Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
pati1980 wrote:Zapomniałam jeszcze jedno. Czy gotowy Menopur trzymacie w lodówce? I jakie samopoczucie mialyscie po tym leku?
-
Avva wrote:Pati raczej się nie dodzwonisz oni preferują kontakt przez CRYPHO we wtorek Ci odpiszą kiedy będziesz miała USG
Menopur 600 i 1200 po rozdrobnieniu nie trzeba trzymać w lodówce -
mar2śka wrote:Po rozrobieniu nie trzeba w lodówce jeśli temperatura nie przekracza 25 stopni o ile dobrze pamiętam. Zaczynasz dopiero 3dc stymulacje? Na pewno nie odwołają, przecież niektóre kobiety mają nieregularne cykle i nie są w stanie przewidzieć 1dc.
-
K. wrote:Ja splakalam sie strasznie, wypadlo ze mnie resztki crinone podbarwione juz na rozowo, do tego znow zaczal bolec brzuch jak na okres wiec sie nawet juz nie ludze, masakra siedze i placze
-
Zoja36 wrote:Trzymam kciuki K. Czarodziejka za Ciebie również
&&
Dzięki przydadzą się
Dzisiaj rano okazało się że źle policzyłam mój progesteron. Cała ja
Wyglada na to że mam zapas do piątku wieczorem. Także wielkie ufffff!
Zoja36 lubi tę wiadomość
-
K. wrote:Nie wytrzymalam i zrobialam test rano 12 dpt, nawet cienia nie ma, nic a nic ... caly czas czuje podbrzusze, dzis zaaplikowalam ostatni crinone, jutro beta bo nie wytzymam tego psychicznie
K. Testy czasami nie wychodzą. Idź na betę na spokojnie. Kciuki ! -
mar2śka wrote:Wracam właśnie z usg . Maluch ma 3,5 cm i fika tak , że zdjęcie ciężko zrobić. Ja się nie spodziewałam, że taki maluch jest już tak ruchliwy Trzymam za Was kciuki !!
-
nick nieaktualny