 1 raz dziennie po łyżeczce bo tak na opakowaniu pisze ) -
Aleksandrakili wrote:No właśnie nikt czasu nie ma bo mają cesarki na dziś zaplanowane Trudno będę bez monitoringu, zadziałamy jak wrócę z pracy, chociaż mam ochotę się wyrwać gdzieś choćby w "krzaki" na serduszkowanie hehe nie mam innego wyjścia tylko czekać jutro zrobię testy owulacyjne może coś pokażą
A wiesiołka nie biorę, miałam brać od tego cyklu ale nie miałam kiedy kupić a potem już było za późno Ale jak się w tym miesiącu nie uda to kupie wiesiołka:) i będę brać 1 raz dziennie po łyżeczce bo tak na opakowaniu pisze )
załatw jakąś jedynkę w szpitalu i dzwoń po mężaEdyta
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny mam problem. Mam odwołaną wizytę u lekarza:) wydaję mi się, że mam owulację, tylko śluz jakiś mokry nie ma rozciągliwego a wczoraj był. Wczoraj wieczorem bolał mnie prawy jajnik a dziś mam bóle takie miesiączkowe jakby ale nie do końca.. Jestem w pracy na 12 godzin i nawet nie ma kiedy kupić testów owulacyjnych ...
Mierzysz tempkę? Mi po wielu miesiącach monitorowania tempka już wszystko mówi
-
plimka_bum wrote:O
Pytanie oddzielne: zażywacie wiesiołek? ile razy dziennie?w których dniach cyklu?
Albo w sklepie ze zdroa żywnością kupić od razu olej z wiesiołka i pic codziennie łyżkę.
Bierze się od 1dc do owulacji. Po owulacji koniecznie odstawić bo powoduje mikroskurcze macicy, może utrudnić zagnieżdżenie.
Można w końcowych dniach ciąży jeść aby przyśpieszyć skurczeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:21
-
plimka_bum wrote:Ola a nie możesz poprosić kogoś z ginekologii o monitoring? skoro pracujesz w szpitalu może ktoś się zgodzi . Poza tym działajcie z mężem na wieczór
Pytanie oddzielne: zażywacie wiesiołek? ile razy dziennie?w których dniach cyklu?
Ja biorę od 1 dnia krwawienia do owulki po 2 kapsułki 3 razy dziennie, polecam też siemię popijać - śluz się leje -
nick nieaktualnyNo właśnie, szyjka macicy i temperatura mówią, że będzie owulacja. Ale napewno się zabierzemy do serduszkowania wieczorem;)
A teraz mam inny problem na głowie... Już mi się płakać chce z tego ( mieliśmy dziś w szpitalu od rana dziecko z zapaleniem opon mózgowych i cały personel musi wziąć profilaktycznie jedną dawkę silnego antybiotyku nie wiem co robić czy mam to brać czy nie?? jak wezmę to pewnie zaś cały cykl szlag trafi ( Jestem załamana -
Aleksandrakili wrote:No właśnie, szyjka macicy i temperatura mówią, że będzie owulacja. Ale napewno się zabierzemy do serduszkowania wieczorem;)
A teraz mam inny problem na głowie... Już mi się płakać chce z tego ( mieliśmy dziś w szpitalu od rana dziecko z zapaleniem opon mózgowych i cały personel musi wziąć profilaktycznie jedną dawkę silnego antybiotyku nie wiem co robić czy mam to brać czy nie?? jak wezmę to pewnie zaś cały cykl szlag trafi ( Jestem załamana