Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Zoja36 wrote:Zwykły sikaniec. Jak wyjdzie test pójdę do fastlege na betę. Czy tutaj nazywa się to tak samo?
Dokumentow i lekarz mowil ze musze krew niezalenie czy dostane
Okres czy nie -
Zoja36 wrote:Zwykły sikaniec. Jak wyjdzie test pójdę do fastlege na betę. Czy tutaj nazywa się to tak samo?
Zoja36 lubi tę wiadomość
-
Naprawdę dziwne,jak można polegać tylko na sikanym teście?! Ja tez dostałam skierowanie na betę,musiałam robić nawet jak okres dostałam,takie formalne zakończenie procedury. Ostatnio miałam zrobić test po 23 dniach od transferu. Będąc w PL zrobiłam betę po 14 dniach a test sikany nie wychodził do 19 dni po transferze ale...transfer na cyklu naturalnym jak miałam to tez robiłam tylko testy na owulacje. trochę lipa.
Zoja36 lubi tę wiadomość
-
Hannanna wrote:Naprawdę dziwne,jak można polegać tylko na sikanym teście?! Ja tez dostałam skierowanie na betę,musiałam robić nawet jak okres dostałam,takie formalne zakończenie procedury. Ostatnio miałam zrobić test po 23 dniach od transferu. Będąc w PL zrobiłam betę po 14 dniach a test sikany nie wychodził do 19 dni po transferze ale...transfer na cyklu naturalnym jak miałam to tez robiłam tylko testy na owulacje. trochę lipa.
-
K. wrote:A nie dostalas skierowania ze szpitala ? Ja dostalam wraz z kompeltem
Dokumentow i lekarz mowil ze musze krew niezalenie czy dostane
Okres czy nieHannanna, alda, Czarodziejka, majola lubią tę wiadomość
-
Zoja36 wrote:No nie dostałam, tylko test kazali zrobić. Nawet mi datę wpisali w papierach. No cóż. Ja nie wytrzymałam. Dzisiaj zrobiłam już test. Wyszła druga kreska ale bardzo słaba. Nie wiem co o tym myśleć. Za dwa dni powtórzę jeszcze raz.
Zoja36 lubi tę wiadomość
-
mar2śka wrote:Super! 2 kreska zawsze oznacza ciążę!! U mnie na początku tez były słabsze bo stężenie jeszcze nie jest duże. Ale dobre wiadomości
-
Zoja36 wrote:Jeszcze do końca nie wierzę ale jest nadzieja. Rozumiem że w innym wypadku w ogóle nie widać drugiej kreski?
-
Dziewczyny a jak to jest z Lutinusem. Na ulotce jest napisane że jeszcze powinno się brać go przez 30 dni po zatwierdzeniu że jest ciąża, a ja dostałam receptę na dwa tygodnie prawie do testu. Przepiszą mi dalej? Coś pamiętam że już był ten temat poruszany i że w Norwegii więcej nie przepisują. Hmmm...
Dziewczyny narazie nie będę dziękować za gratulacje dopóki nie będzie mocno widocznej kreski i dopóki nie pójdę na betę. Nie chcę się nakręcać a potem rozczarować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 19:53