X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • anna_b Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada dzięki ze zwrocilaś uwage :) Faktycznie coś jest nie tak z suwakiem :/ Może wiecie jak to naprawić?
    Mam termin na koniec lutego wiec jeszcze trochę :)

Gabrysia jesteś sama w domu czy ktoś z Tobą jest w razie czego żeby Cie zawieść do szpitala?

• gabrysia111 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna_b wrote:
    Mada dzięki ze zwrocilaś uwage :) Faktycznie coś jest nie tak z suwakiem :/ Może wiecie jak to naprawić?
    Mam termin na koniec lutego wiec jeszcze trochę :)

Gabrysia jesteś sama w domu czy ktoś z Tobą jest w razie czego żeby Cie zawieść do szpitala?
    Spróbuj wygenerować suwak od nowa. Mi ten z fajnamama przestał działać, więc zmieniłam portal.
    Spokojnie, mam 2 kierowców w gotowości w domu :)

anna_b lubi tę wiadomość

l22ntv73m8tqf2yc.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna_b to jest kwestia suwaczka z fajnamama, miałam i mam tak samo. On się sam odświeża kiedy chce :-)

anna_b lubi tę wiadomość

r9bzabd.png
  • anna_b Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ! Wstawię nowy.

Mada29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Moly i jak wczorajsza wizyta u nowego dr? Bąbelka ok?

Dr specyficzny ale jak już wcześniej pisałam, ja lubię dziwaków więc jestem zadowolona ;) Okazało się, że zarówno dr B, jak i dr Sz byli jego doktorantami więc usłyszałam parę ciekawostek ;)
    Dostałam masę badań do zrobienia i za 3 tygodnie wizyta.
    Jeden rzut oka przy usg i jak to dr stwierdził: "baba na pokładzie" więc Bąbelka jest Bąbelką już prawie oficjalnie :) Szkoda, że fikała podczas badania i nie mam ładnego zdjęcia, ale co sobie popatrzyłam to moje :)

Dominique1995, Mada29, kornelkornel, Lizzinka, Alberta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna_b jeśli się dobrze orientuję to Ty jesteś w kolejce do rozpakowania zaraz po gabrysi :)

susełek daj znać jak u Was.

anna_b lubi tę wiadomość

• anna_b Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm chyba faktycznie jestem po Gabrysi :) ale to zleciało :)

Dominique - jak będziesz w Medarcie to możesz podejść do pielęgniarki i podpytać w jakie dokładnie miejsca i jak najlepiej podawać Clexane.

Moly - fajnie że jesteś zadowolona z nowego lekarza nie będziesz tracić czasu na dojazdy

Alberta a co u Ciebie? jakie dalsze plany? dawno się nie odzywałaś

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly wrote:
    Dr specyficzny ale jak już wcześniej pisałam, ja lubię dziwaków więc jestem zadowolona ;) Okazało się, że zarówno dr B, jak i dr Sz byli jego doktorantami więc usłyszałam parę ciekawostek ;)
    Dostałam masę badań do zrobienia i za 3 tygodnie wizyta.
    Jeden rzut oka przy usg i jak to dr stwierdził: "baba na pokładzie" więc Bąbelka jest Bąbelką już prawie oficjalnie :) Szkoda, że fikała podczas badania i nie mam ładnego zdjęcia, ale co sobie popatrzyłam to moje :)

A już się o Was martwiłam, tak zamilklas ;) ale jak Bąbelka pełna sił to dobrze. A jak partner przyjmuje wiadomość na kobietke? :) i jakie leki musisz brać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna_b wrote:
    Moly - fajnie że jesteś zadowolona z nowego lekarza nie będziesz tracić czasu na dojazdy

Oj tak 30-40 min zamiast 2, czasem 3 godzin to znaczna różnica, zwłaszcza teraz jak mam problem z drętwieniem nóg :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    A już się o Was martwiłam, tak zamilklas ;) ale jak Bąbelka pełna sił to dobrze. A jak partner przyjmuje wiadomość na kobietke? :) i jakie leki musisz brać?

Wczoraj wróciliśmy bardzo późno, dzisiaj od rana remonty ogarniamy :) Mina mojego Partnera jak dr Szymański powiedział, że dziewczynka była bezcenna ;) No wiadomo, że chciał chłopaka i nadal ma cichą nadzieję na synka, ale jak spotkaliśmy w galerii znajomych z półroczną córką to się rozpłynął na widok małej więc myślę, że Bąbelka owinie go sobie wokół palca ;) Może za drugim razem się uda, w każdym razie ja nie narzekam :D

Dr zaproponował Prenatal Duo, ale ja ze względu na tarczycę biorę już jodid i witaminę D osobno więc na razie dorzucił tylko magnez.
    Odstawiam Prolutex, mam wziąć 3 ostatnie zastrzyki, zmniejszył mi Duphaston, Luteina została bez zmian.
    Clexane, Acard, Folian i B12 mam brać

Trochę kręcił nosem, bo ja jeszcze nie robiłam żadnych badań krwi ani moczu, a powinnam już je mieć, więc do zrobienia jak najszybciej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 21:44

• Lena1 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiadomo coś na temat porodów w Med Polonia? Ktoś już korzystał ?;)
    Gabrysia, a Ty czekasz a poród naturalny, jak rozumiem?:)

• gabrysia111 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena1 wrote:
    Gabrysia, a Ty czekasz a poród naturalny, jak rozumiem?:)
    Tak bym chciała, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie. Wolałabym bez wywoływania...

Lena1 lubi tę wiadomość

l22ntv73m8tqf2yc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) ja nadal o clexane;p
    Mam sobie zbadać anty Xa i już wiem ze trzeba je zrovic 4h od ostatniego zastrzyku.
    A jeśli chodzi o badanie aptt to może być zrobione po zastrzyku czy musi koniecznie przed ?

• anna_b Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja badam APTT po zastrzyku z Clexane. Pielegniarka powiedziała ze to nie ma znaczenia czy przed czy po przy stosowaniu Clexane na stałe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 19:30

• Ruda2017 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś na wizycie i moje Endo ładnie rośnie :) Wstępnie Dr wyliczył, że transfer będzie 22.01 . Akurat dr Ż wróci z urlopu

Mada29, Alberta, JaMama84, susełek lubią tę wiadomość

Od VIII 2017 MedArt
    I ivf grudzień 2017
    4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
    II ivf lipiec 2018 r.
    26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
    6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
    14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
    22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
    4.02.2020 R&P 👨‍👩‍👦‍👦

2❄️❄️
  • Alberta Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susełek jak się miewasz?
    Dziękuję za pamięć Anna_b, umówiłam się na USG do dr B na wtorek lub środę bo okres nie pojawił się a transfer był 19 grudnia.
    Zadzwoniłam do Medpolonii i ciągną się sprawy prawne dotyczące prywatnego porodu. Pytać za miesiąc. Myślałam że dr B tam pracuje, okazało się że nie ma go na liście, a przecież robi dużo zabiegów.

Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
    4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ja Wam zwolnię bebzol po Gabrysi, więc styczniowe starania na pewno będą owocne ;)

Podglądam Was tu regularnie, za każdą trzymam kciuki i z każdej dobrej wiadomości się cieszę ;) niech rok 2018 będzie Waszym rokiem! <3

anna_b lubi tę wiadomość

• Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 tydzień serduszko bije ladnie, wszystko wporzadku. Aby mamuska wykonczona bo wymiotuje. Kolejna wizyta za 3 tygodnie

kornelkornel, Ruda2017, Alberta, Mada29, Moly, Lizzinka, JaMama84, susełek, anna_b, Tiliana lubią tę wiadomość

Wiwi92
  • Alberta Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A88 czekamy na wieści, kiedy termin?
    Kornel przypomnij kiedy masz wizytę? Dżdżownica czytasz, jak Antoś? A Olka Mała HD?

Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
    4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
  • kornelkornel Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alberta czekam na okres dziś mój 23 dc, a że moje cykle są dłuuugie to jeszcze trochę poczekam. Ten cykl się wyciszam, dużo spokoju, dużo witaminek i jeszcze raz spokoju w pracy zostałam nawet zwolniona z wielu obowiązków :-)

klz9krhmyflvohw4.png
‹‹ 720 721 722 723 724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ