Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Zoja36 wrote:Super, trzymam kciuki za środę i żeby komórek było tyle co pęcherzyków Masz punkcje dokładnie tydzień po mnie Pewnie w piątek transfer
Z tego co mi mówili transfer dopiero w poniedziałek. Pewnie chcą podać blastkę, może nawet naciętą. Dopytam o wszystko w środę przed pobraniem. Zoja kciuki za Ciebie. Kiedy testujesz? -
K. wrote:Dziewczyny dzwonili wlasnie z riks, z 23, zaplodnilo i przezylo 18, jesli rano po badaniu okaze sie ze jestem zdrowa to bedzie transfer
Zoja36, K. lubią tę wiadomość
-
Ja już po do przyjemności to nie należało. Teraz odpoczywam i wysłałam mojego chłopa po kebaba Hahaha
Wychodowalam 17 jajeczek, wyszło 5 więcej niż po podglądzie w poniedziałek jutro się dowiem ile się zapłodniło.
K. Kciuki za transfer!
Zoja ! To prawie już!! Kciukasy !!!Zoja36 lubi tę wiadomość
-
Czarodziejka wrote:Ja już po do przyjemności to nie należało. Teraz odpoczywam i wysłałam mojego chłopa po kebaba Hahaha
Wychodowalam 17 jajeczek, wyszło 5 więcej niż po podglądzie w poniedziałek jutro się dowiem ile się zapłodniło.
K. Kciuki za transfer!
Zoja ! To prawie już!! Kciukasy !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 16:30
Zoja36 lubi tę wiadomość
Alutka -
K. wrote:O 14 transfer, 13 zarodkow juz na zimowisku i jeden czeka na nas o 14, mam lekko powiekszony jajnik no ale podejmuje to ryzyko
Czarodziejka &&& ,kiedy transfer?? W piątek czy poniedziałek jednak??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 17:02
-
mar2śka wrote:Nie masz się czym martwić, jajniki często są powiększone po stymulacji przez jakiś czas. Ja na serduszkowym usg miałam jeszcze powiększone jajniki. &&& za transfer !!
Czarodziejka &&& ,kiedy transfer?? W piątek czy poniedziałek jednak??
Transfer w poniedziałek, ale w sumie to nic więcej nie wiem. Jutro maja dzwonić z kliniki.Zoja36, mar2śka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zoja36 wrote:K super
Czarodziejka wg zaleceń 17 maja
Hannanna a czy Ty czasami nie masz za kilka dni usg?? Ja jeszcze nawet karty nie ogarnęłam. Ostatnio mój lekarz miał taką obsuwę, że czasu nie było, może na następnej wizycie się uda.
Czy wiecie może jak tu wygląda sprawa badań prenatalnych? Wiem, że normalnie jest to połówkowe takie dokładniejsze usg ale czy robią coś takiego jak badania prenatalne ok 12 tyg ? Pomiar i np pappa albo nifty? Zastanawiam się czy po ciaży uzyskanej dzięki IVF robią coś ekstra.