MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wiecie kiedy używać ciprofloksynę w ciąży (to są czopki dopochwowe) ? rano czy wieczorem najlepiej? bo dr Kru mi przepisał i nie napisał kiedy stosować? a Pani w aptece mówiła, żeby lepiej się dowiedzieć kiedy w ciąży mogę... może któraś je stosowała
?
-
nick nieaktualnyJasiaaa wrote:Dziewczyny, mam pytanko. W cenie ivf są wizyty? Czy za każdą wizytę płaci się dodatkowo?
Płaci się dodatkowo. Przed punkcja w trakcie stymulacji wizyty kosztują 150zł -monitoring cyklu.
Startujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 23:33
-
Dziewczynki!!!
Przepraszam, ze tak mnie tu mało, forum rozrosło się tak bardzo, ze trudno mi ponadrabiac. A jeszcze tak niedawno byłam chyba najbardziej aktywna tu. Chce Wam powiedzieć, ze moja córeczka skończyła rok! Kochane, to był wspaniały rok poprzedzony cudownymi 9 miesiącami, kiedy to towarzyszylyscie mi niemal 24h na dobę.
Anakonda!!! Czekam na Waszego dzidziusia nieustannie. Gratuluje wszystkim świeżo rozpakowany, gratuluje brzuchatkom i gorąco pozdrawiam towarzyszki mojej drogi do szczęścia: Anakonda, Mada, Campari, Dzdziwnica, Malahd... przepraszam, jeśli kogoś pominęłam.
A polecam dr Z!dżdżownica, Imbirek91, gabrysia111, MalaHD, Campari lubią tę wiadomość
Aina -
kornelkornel wrote:Mała chyba właśnie w Świętej ale na to mam sporo czasu
Dżdżownico zastanawiam się mocno nad Kru czytając forum lub B.
Edit: Mała a jak to było z lekami u innych lekarzy ? Ja jakoś się obawiam, że nie poprowadzą mnie tak jak prowadzą z Medartu- jakieś takie głupie myślenie mam chyba, ale to przez strach żeby było wszystko Ok
Oboje których wymieniłam pracują w św. rodzinie, warto mieć lekarza ze szpitala w którym się rodzi
Nie miałam żadnych problemów z lekami. Clexane i lutkę dostałam normalnie na refundację i prolutex brałam do 13tc
Dżdżownica dziękuję mamy się superPociążowa opona nie chce zejść i coś czuję, że jeszcze długo będę z nią walczyć ale ja 3 tyg po cc już biegałam więc jako takie cierpienie mnie ominęło. Olcia jest cudowna choć miałyśmy gorszy moment i myślałam, że zwariuję to odpukać teraz jest sielanka
A jak wy się czujecie? -
U nas też dobrze
też dość szybko doszłam do siebie po cc ale samą blizne czuje do tej pory. Wróciłam już do wagi sprzed ciąży ale oponka też została
zaczęłam chodzić z kijkami więc może do wakacji się jej pozbede
We wtorek zaczynamy chodzić do akademii bobasa na basen, Antus strasznie lub i wodę i basen. Za to spacery od miesiąca to horror bo w ogóle nie chce leżeć na plecach!MalaHD lubi tę wiadomość
-
Ainaa wrote:Dziewczynki!!!
Przepraszam, ze tak mnie tu mało, forum rozrosło się tak bardzo, ze trudno mi ponadrabiac. A jeszcze tak niedawno byłam chyba najbardziej aktywna tu. Chce Wam powiedzieć, ze moja córeczka skończyła rok! Kochane, to był wspaniały rok poprzedzony cudownymi 9 miesiącami, kiedy to towarzyszylyscie mi niemal 24h na dobę.
Anakonda!!! Czekam na Waszego dzidziusia nieustannie. Gratuluje wszystkim świeżo rozpakowany, gratuluje brzuchatkom i gorąco pozdrawiam towarzyszki mojej drogi do szczęścia: Anakonda, Mada, Campari, Dzdziwnica, Malahd... przepraszam, jeśli kogoś pominęłam.
A polecam dr Z!Ainaa lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
MałaHD po moich doświadczeniach ze św rodziną w stu procentach zgadzam się z Tobą, że trzeba mieć kogoś stamtąd, tzn.z ordynatorem jeśli jest się poleconym przez Medart to też można się dogadać aczkolwiek prościej byłoby mieć tam 'swojego człowieka'
Moja blizna i jajniki po cięciu nie lubią chłodu dlatego zaczęłam nosić podkoszulki czego nigdy nie robiłam bo nie lubię.
Aina ty wracasz do tematu ivf czy nie? Bo kojarzę że kiedyś rozmawiałyście na ten temat ale to chyba było na końcówce mojej ciąży/chwilę po porodzie i nie wiemM&K2017
M 😍 2020 -
JaMama84 wrote:Czesc, jestem po wizycie, dzisiaj ost tabletka i jestem juz po pierwszej dawce gonapeptylu(pol ampulki). W czwartek wizyta i decyzja czy startujemy z puregonem.
Juhaska, jak tam u Ciebie?
Trzymam kciuki, żebyś wystartowała!
Ja jutro mam punkcje.
Dziewczyny, co u Was, Miska90, Juhaska, Lady E, klopsik, Ruda2017? Trochę nas staraczek jest tu jeszcze na forum:)
06.2018 niespodzianka:)
02.2018 I ivf, 1zarodek
12.2017 HSG, 03.2017 laparoskopia
0% mąż morfologia
Wykryto alfa HLA-DQ8 -
Kaya85 wrote:Trzymam kciuki, żebyś wystartowała!
Ja jutro mam punkcje.
Dziewczyny, co u Was, Miska90, Juhaska, Lady E, klopsik, Ruda2017? Trochę nas staraczek jest tu jeszcze na forum:)
Kaya85 trzymam za jutro kciuki! Daj znać jak po punkcji :-*
No więc ja jestem po jednorazowym zastrzyku w 22 dc - Decapeptyl depot po nim dostałam prawie że o czasie okres no i od 3dc jestem na puregonie;-) Dzisiaj trzeci zastrzyk, w środę USG i zobaczymy co dalejKaya85 lubi tę wiadomość
-
JaMama84 wrote:Czesc, jestem po wizycie, dzisiaj ost tabletka i jestem juz po pierwszej dawce gonapeptylu(pol ampulki). W czwartek wizyta i decyzja czy startujemy z puregonem.
Juhaska, jak tam u Ciebie?
Byłam dziś na wizycie I kolejna we wtorek. Na dziś jest 10 pęcherzyków choć niestety nie idą równo. W sumie Ż chyba planuje punkcji na koniec tygodnia bo dziś mówi ostatni raz "praca domowa" ale wprost nie mówi. Mówi że we wtorek będziemy patrzeć. Z leków nic mi nie dodał. Dalej Gonapeptyl i Puregon.
Ile przed punkcją bierze się Ovitrelle? We wtorek już by mi wypisał we wtorek? -
Ja jutro mam punkcje.
Na którą masz punkcje?
Kaya85 lubi tę wiadomość
-
Mada29 wrote:Dziewczyny czy wiecie kiedy używać ciprofloksynę w ciąży (to są czopki dopochwowe) ? rano czy wieczorem najlepiej? bo dr Kru mi przepisał i nie napisał kiedy stosować? a Pani w aptece mówiła, żeby lepiej się dowiedzieć kiedy w ciąży mogę... może któraś je stosowała
?
Mada, genaralnie globulki dopochwowe stosuje się na noc bo leżysz i cały lek zostanie tam gdzie powinien być -
Ja jutro mam punkcje.
Trzymam kciuki za jajeczka ! Oby były ładne, okrąglutkieKaya85 lubi tę wiadomość
Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
nick nieaktualny