Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzykro mi :*
Ja wszędzie gdzie czytałam i rozmawiałam ze znajomymi to właśnie każdy mi mówił ze pierwsze słyszy zeby po dwóch tygodniach sprayu miec kontrol.Odrazu zastrzyki i wtedy kontrola , mam nadzieje ze mi jutro nie odwołaja wtorkowej niech nawet nie próbują nie kontynuuje sprayu jesli nie zrobią mi usg Ide i jestem -
Dziewczyny,przed każdą stymulacją powinno być usg,żeby Spr czy np.nie zostały jakieś niepęknięte pecherzyki.. A tutaj to jest zbędne i później wychodzą takie ‚kwiatki’. Ja tez nie miałam usg,nie ukrywam ze mocno mnie to zdziwiło. Jutro jadę,zobaczymy co tam się dzieje
-
nick nieaktualny
-
Hej. Nie napiszę,że dobrze bo lekarka nie miała zbyt wesołej miny. Duuuużo już dużych pęcherzyków,co nie do końca jest dobre na tym etapie stymulacji. Jak to powiedziala’reagujesz bardzo dobrze’. Jutro będę wiedziała kiedy punkcja jak sprawdzą wyniki krwi (estriadol),które dzisiaj zrobiłam. A ja się czuję średnio, boli mnie podbrzusze.
-
nick nieaktualny
-
Hannanna wrote:Hej. Nie napiszę,że dobrze bo lekarka nie miała zbyt wesołej miny. Duuuużo już dużych pęcherzyków,co nie do końca jest dobre na tym etapie stymulacji. Jak to powiedziala’reagujesz bardzo dobrze’. Jutro będę wiedziała kiedy punkcja jak sprawdzą wyniki krwi (estriadol),które dzisiaj zrobiłam. A ja się czuję średnio, boli mnie podbrzusze.
Hannanna to ty teraz jeszcze raz bedziesz miala robiona punkcje? juz wykorzystalas wszystkie swoje szanse? dobrze zrozumialam?
-
nick nieaktualny
-
WNadzieji wrote:Masakryczn wizyta nie dość ze ból brzucha przez miesiączkę to jeszcze usuwali mi cystę 2.3cm bez środków znieczulających chyba mnie słyszeli w całym szpitalu ..w czwartek zaczynam zastrzyki ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 13:34
Alutka -
Cześć dziewczyny. Ja juz stracilam nadzieje po pierwszej próbie. Mialam niecaly dwu dniowy zarodek. A jak bylo u Was? Robilam sobie test po 9 dniach- juz nie moglam wytrzymac i nic. Nawet najmniejszego cienia drogiej kreski...
Lekarka mowila ze mam zrobic sobie ostateczny po 13 dniach- wypada w czwartek , ale czuję,że nie tym razem.Freia -
nick nieaktualnyAlda oczywiscie ze dostałam Gonal trafiłam akurat ”na swoich” lekarzy.Jak zawsze nie pamietam nazwisk ale pana kojarzę bo to on był przy pierwszej inseminacji.I dzis właśnie stwierdził usuwamy cystę za chwile
No i przejęła mnie druga pani doktor czarnoskóra -mowi ukuje Cie będziesz miała rozpoznanie w bolu przy pobieraniu jajeczek z Ta Ze różnica ze przy pobraniu bede miała miejscowe znieczulenie uff -
Hej,punkcję mam w piątek. Szczerze mówiąc nie sądziłam,że znowu będę musiała to przezywać. A boje się bardziej niż za pierwszym razem.
WNadzieji - jak to BEZ ZNIECZULENIA!?!? Cooooo!?!? To jakieś średniowiecze czy jak?! Nie dałabym sobie już nigdy nic takiego bez znieczulenia. Badanie drożności jajowodów miałam bez niczego,darłam się jak poparzona. A co dopiero usuwanie cysty!
Kaktus- niestety jeszcze raz,właśnie kończę drugą stymulację. -
nick nieaktualnyHannanna w stavanger tez robili mi usg z kontrastem na lekkim paracecid
A dzis powiedzieli mi wiesz to nie boli aż tak (jasne) poczujesz tylko chwile i po sprawie
Całość trwała moze 3minuty wiec dałam radę za to teraz zdycham
Przetrwam wszystko tylko musze zawsze bardziej panować nad stresem ,co jest najgorsze ..nic tak nie podnosi poziomu bolu jak nadmiar stresu -w moim przypadku
Trzymam kciuki za Nas Wszystkie ..