Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po badaniu, jajeczka są za małe i mam się kłuć jeszcze przez weekend...
Ok 12 sztuk po 12,13 mm. Maja urosnąć do 20 mm-22 mm. Także tak ... idę kupić jakieś luźne spodnie.
Pobranie będzie w środę lub w piątek ... następna wizyta usg w poniedziałek!mar2śka lubi tę wiadomość
-
Czarodziejka wrote:Już po badaniu, jajeczka są za małe i mam się kłuć jeszcze przez weekend...
Ok 12 sztuk po 12,13 mm. Maja urosnąć do 20 mm-22 mm. Także tak ... idę kupić jakieś luźne spodnie.
Pobranie będzie w środę lub w piątek ... następna wizyta usg w poniedziałek!
Moje mialy ok 14 -15 we wtorek, dzis ostatni gonal )))) i w pon punkcja, na wtorek umowilam sie do fastlege bo chce sykemelding do dnia testu, mam ciezka prace i jesczcze ciezszych ciekawskich ludzi w niej, wiec chce ten czas poswiecic sobie -
Alutka 32 wrote:Super . Trzymam kciuki !!!
Sami zdecydowali o dwóch czy taka była Wasza wola ? Moze jakaś śliczna parka z tego będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 18:22
kaktus85 lubi tę wiadomość
-
Zoja36 wrote:W Polsce najczęściej trasferują 2 zarodki.
Mar2śka A Ty ile miałaś zarodków? -
pati1980 wrote:Powyzej 35 lat zawsze aplikuja dwa jajeczka czy jak ty wyrazisz na to zgode?
-
mar2śka wrote:Super!! To teraz jeszcze mocniej &&& trzymam Macie jeszcze 1go mrozaczka?
-
mar2śka wrote:No właśnie nie . Ja się spotkałam z opiniami również u dziewczyn z wątku ogólnego, że zazwyczaj rekomendowany jest 1. To jeszcze zależy oczywiście od kilku zmiennych ale u mnie mowy o 2 nie było. Ciąża bliźniacza jest podwyższonego ryzyka, więc się od tego odchodzi.
-
Zoja36 wrote:To może tak było kilka lat temu i mam nieaktualne info. I pewnie tak jak piszesz zależy to jeszcze od innych czynników. No zobaczymy jak to będzie u mnie Póki co mam pozytywne nastawienie
-
mar2śka wrote:No właśnie nie . Ja się spotkałam z opiniami również u dziewczyn z wątku ogólnego, że zazwyczaj rekomendowany jest 1. To jeszcze zależy oczywiście od kilku zmiennych ale u mnie mowy o 2 nie było. Ciąża bliźniacza jest podwyższonego ryzyka, więc się od tego odchodzi.
Pati- ja na piśmie zgadzającym się na transfer miałam do zaznaczenia czy chce dwa czy jeden zarodek.
Zoja-trzymam kciuki!!! Teraz już tylko pozytywne nastawienie A najlepiej nie myslec za dużo
pati1980 lubi tę wiadomość