MedArt Poznań
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Kata nadal czekam. Właśnie sprawdziłam i nic jeszcze nie było, chyba wcześniej niż o 19 faktycznie nie będzie wynikow. Nadal źle się czuje bo prócz nospy nie wzięłam nic a brzuch nadal bardzo boli. Dr prosił żebym miała lekkostrawną dietę, pula izotoniki i czekamy na wyniki. Pewnie jak coś wyjdzie to wezmą mnie na ta kroplowke.
 A jak u Ciebie? Zrobiłaś jakiś test czy betę? Lepiej się czujesz?
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja musze sprawdzić, ale miałam raczej ich nadmiar tez mogłabym odstąpić. Moze byłaby możliwość zostawić dla Ciebie u Pan z rejestracji... tez mogłabym odstąpić. Moze byłaby możliwość zostawić dla Ciebie u Pan z rejestracji...
 Katarinka, zrób bete jutro! Cały czas trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 18:10 Aina
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Dziewczyny mam wyniki! Beta 70! Aż mi się wierzyć nie chce!! Niestety wyniki mam srednie i jeszcze dzis wieczorem musze jechać na kroplowke. Niestety wyniki mam srednie i jeszcze dzis wieczorem musze jechać na kroplowke.
 Kata nie załamuj się jeszcze! Mnie brzuch bolał wczoraj typowo na @ a widzisz ze to znaczy co innego! MedA, AnnaNata, Natu93, liloe, Ainaa, anakonda lubią tę wiadomość MedA, AnnaNata, Natu93, liloe, Ainaa, anakonda lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny