Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
alda wrote:Mar2śka co Ty się "czepiasz" Pani jest po weekendzie , jest poniedziałek to przecież ona jest cała w stresie - Norwegia
Cieszę się że mogłam pomóc -
mar2śka wrote:Godziny mam już rozpisane tylko nie wiem do kiedy ten spray stosować. Czyli jak w środę mam ovitrelle o 21:30 to rano o 8 spray i wieczorem 19:30 . A w czwartek też spray ? Czy przygoda z lekami kończy się w środę i czekam spokojnie do piątku? No mówię Ci, nawet mąż się zirytował tą całą sytuacją.Ja więcej do tego lekarza też nie pójdę bo zaufania on nie wzbudzał .
-
Alutka 32 wrote:Mar2śka - ja w dzien ovitrele nie miałam juz brać synareli.
-
kaktus - to super!! A jak myślisz kiedy mniej więcej transfer Ci wypada?
alda - dziękuję!! Przyznam, że już się denerwuje , nie mam najlepszych wspomnień dobrze chociaż, że zamiast 50mg dostanę 100mg leku przeciwbólowego (tego na o...nazwy nie pamiętam ). Jest nadzieja, że tym razem będzie lepiej. A najbardziej to się martwię efektami...tyle dni wysiadywałam te jajca, że jak tym razem się nie uda to ja nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 15:42
-
Alutka 32 wrote:Kaktus- a ile zarodków bedą rozmrażać ? Która to Twoja próba ? Zastanawiam się czy można im powiedzieć ze chce rozmrozić dwa zarodki? Czy to oni decydują?
mam zamrozonych jeszcze trzy zarodki , nie mam pojecia czy mozna rozmrozic wiecej i zaaplikowac np dwa... mi przy pierwszej probie powiedzieli ze tylko jeden ....a ja bym chciala miec blizniaki.... nie wiem kiedy bede miec transfer w nastepny piatek mam USG zobaczymy co wyjdzie -
Ja przed każdym transferem muszę wysłać zgodę na transfer. Tam się też zaznacza ile zarodków chcemy mieć podane. Generalnie mi powiedziano, że przed 35 rż nie transferują więcej niż jednego zarodka. Ciąża mnoga zwiększa ryzyko powikłań itp.
Kaktus , możemy sobie 'chcieć' Żeby chociaż jeden chciał zostać -
Ja już po punkcji , coś się dziwnego zadziało w lewym jajniku. Po ostatniej stymulacji zrobiła się cysta i chyba wszystkie pecherzyki pękły , tak urosła No nic on i tak był szczątkowy po operacji. W prawym prawie wszystkie miały komórkę. Uzbierało się 5 i modlę się za ich dobrą jakość.
alda lubi tę wiadomość