MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
anna_b wrote:Mada dzięki ze zwrocilaś uwage
Faktycznie coś jest nie tak z suwakiem
Może wiecie jak to naprawić?
Mam termin na koniec lutego wiec jeszcze trochę
Gabrysia jesteś sama w domu czy ktoś z Tobą jest w razie czego żeby Cie zawieść do szpitala?
Spokojnie, mam 2 kierowców w gotowości w domuanna_b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Moly i jak wczorajsza wizyta u nowego dr? Bąbelka ok?
Dr specyficzny ale jak już wcześniej pisałam, ja lubię dziwaków więc jestem zadowolonaOkazało się, że zarówno dr B, jak i dr Sz byli jego doktorantami więc usłyszałam parę ciekawostek
Dostałam masę badań do zrobienia i za 3 tygodnie wizyta.
Jeden rzut oka przy usg i jak to dr stwierdził: "baba na pokładzie" więc Bąbelka jest Bąbelką już prawie oficjalnieSzkoda, że fikała podczas badania i nie mam ładnego zdjęcia, ale co sobie popatrzyłam to moje
Dominique1995, Mada29, kornelkornel, Lizzinka, Alberta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hm chyba faktycznie jestem po Gabrysi
ale to zleciało
Dominique - jak będziesz w Medarcie to możesz podejść do pielęgniarki i podpytać w jakie dokładnie miejsca i jak najlepiej podawać Clexane.
Moly - fajnie że jesteś zadowolona z nowego lekarza nie będziesz tracić czasu na dojazdy
Alberta a co u Ciebie? jakie dalsze plany? dawno się nie odzywałaś -
nick nieaktualnyMoly wrote:Dr specyficzny ale jak już wcześniej pisałam, ja lubię dziwaków więc jestem zadowolona
Okazało się, że zarówno dr B, jak i dr Sz byli jego doktorantami więc usłyszałam parę ciekawostek
Dostałam masę badań do zrobienia i za 3 tygodnie wizyta.
Jeden rzut oka przy usg i jak to dr stwierdził: "baba na pokładzie" więc Bąbelka jest Bąbelką już prawie oficjalnieSzkoda, że fikała podczas badania i nie mam ładnego zdjęcia, ale co sobie popatrzyłam to moje
A już się o Was martwiłam, tak zamilklasale jak Bąbelka pełna sił to dobrze. A jak partner przyjmuje wiadomość na kobietke?
i jakie leki musisz brać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:A już się o Was martwiłam, tak zamilklas
ale jak Bąbelka pełna sił to dobrze. A jak partner przyjmuje wiadomość na kobietke?
i jakie leki musisz brać?
Wczoraj wróciliśmy bardzo późno, dzisiaj od rana remonty ogarniamyMina mojego Partnera jak dr Szymański powiedział, że dziewczynka była bezcenna
No wiadomo, że chciał chłopaka i nadal ma cichą nadzieję na synka, ale jak spotkaliśmy w galerii znajomych z półroczną córką to się rozpłynął na widok małej więc myślę, że Bąbelka owinie go sobie wokół palca
Może za drugim razem się uda, w każdym razie ja nie narzekam
Dr zaproponował Prenatal Duo, ale ja ze względu na tarczycę biorę już jodid i witaminę D osobno więc na razie dorzucił tylko magnez.
Odstawiam Prolutex, mam wziąć 3 ostatnie zastrzyki, zmniejszył mi Duphaston, Luteina została bez zmian.
Clexane, Acard, Folian i B12 mam brać
Trochę kręcił nosem, bo ja jeszcze nie robiłam żadnych badań krwi ani moczu, a powinnam już je mieć, więc do zrobienia jak najszybciej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 21:44
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś na wizycie i moje Endo ładnie rośnie
Wstępnie Dr wyliczył, że transfer będzie 22.01 . Akurat dr Ż wróci z urlopu
Mada29, Alberta, JaMama84, susełek lubią tę wiadomość
Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
Susełek jak się miewasz?
Dziękuję za pamięć Anna_b, umówiłam się na USG do dr B na wtorek lub środę bo okres nie pojawił się a transfer był 19 grudnia.
Zadzwoniłam do Medpolonii i ciągną się sprawy prawne dotyczące prywatnego porodu. Pytać za miesiąc. Myślałam że dr B tam pracuje, okazało się że nie ma go na liście, a przecież robi dużo zabiegów.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualny
-
A88 czekamy na wieści, kiedy termin?
Kornel przypomnij kiedy masz wizytę? Dżdżownica czytasz, jak Antoś? A Olka Mała HD?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu