MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam kroplowke z soli żeby uzupełnić braki, jutro jadę rano na kolejną i znów pobrane krwi. Ważne żeby poziom białka nie spadł o ile zdążyłam się zorientować niestety nie pomoże mi to ani w bólu ani w obrzęku brzucha ale wiadomo ze teraz wyniki ważne żeby maleństwo miało dobre warunki. Ból musi przejść poprostu sam.
-
zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia!
No z cała pewnościa wykonują tam kawał dobrej roboty, a swoja drogą zobaczcie, jakie jest zapotrzebowanie niepłodnosc powoli staje sie chorobą cywilizacyjnaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 09:16
Aina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiedzcie mi czy przed punkcja dostanę jakieś dodatkowe leki lub zastrzyk ( jaka cena tego zastrzyku ? Bo zawsze płacę karta a jak wiadomo za leki u nich trzeba gotówką. ) Będę mieć punkcje prawdopodobnie w wtorek-środa (5 pęcherzyków) i stres mnie zżera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 10:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej ja tak na szybko piszę z tel wiec przepraszam za błędy
Po wizycie ok opóźnienie tylko 20 min
Pani Dr zrobiła przemeblowanie w gabinecie i teraz fotel i usg jest tam gdzie kiedyś biurko co ułatwiło mi skorzystanie z tajemniczych drzwi (czyt toalety ) .
Wyniki biopsji mamy i w sumie za dobrze to nie jest . Moja błona śluzowa pokryta jest łuskami takimi płatami pomiędzy tymi płatami są przerwy i właśnie jak zarodek trafi tam na te przerwę to niestety ale nie zagnieździ sie co utrudnia sprawę co nie wiadomo nigdy gdzie wpadnie zarodek . To tyle dostałam oczywiście antykoncepcję i zaraz po zaczynamy stymulację Puregon 375j lub 450 j ale to na kolejnej wizycie ustalimy + de...peptyl czy jakoś tak Kata ty chyba tak miałaś co ? Ile trwała twoja stymulacja na tym zestawie ? .A i jeszcze Pani Dr chciała spróbować IUI ale powiedziałam że ja w to nie wierzę już przy ilości nasienia tylko 2 mln to bez sensu i w sumie po obejrzeniu wyniku poparła mnie . Także od dzis anty i działamStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Nie zbywają Wam przypadkiem igły do Puregonu?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
Zmiana kliniki MedArt
29.11.2016 crio 4AA cb
10.04. 2019transfer -
nick nieaktualny
-
ladybirth wrote:Dziewczyny mam wyniki! Beta 70! Aż mi się wierzyć nie chce!! Niestety wyniki mam srednie i jeszcze dzis wieczorem musze jechać na kroplowke.
Kata nie załamuj się jeszcze! Mnie brzuch bolał wczoraj typowo na @ a widzisz ze to znaczy co innego!AnnaNata lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
Zmiana kliniki MedArt
29.11.2016 crio 4AA cb
10.04. 2019transfer -
nick nieaktualnyAnaC wrote:Anestezjolog kosztuje 400 zł gotówka. Ja innych leków nie dostałam przed punkcje. Za punkcje można płacić już karta. Jeśli leki nie są refundowane to też można płacić karta np. za lutinus ja też placilam karta. Życzę powodzenia
Ana a nie dostajesię zastrzyku Hcg 36godzin przed punkcja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 11:32
-
nick nieaktualny
-
anakonda wrote:Hej hej ja tak na szybko piszę z tel wiec przepraszam za błędy
Po wizycie ok opóźnienie tylko 20 min
Pani Dr zrobiła przemeblowanie w gabinecie i teraz fotel i usg jest tam gdzie kiedyś biurko co ułatwiło mi skorzystanie z tajemniczych drzwi (czyt toalety ) .
Wyniki biopsji mamy i w sumie za dobrze to nie jest . Moja błona śluzowa pokryta jest łuskami takimi płatami pomiędzy tymi płatami są przerwy i właśnie jak zarodek trafi tam na te przerwę to niestety ale nie zagnieździ sie co utrudnia sprawę co nie wiadomo nigdy gdzie wpadnie zarodek . To tyle dostałam oczywiście antykoncepcję i zaraz po zaczynamy stymulację Puregon 375j lub 450 j ale to na kolejnej wizycie ustalimy + de...peptyl czy jakoś tak Kata ty chyba tak miałaś co ? Ile trwała twoja stymulacja na tym zestawie ? .A i jeszcze Pani Dr chciała spróbować IUI ale powiedziałam że ja w to nie wierzę już przy ilości nasienia tylko 2 mln to bez sensu i w sumie po obejrzeniu wyniku poparła mnie . Także od dzis anty i działam
-
nick nieaktualny