MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
AisoG wrote:Luluiza wrote:Dziewczyny, jakoś nawał ostatnio tych ciąż ze złymi przyrostami 😔😔 wspolczuje Wam bardzo, bo zobaczyć pierwszy pozytywny wynik i potem nagle przyjąć do wiadomości, że to koniec to musi być straszne 😔
AB jakos bardzo ostrożnie do tego podchodził, przynajmniej w mojej ocenie i pamietam jak przyszłam z pozytywnym wynikiem bety, to tylko skwitował że super, ale on był by ostrożny 🙊
Dzisiaj to rozumiem, bo strach O ciąże jest cały czas, a im bliżej końca to dochodzą takie rewelacje, że początek był nudny 🤭 przynajmniej ja mam takie odczucia 🤰🏻🌪
Jesteście wszystkie takie dzielne i wytrwale, że ciąża będzie nagrodą i każda na to zasługuje i oby w niedalekiej przyszłości ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻[/QUOTE
Luluiza gorsze od pozytywnej pierwszej bety było usłyszenie bijącego serduszka... 😢
Powiedzcie mi na co mam się przygotować ?
Czy to krwawienie jest bardziej bolesne, bardzo się boję... i kiedy mogę się spodziewać tego?
Bo jakim czasie można przystąpić do kolejnego transferu?
Przykro mi i trzymaj się dzielnie.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda wrote:Niestety na to nie da się przygotować. U mnie były silne skurcze i dreszcze dr K kazała mieć przy sobie coś słodkiego zawsze jak by się zaczęło by podnieść glukoze. Pamiętaj że krwawienie może być bardzo duże i warto mieć ze sobą większe podpaski.
Przykro mi i trzymaj się dzielnie.
Właśnie o tym jedzeniu zapomnialam. Co prawda nie mowila konkretnie o slodyczach ale kazala się porządnie najeść jak zacznę krwawić. -
Anulas wrote:Właśnie o tym jedzeniu zapomnialam. Co prawda nie mowila konkretnie o slodyczach ale kazala się porządnie najeść jak zacznę krwawić.
Dzięki za cenne uwagi.
A powiedzcie mi dosalyscie L4 ?Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
❄❄❄❄❄❄❄❄❄w tym przebadane 4 i zdrowe genetycznie!
I transfer 14.05 😢 beta 4,0
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
V transfer ciąża pozamaciczna usunięcie jajowodu
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Dziewczyny, wczorajsza beta 7dpt: 45 z małym hakiem. U mnie raczej duże różne emocje niż radość, podchodzę do tego z rezerwą bo za dużo na forum chyba siedziałam i ostatnio różne rzeczy się z tą piękną początkową betą działy.
Nie wiem tylko jak teraz działać. Doktor napisał ze fajnie i nie wiem nic co dalej. Co 2 dni robić bete+progesteron? Wysyłać to do lekarza każdy wynik czy po kilku dniach całość? No i teoretycznie, kiedy umawiać się na wizytę?
Matilda19, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
Kora88 wrote:Dziewczyny, wczorajsza beta 7dpt: 45 z małym hakiem. U mnie raczej duże różne emocje niż radość, podchodzę do tego z rezerwą bo za dużo na forum chyba siedziałam i ostatnio różne rzeczy się z tą piękną początkową betą działy.
Nie wiem tylko jak teraz działać. Doktor napisał ze fajnie i nie wiem nic co dalej. Co 2 dni robić bete+progesteron? Wysyłać to do lekarza każdy wynik czy po kilku dniach całość? No i teoretycznie, kiedy umawiać się na wizytę?Kora88 lubi tę wiadomość
-
Manis wrote:Tak najlepiej rób, będziesz mieć kontrolę czy są prawidłowe przyrosty. Wydaje mi się że sama beta wystarczy. Także jak robiłaś w sobotę to zrób jutro. Trzymam kciuki
Kora88 lubi tę wiadomość
-
Kora88 wrote:Dziewczyny, wczorajsza beta 7dpt: 45 z małym hakiem. U mnie raczej duże różne emocje niż radość, podchodzę do tego z rezerwą bo za dużo na forum chyba siedziałam i ostatnio różne rzeczy się z tą piękną początkową betą działy.
Nie wiem tylko jak teraz działać. Doktor napisał ze fajnie i nie wiem nic co dalej. Co 2 dni robić bete+progesteron? Wysyłać to do lekarza każdy wynik czy po kilku dniach całość? No i teoretycznie, kiedy umawiać się na wizytę?
Kora88 lubi tę wiadomość
-
Kora88 wrote:Dziękuje Dziewczyny
dzięki Wam wiem co robić
Gratulacje, trzymam kciuki za kolejne przyrosty 🙏który to wasz transfer ? Badaliście zarodki?11.18 Histeroskopia ,2xIUI
06.19 In Vitro- 5 zarodków, po badaniu 3 zdrowe
07.19 Transfer, 12.19 Transfer
05.20 Transfer
Zmiana kliniki -2 i 3 procedura in vitro- beta 0 lub biochemiczne
Zmiana kliniki - 4 procedura
22.11 transfer 4bb i 3ba
7dpt 165🍀
9dpt 372🍀
11dpt 601🍀
14 dpt 1081🍀
21 dpt wizyta są 2 zarodki 👊🍀
34 dpt Mamy jedno ❤
-
Aguś93 wrote:Gratulacje, trzymam kciuki za kolejne przyrosty 🙏który to wasz transfer ? Badaliście zarodki?
-
Nie wiem tylko jak teraz działać. Doktor napisał ze fajnie i nie wiem nic co dalej. Co 2 dni robić bete+progesteron? Wysyłać to do lekarza każdy wynik czy po kilku dniach całość? No i teoretycznie, kiedy umawiać się na wizytę?Kora88 lubi tę wiadomość
-
Kora88 super
✊✊
Kora88 lubi tę wiadomość
HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI08.19 IUI
10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja