Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarodziejka wrote:Dziewczyny! Jak tam po weekendzie? K. Napisz jak tam wrażenia po, i oczywiście trzymam kciuki.
Czekam właśnie na usg i tak bym już chciała aby wszystko było ok.
Hej,
Wlsnie po, 23 jajka, boja sie iz jestem przestymulowana i w srode dodatke badnia beda, nie czulam sie zle ani nic , poplakalam
Sie z tego wszytskiego , trzymam kciuki za twoje usg -
K. wrote:Hej,
Wlsnie po, 23 jajka, boja sie iz jestem przestymulowana i w srode dodatke badnia beda, nie czulam sie zle ani nic , poplakalam
Sie z tego wszytskiego , trzymam kciuki za twoje usg -
Ja baaaardzo czułam jajniki po punkcji. W dniu transferu powiedzieli mi,że jestem na razie ‚delikatnie’przestymulowana. Razem z lekarzem podjęliśmy decyzję,że będzie transfer. Jedyny minus tego to uprzedził mnie,że jeżeli sie uda i będzie ciaza to może boleć bardziej. I faktycznie tak było,przez jakieś 2-3 tygodnie. Nie był to ból jakiś upierdliwy,po prostu czułam jajniki przy siadaniu i troche kiepsko mi się spało.
-
K. wrote:Ale co to znaczy przestymulowana ? Czy transfer zagraza zyciu wtedy czy jak ? Jestem zalamana, kompletnie nic mi nie jest, nic mnie nie boli wiec skad taki domysl ze moge byc przestymulowana, krew tez byla dorbra juz sama
Nie wiem
Bardzo ładny wynik, teraz kciuki za to żeby pęcherzyki były pełne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 15:18
-
Czarodziejka wrote:K. Super ilość! Ja już po, w środę pobranie mam około 12 jajeczek, w okolicy 20-21 mm. To podobno ok wynik.
K., Czarodziejka lubią tę wiadomość
-
K. wrote:Hej,
Sie z tego wszytskiego , trzymam kciuki za twoje usgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 15:58
-
Czarodziejka wrote:K. Super ilość! Ja już po, w środę pobranie mam około 12 jajeczek, w okolicy 20-21 mm. To podobno ok wynik.
Czarodziejka lubi tę wiadomość
-
Hannanna wrote:Zoja a co u Ciebie? Jak się czujesz?
A Ty Hannanna jak tam, wróciłaś do pracy? Jak się czujesz, przeziębienie odpuściło całkowicie? -
K. wrote:Moje mialy ok 14 -15 we wtorek, dzis ostatni gonal )))) i w pon punkcja, na wtorek umowilam sie do fastlege bo chce sykemelding do dnia testu, mam ciezka prace i jesczcze ciezszych ciekawskich ludzi w niej, wiec chce ten czas poswiecic sobie
Ze szpitala pewnie dostałaś zwolnienie do środy. Ciekawe co jutro fastlege Ci powie. Daj znać. -
Zoja36 wrote:K piękny wynik, nie zamartwiaj się zawczasu. Też czytałam w necie o przestymulowaniu. Najważniejsze że dobrze się czujesz. Ty miałaś dzisiaj punkcje? I masz 23 komórki?
Dokladnie tak, i ta liczba wlasnie ich tak zmartwila, no nic pozostaje mi czekac do srody, mam tez zwolnienie do srody ze szpitala ale jutro ide do fastlege i zobaczymh co on powie -
K. wrote:Dokladnie tak, i ta liczba wlasnie ich tak zmartwila, no nic pozostaje mi czekac do srody, mam tez zwolnienie do srody ze szpitala ale jutro ide do fastlege i zobaczymh co on powie
-
mar2śka wrote:To mnie też zmyliłaś. Myślałam, że o pęcherzyki chodzi a nie wiadomo ile komórek jeszcze. Pewnie Ci sprawdzą estradiol, a usg jeszcze będziesz miała w środę?? Żeby zobaczyć czy płyn się nigdzie nie zbiera??
-
K. wrote:Wlasnie dokladnie tak chca zrobic, no nic juz nastawilam sie ze nie bedzie transferu tym razem, na kontroli 2.05 estradiol byl ok, myslicie ze to moglo sie tak w 3 dni wszytsko porobic ?