MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej martii poszlam zrobilam badanie jutro wyniki po 12. ale dzis masakra mam straszne zawroty glowy dzis sie nasilily mieszkam na 3 pietrze i nie moglam do domu wejsc taki odlot mialam. sikanca nie robilam bo sie balam. jutro rano zrobie. ale martwia mnie zawroty, poza tym nic cycki nie bola brzuch tez nawet wrecz schudlam czyli wrocilam do mojej wagi. brzuch juz nie jest tak wielki jak podczas stymulacji i po punkcji choc powiem ze dalej jak siadam to czujej jej skutki. czekam do jutra zobaczymy, nie chce mi sie isc do pracy uffff chetnie bym drzemke sobie zrobila.
a jak u reszty dziewczyn? piszcie cos co u was -
nick nieaktualny
-
Julajko - bardzo mi przykro
Ehhh... skąd ja znam taki wynik. Bądź silna, nie poddawaj się.
Kurcze.. próbuj, dzwon do skutku. Może jutro od rana.
czemu kazał w niedziele przyjechac? Mi nigdy po becie ujemnej nie kazał przyjeżdżac, tylko najwczęsniej w 1dc...
O, moze sie spotkamyAina -
nick nieaktualny
-
Kiepskie wieści i u mnie..
byłam wczoraj w klinice i faktycznie jest extra w porównaniu ze starą siedzibą. No ale nie ma się co dziwić, za tą kasę warunki muszą być! chcociaz wszyscy jacyś tacy nerwowi mi się wczoraj wydali...;0
Miałam zacząć zastrzyki do iui, a doktor kazała zbadać hormony i mam estriadol 72....mówiła że do iui powinnam mieć mniej niż 60...załamka bo mówiła, że wtedy zaleci antyki na 3 tyg... zobaczymy co mi dzisiaj odpisze....wrrrr
julajka...może beta dopiero rośnie??
Aina, trzymam kciuki za punkcje!
liloe przykro mi z powodu straty..
starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
Ainaa wrote:Estradiol 70 to moje marzenie, mój w 3dc ma ponad 180 i dlatego aż 3 IVF sie nie udały. To u mnie oznacza wygasającą czynność jajników i dlatego 3 pecherzyki w 3 dc to niestety zły objaw, ich nie powinno jeszcze tam byc, przez to mam słabe komórki i brak ciąży. Niestety nie ma na to leku
Trzymam za Was kciuki, leczcie sie, nie poddawajcie!
hmm to jestem ciekawa czy moja ginka wstrzyma stymulacje przy tym wyniku 72...;/
Kurde...u Ciebie az 180? kurde...że nie ma na to leku a zawsze rosły Ci tak szybko??starania od września 2013.....
4 IUI
-
niby mam ten estriadol 70 a wg gin za dużo....także nici z zabiegu w tym cyklu i antyki przez 3 tyg. ciągły wiatr w oczy...
nie mniej powodzenia wam życzę i trzymam cały czas kciuki żeby w końcu nam się poszczęściłO!!!!starania od września 2013.....
4 IUI
-
Hej dziewczyny, można? Ja też z medartu, obecnie w trakcie stymulacji do czwartego podejścia. Wczoraj byłam na podglądaniu i ogólnie kiepsko reaguję w tym cyklu Ainaa, wyczytałam, że też masz problem z transferami w cyklach stymulowanych, my przez to straciliśmy 3 zarodki Teraz już z góry zaznaczone, że tylko krio (jeśli w ogóle będzie co mrozić...). A nowa siedziba rzeczywiście robi wrażenie
-
Dodzwonilam sie. Uffff ciezko. W niedziele jade. Ale sama bo moj m to nie doszedl do sieboe i noe chce juz kontynuować. Finanse. Musze sie wypytac doktora co teraz chce robic. Niby mam sile ale powiem wam ze nie wiem czy chce ciagnac dalej to wszystko. Zeby to nie bylo takie drogie to jeszcze o polowe tansze powinno byc.