MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Ainaa. Teoretycznie jest przez powłoki, ale wiele dziewczyn ma przezpochwowe- ja miałam z każdej strony, he he, przeżycie ekstremalne, trzema tóżnymi głowicami. U mnie był problem z tyłozgięciem i krwiakami po clexane, przez brzuch niewiele widział więc leżałam tam półgoła do kostek i pan doktor raz tu raz tam patrzył i mierzył małego.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy Wy też tak długo dochodzilyscie do siebie po punkcji? Brzuch mam nadal ogromny a dziś zaczął mnie mocno boleć punkcje mialam w zeszly poniedzialek a transfer w sobote, wiec powinno byc tylko lepiej a tu nic. Nie wiem czy to wątroba nie wytrzymuje ale martwię się ze brzuch nadal jest takich rozmiarów no i ten bol.. Jak było u Was? Nie wiem czy pisać do Dr czy to jest normalne? Napiszcie proszę wasze doświadczenia.
-
Katarinka czekaj cierpliwie. Ja przyjęłam ze będzie co bedzie ale chcę mieć wiarygodne wyniki, nie ma co wcześniej się pocieszać czy nadzieje robić albo tak jak Ty dziś, rozczarować testem z 1 kreska. W sobotę będzie jasne! Ja się czuje jak na okres plus ból brzucha a to nie nastraja optymistycznie ale czekam cierpliwie.
-
nick nieaktualny
-
Ainaa ja miałam badanie prenatalne tylko przez powłoki brzuszne, spodnie tylko lekko opuszczone na biodra. Ja mam zrosty po laparoskopi ale nie przeszkadzaly. doktor mi mowil zeby przed badaniem w domu nie smarowac brzuch zadnymi kremami czy masciami bo utrudnia badanie.
Ladybirth ja punkcje też przechodziłem bardzo łagodnie delikatny ból brzucha przez dzień czy dwa. Jeśli ból utrzymuje się dłużej i jest silniejszy to lepiej jak Campari pisze skontaktować się z doktorem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny