Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
alda wrote:To nie test z krwi więc nadzieja jeszcze jest tym bardziej że nie dostałaś okresu
Ja zawsze 13 dni po punkcji miałam okres więc nawet nie zdążyłam zrobić testuWNadzieji, Zoja36, mar2śka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bea77_2 wrote:Mar2śka, na czym to badanie polega? Jak je się robi?
zawitałaś do Norwegii
Ja miałam najpierw zwykłe tzw genetyczne usg, ocena wszystkich parametrów typu CRL, przyzierność. Ocena narządów wewnętrznych malucha :serce ,jelita, żołądek,pęcherz itd Budowa kręgosłupa, rączki, nóżki itd taki całkowity podgląd
Do badania pobiera się krew z której selekcjonuje się dna dziecka i na tej podstawie bada się jego prawidłowość. Samo Harmony czy Nifty nie wystarczy bo mówi o zdrowiu genetycznym a przecież niepełnosprawność może być też fizyczna więc ważne żeby zrobić komplet.
-
nick nieaktualny
-
Mirandzia wrote:U mnie tez chyba nie będzie dobrych wieści. Piersi jakby ktoś z nich powietrze spuścił. Zawsze tak mam przed okresem najpierw bomby a potem flaki
oszaleje chyba do środy
-
nick nieaktualny
-
Mirandzia wrote:Test negatywny tak jak przypuszczałam. W środę tylko formalne potwierdzenie porażki . Napisze do nich zapytanie jak dalej to wyglada co robić
Teraz trzeba zbierać siły na kolejny raz, ja zdecydowałam że wykorzystam wszystkie 3 szansę. Jak się nie uda to składam broń i się poddaje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 13:35
-
Mirandzia wrote:Test negatywny tak jak przypuszczałam. W środę tylko formalne potwierdzenie porażki . Napisze do nich zapytanie jak dalej to wyglada co robić
U Ciebie test miał prawo być jeszcze negatywny! Powtórz w Poniedzialek albo Wtorek! Nie zakładaj z góry porażki !!!!Alutka -
nick nieaktualnyMirandzia przykro mi
Pati masz racje żadnych powodów nie podają ,masz jeszcze trzy zarodki ?
Aggga08 pisałaś ze przy wysyłaniu papierów na ewentualny zwrot nadwyżki wizyty u lekarza sie nie liczą do tego ?
Tyle mi leków zostało nowych lub w połowie zużytych ..myślicie ze bede mogła z nich kiedys skorzystać ? Gdzie przechowywać ? Zastrzyki tabletki ?