X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • Alutka 32 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WNadzieji wrote:
    Dziewczyny jak to jest z tym sprayem ?w sensie opóźnia miesiączkę ?czy wcale nie dostanę ?juz trzy dni do tylu a zawsze była na czas :/
    Ja miałam normalnie na czas . Jesli nie dostaniesz okresu to musisz ich powiadomić o tym .

Alutka
  • Aggga08 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj byl 2-3 dni spóźniony

• Hannanna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar2śka wrote:
    Hannanna o rany to już ?! W taki razie pewnie w przyszłym tygodniu będziesz miała punkcję. Ja mam wizytę na 8.03 umówiona i zobaczymy co dalej.

WNadzieji o ile dobrze pamiętam to u mnie było w miarę w terminie. Jeśli się nie pojawi to zadzwoń i zapytaj.

Już albo dopiero ;) Przy pierwszej stymulacji ze wszystkim wyrobiłam się w dwa tygodnie :D Ciekawe jak teraz będzie. Dzisiaj jak zobaczyłam igłę to białej gorączki dostałam ;) pierwsze koty za płoty :))))

• Freia Debiutantka

Wysłany: 28 lutego 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Jestem po transferze. Mialam go w zeszly piatek w Haugesund. Caly czas boli mnie podbrzusze i troche boli jak siusiam. Mam spuchniety brzuch.Czy bol jest czyms normalnym, czy cos zlego sie dzieje. Wariuje juz.. test dopiero 8go marca. Chyba nie wytrzymam z nerwow.

Freia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kwesti doświadczenia nie moge nic dodać Ale bardzo trzymam kciuki zeby sie udało
    Pozdrawiam ;)

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freia wrote:
    Czesc dziewczyny. Jestem po transferze. Mialam go w zeszly piatek w Haugesund. Caly czas boli mnie podbrzusze i troche boli jak siusiam. Mam spuchniety brzuch.Czy bol jest czyms normalnym, czy cos zlego sie dzieje. Wariuje juz.. test dopiero 8go marca. Chyba nie wytrzymam z nerwow.

Zapewne Cie przestymulowali. Mialam to samo. Przeszlo po kilku dniach (brak ciazy).
    Moze sie to nasilic jesli bedzie ciaza. Jesli bardzo boli i masz problemy z oddychaniem to dzwon do szpitala.

• Freia Debiutantka

Wysłany: 28 lutego 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W klinice powiedzieli, ze komorki podzielily sie i wygladaja idealnie. Pobrali mi 12 pęcherzyków z czego ten jeden byl w ich opini idealny i prawdopodobnie uda im sie zamrozic jeszcze dwa. Czekam teraz na informację od nich czy sie udalo.Po ilu dniach od transferu zrobiliście sobie pierwszy test?

Freia
  • Hannanna Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze robiłam min. 12 dni po,choć klinika zaleca 21 dni po transferze :)

• Freia Debiutantka

Wysłany: 28 lutego 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje. Będę czekać. Trzymajcie kciuki.Ja trzymam za Nas wszystkie

majola lubi tę wiadomość

Freia
  • pati1980 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freia zycze powodzenia i cierpliwosci. Chodz wiem ze o cierpliwosc nie jest latwo :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 19:24

k1iygdz.png
  • Hannanna Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,co u Was słychać? U mnie trzeci dzień pod znakiem stymulacji. W poniedziałek na usg. Dzisiaj zaczęłam odczuwać jajniki,bolą troche. Piłyście winko podczas stymulacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winko ?winko? To mozna ??? A dzis piątek :) dalej nie mam miesiączki ,w riksie powiedzieli ze spoko przyjdzie ale mam dać znać przed kontrola która mam we wtorek wiec zadzwonię w poniedziałek jesli nie dostanę
    Miłego weekendu :)

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba kieliszek czy dwa nie zaszkodzą, nikt nie mówi o upijaniu się :) Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z efektów po poniedziałkowej kontroli. Daj nam znać. U mnie weekend pod znakiem przygotowań do wyjazdu. Jeszcze tylko w poniedziałek do pracy i we wtorek wyjazd :D

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • Hannanna Autorytet

Wysłany: 3 marca 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upijanie się ? A gdzie tam! To już nie dla mnie ;) Głowy bym później nie odnalazła :D kieliszek,dwa-tak na lepszy sen,bo chyba z wrażenia mam z tym ostatnio problem. Może dzis spróbuje ;)
    Tez mam nadzieje,ze poniedziałek będzie dniem dobrych wiadomości. :)

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja , to lepiej nie...głowa Ci jeszcze będzie potrzebna :P :D Emocje robią swoje niestety. Polecam jeszcze melisę przed snem :)

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • Hannanna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Freia a co u Ciebie? Jak się czujesz? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie czułyscie po prawie dwóch tygodniach używania sprayu?
    Ja nie znoszę go za dobrze w sensie depresyjnym najchętniej bym płakała cały dzien bez powodu do tego jeszcze wbijam sobie do głowy ze na pewno jest cos Nie Tak skoro okresu juz tydzień nie mam :| zaraz sie okaże ze ze stanu wprowadzania w sztuczna menopauzę wjeb.. mi prawdziwa (?!)
    Miłego dnia dziewczyny

• alda Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WNadzieji wrote:
    Jak sie czułyscie po prawie dwóch tygodniach używania sprayu?

Ja go stosowałam 4 tygodnie i "chodziłam po ścianach" - ból głowy, krwotoki z nosa , wybuchy gorąca, bezsenność .......

Mi okres podczas brania sprayu spóźnił się 9 dni - miałam 3cm torbiel od sprayu ale oczywiście w klinice nie widzieli żadnego problemu ......

e5skzzc.png

[**]

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :/ ciekawie mam tylko wzdety brzuch nabrzmiałe piersi i wybuchy gorąca
    Spodziewam sie ze bedzie jakis torbiel bo co innego?!
    Alda ale jak sobie poradzili z twoim torbielem?czy kontynuowali terapie hormonami ?
    Mi powiedzieli w czwartek ze jak nie dostanę miesiączki w ciagu trzech dni to mam im dać znać ,gdzie dzwonić w niedziele jął tam nikogo nie ma :/ zadzwonię jutro ..bo kontrola we wtorek o ile bedzie

• alda Autorytet

Wysłany: 4 marca 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WNadzieji wrote:
    Alda ale jak sobie poradzili z twoim torbielem?czy kontynuowali terapie hormonami ?

Ja nie miałam kontroli przed braniem zastrzyków więc brałam hormony , dopiero po 7 dniach zastrzyków była kontrola na której padło słynne oooojjjjjjj torbiel po sprayu i powinnam mieć kontrole przed zastrzykami - superrrrrr .......... W związku z tym komórki złej jakości - zapłodniły się ale żadne nie przetrwały rozmrażania ....... torbiel opróżnili podczas punkcji .

e5skzzc.png

[**]

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ