MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Ainaa no nie wiem wlasnie chyba poczekam do poniedzialku bo skoro to byly morule to tsk wg moich wyliczen od dzis sie zagnieżdżaja dzis 4 dzien po transferze. Boje sie ze nic nie zobacze no idzis jakis slad mialam brazowy ze sluzem rano. Uf i tak calydzien myslisz a wieczorem nie masz juz sil na nic. Sama noe wiem kiedy. Ide w poniedziałek do ogolnego dr po skierowanie na krew bo trzeba miec u nas i na nfz bede miala wiec nie bede placila za to. Z badaniami hormonow tez tak kombinowalam tyle ile mogl to mi pomog zawsze to taniej.
-
Dajcie spokoj ja tam byłam dzisiaj, zadupie jak nie wiem. Niby jestem z poznania ale obrócenie tam i z powrotem zajeło mi 4h oczywiście komunikacją miejską, no, ale i tak długo. Ale klinika wypas. Mój M. się śmiał, że mogę śmiało powiedzieć (jesteśmy po dwóch proc.), że jest tam np. mój kibelek (jak będziecie to się dowiecie czemu taki on drogi) :P
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
nick nieaktualny
-
Ainaa, w czwartek idę na podglądanie i zacznę pewnie już 3 cykl z zastrzykami, ... stresuje mnie to...zresztą tak jak i was.. a które to Twoje podejscie>>??
julajka, przykro mi bardzo z powodu cholernego minusa!! widzę, że w czwartek też będziesz w klinice?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 10:40
starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
nick nieaktualny