Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Po tym jak zdecydowałam ze jednak chce spróbować kolejnej stymulacji itp to jak szalona czekam na okres. Za każdym razem podczas pobytu w toalecie gapie się na swoje gacie,jakby miało się tam coś niesamowitego ukazać
Dr google podpowiedział ze można przyspieszyć okres poprzez gorąca kąpiel,intensywne ćwiczenia. Wiec jestem pomarszczona już jak rodzynek od tych kąpieli i mam takie zakwasy,ze ledwo z łóżka wstałam. A okresu jak nie było tak nie ma.
WNadzieji, Zoja36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hannanna widzę, że czekasz na ten dzień jak nigdy
My to zmienne jesteśmy, raz chcemy dostać jak najszybciej a za chwilę najlepiej w ogóle
Ja odliczam do wyjazdu. Już się nie mogę doczekać. Bardzo jestem ciekawa jak to wszystko będzie przebiegało w nOvum. Najbardziej jednak cieszy mnie dodatkowy czas z rodzina
Piszcie na bieżąco, jak się czujecie, na jakim etapie jesteście itp. Trzymam za Was wszystkie niezmiennie kciuki i mam nadzieję, że zła passa zostanie w końcu przełamanaWNadzieji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytałam
właśnie stad pojawi sie moje pytanie czy tez w razie co mogłabym dostać gonal f -bo niezrozumie dlaczego niektóre kobiety dostają Menopur a inne gonal ?
Także norweska stronę mniej więcej znam
Pare dni na spreyu -brak dolegliwości nieporządanych
Jutro powinnam dostać miesiączkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hannanna o rany to już ?! W taki razie pewnie w przyszłym tygodniu będziesz miała punkcję. Ja mam wizytę na 8.03 umówiona i zobaczymy co dalej.
WNadzieji o ile dobrze pamiętam to u mnie było w miarę w terminie. Jeśli się nie pojawi to zadzwoń i zapytaj.WNadzieji lubi tę wiadomość
-
WNadzieji wrote:Dziewczyny jak to jest z tym sprayem ?w sensie opóźnia miesiączkę ?czy wcale nie dostanę ?juz trzy dni do tylu a zawsze była na czas
Roznie. Ogolnie te wszystkie hormony moga calkiem rozwalic cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 19:50
-
nick nieaktualny