Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
Czuję się ok tylko głową zaczęła boleć od czwartku dziś juz przestała a tak to ciągle czułam takie jakby zawroty i ból taki pulsujacy.Po jakimś czasie przestawał i za jakiś czas znów.Dzis lepiej no i juz druga buteleczki synareli zaczęłam, we wtorek wizyta u lekarzaMadalada -
Przyznam się ze wcześniej miałam stres mega stres ale od jakiegoś czasu przestałam o tym wszystkim myśleć i wszystko oddałam w ręce na GÓRĘ ONI WIEDZĄ CO MA BYĆ I JAK a ja nic nie poradzę bo moja przyszłość zależy od GÓRY. Czasem zakluje mnie w brzuchu i spanie mnie zbiera tak to nic żadnych boli.Madalada
-
Alda...nie dostalam jeszcze odpowiedzi z Porsgrunn, ale czekam z niecierpliwoscia:)
W sprawie TSH i problemow tarczycowych, na ile to mozliwe, sluze ( mam nadzieje dobra ) rada...
Ewy88 gratuluje
Baczka12 i Szmivers trzymam kciuki:)
Uda nam sie!!!!! -
Tak moze nie w temacie...ale, jesli chcialybyscie sie troszke rozerwac i zjesc dobre, polskie jedzonko, organizowany jest dancing z polskim zespolem. Jesli macie facebooke'a ( a mysle, ze wiekszosc z Was ma), przesylam linka. Tam jest wiecej informacji...Fajna okazja do spedzenia milo czasu z rodzina, znajomymi i moze my poznalybysmy sie na zywo;)
https://www.facebook.com/events/1098345500284526/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 14:58
-
Witam Was mam pytanko do dziewczyn które przyjmowaly synarela.Jak długo mialyscie miesiączkę jak przyjmowalyscie synarela?
Normalnie czy troszkę dłużej? Mialyscie plamienia ?ja mam wczoraj miałam wizytę i powiedziałam o tym a pani doktor powiedziała ze jest ok ze bez stresuMadalada -
Dziękuję Ci Alda za informacje ja właśnie miałam @10 a później plamienia i tez było 14 dni i juz się martwią mówiłam doktor na wizycie a ona ze jest ok.No i mi ręce opadły ze aż tak długo mnie trzyma ale w takim razie tak miało być bo też tak mówiła dojtorMadalada