MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, 12.01 przez nieplanowane cc urodziłam zdrową, cudowną córeczkę. Mamy problemy z karmieniem, dlatego się nie odzywałam, ale powoli wychodzimy na prostą. To największe szczęście, jakie mnie spotkało
Teraz niech któraś z Was przejmuje mój brzuch
susełek, JaMama84, anna_b, Mada29, antonna, Lady_E, Ruda2017, Campari, Nika8686, Kaya85, a88, Imbirek91, Moly, Ainaa, Lizzinka, Dominique1995, Bella93, Alberta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Jesteśmy po wizycie
Bąbel ma 3,78cm i serduszko ok ale wiecie co krwiaka nie ma
zniknął! Ale co mnie nastraszyl w niedzielę to nastraszyl. Kolejna wizyta za dwa tygodnie u dr B a za trzy u dr Sz prenatalne. Trochę już spokojna ale nadal będziemy na siebie uważać i narazie leki bez zmian.
Cudne wiadomości!Ciekawe co tam dr Sz u Ciebie zobaczy na prenatalnych
Mada29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygabrysia111 wrote:Kochane, 12.01 przez nieplanowane cc urodziłam zdrową, cudowną córeczkę. Mamy problemy z karmieniem, dlatego się nie odzywałam, ale powoli wychodzimy na prostą. To największe szczęście, jakie mnie spotkało
gabrysia ogromne gratulacje! podejrzewałyśmy, że Twój brzuszek jest już do przejęciagabrysia111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygabrysia111 wrote:Kochane, 12.01 przez nieplanowane cc urodziłam zdrową, cudowną córeczkę. Mamy problemy z karmieniem, dlatego się nie odzywałam, ale powoli wychodzimy na prostą. To największe szczęście, jakie mnie spotkało
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i CóryWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 09:54
gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoly wrote:Cudne wiadomości!
Ciekawe co tam dr Sz u Ciebie zobaczy na prenatalnych
Mam nadzieję, że też będzie miał dobre wiadomościtak jak czytam o nim to już się go boję. A oprócz płyty, daje też zdjęcie usg, coś jeszcze?
Gabrysiu gratulujemy i życzymy dużo zdrowia dla Was. Pomimo cc to jednak w terminie urodziłaś. Trzymajcie się ciepło!gabrysia111, Mała8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Mam nadzieję, że też będzie miał dobre wiadomości
tak jak czytam o nim to już się go boję. A oprócz płyty, daje też zdjęcie usg, coś jeszcze?
My mieliśmy na połówkowe do niego jechać, ale jednak zdecydowaliśmy się zrobić u obecnego lekarza i jak czytam co dziewczyny piszą to nie żałujęU mnie na prenatalnych zachowywał się poprawnie więc życzę Ci żebyś trafiła na jego lepszy dzień. Z drugiej strony za wizyty płaci się niemałe pieniądze i powinnyśmy od lekarza oczekiwać "ludzkiego" zachowania.
Ja dostałam wyniki pomiarów i płytę. Zdjęcie się drukowało i byłam przekonana, że dr włożył do płyty, ale w drodze do domu zobaczyłam, że jednak nieDobrze, że ta płyta była to mogłam się w domu pozachwycać patrząc na ekran
-
gabrysia111 wrote:Kochane, 12.01 przez nieplanowane cc urodziłam zdrową, cudowną córeczkę. Mamy problemy z karmieniem, dlatego się nie odzywałam, ale powoli wychodzimy na prostą. To największe szczęście, jakie mnie spotkało
Gabrysiu wielkie gratulacjeCzekałyśmy na wieści od Ciebie no i się doczekałyśmy. Czy sn czy cc najważniejsze ze mała zdrowa
cudownie
gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysusełek wrote:Ale nastraszyłyście mnie tym dr Sz. Proszę powiedzcie jak wygląda taka pierwsza wizyta usg. Żebym się mogła jakoś przygotować, wiedzieć o co zapytać.
Tak jak pisałam, u mnie dr Sz zachowywał się poprawnie i ja go oceniłam pozytywnie, więc nie ma sensu się nakręcaćNa pierwszym USG nie pytałam o nic, dr B przy badaniu sprawdził czy jest pęcherzyk, zmierzył, pokazał i tyle. Za dużo nie będzie widać, lepsza jest wizyta serduszkowa
-
Gabi serdeczne gratulacje!! Cos ostatnio same CC
Jakie u Ciebie byly wskazania?
A88 to teraz Twoja kolej!!
Dokladnie rok temu mialam punkcjeWiec dzis jest rocznica powstania mojego dziecka
a88, Mada29, gabrysia111 lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Gabi serdeczne gratulacje!! Cos ostatnio same CC
Jakie u Ciebie byly wskazania?
anna_b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Ja na ten moment usuwam się z forum ze względu na zła kondycję psychiczna....
W zasadzie oprócz poważnego zagrożenia porodem przedwczesnym to nóżki i raczki sa prawie poniżej normy wiec możemy niestety spodziewać się karłowatości.
Ale życzę wszystkim Wam udanych transferów, ciąż i porodów. -
Dominiqe1995 Trzymam za was kciuki żeby wszystko było ok. Napisz kiedyś co u was. Buziaki.
Gabrysia Gratulacje kochana. Kiedy ja sie doczekam takiego cudu...
U nas czekanie 38 dc i okresu brak. Ale czekamy dalej. Chyba się znowu poprzestawiało... kolejny cykl na antykach. Pani dr kazała brać glutation ktoś coś o tym słyszał?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Dominique kochana, u nas cała ciażę nóżki były krótkie i duuuuża głowa. Bardzo się martwiłam. Dr K uspokajała że kończyny dzieci rosna skokowo, długo mogą być krotkie aż orzyjdzie moment że wszystko się wyrówna. Wierzę, że i u Was będzie tak. Nie zamartwiaj się, a przede wszystkim unikaj internetu. Mówię Ci to z doświadczenia, bo wiele czasu zmarnowałam na czytanie głupot i snucie czarnych scenariuszy zamiast cieszyć się wyczekaną ciążą.
Lady_E, Ainaa, Alberta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDominique1995 spokoju i pamiętaj, że wszystkie ciotki na forum 3mają kciuki, żeby było wszystko dobrze.
Dziewczyny główna załoga chyba wraca z wakacji. Kto szykuje się do transferów, punkcji?
Ruda2017 ty masz transfer jutro?
Tiliana 3 mam kciuki za pierwsze usg, napisz jak było. Jak się czujesz?
Ja dobrze bez objawów, bardzo szybko mi zleciał ten ostatni tydzień, ale brakuje mi trochę badań.... Tzn w poprzednim tygodniu co 2, 4 dni latałam badać betę i progesteron a teraz od tygodnia nic i nie wiem co tam się dzieje. Mąż mówi, że wariatka najpierw miałam dosyć badań a teraz mi ich brakuje. Eh...
Juz zostały tylko 2 dni do usg i wszystko się okaże. Boje się tylko tego dr Sz, żeby nie wywalił czegoś z grubej rury.
-
Ja dopiero 5 lutego, ale juz nozkami przebieram:)
Dominique1995, nie zakladaj najgorszego. Tak jak napisala Camparii, konczyny rosna skokowo. Moj Syn, obecnie proporcjonalny chlopczyk, a przez cala ciaze, zawsze a to łepek wiekszy, a to nozki za dlugie, raczki za krotkie, rozbieznosci byly po 2 tyg. Jestes mama i juz zawsze bedziesz martwic sie o swoje dziecko, ale wiesz co? Zawsze bedzie dla Ciebie idealne i najpiekniejsze na swiecie!
Susełek, powodzenia i pamietaj im mniej mowisz tym wiecej sie dowiesz:)
Moly, Mada, jak tam?
Ruda, trzymamy kciuki za transfer!
Gabrysiu, ogromne gratulacje, walcz o laktacje bo warto! Ja sie z kp, umordowalam, ale to bylo najlepsze co moglam dac Mlodziencowi!
No i uwaga brzuch Gabrysi wolny...chyba juz kolejka sie uformowała:)
Kornelkornel, kiedy startujecie z przygotowaniem do crio?gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
Ciekawe czy będzie ciężki tydzień na wizyty, po takiej długiej nieobecności lekarzy. Ja to szczerze już się nie mogłam Ż doczekac:D
Dziewczyny ile dni od odstawienia tabletek może być już punkcja? Rozumiem, że tabsy się odstawia w dowolnym momencie i następnego dnia się zaczyna procedura?