Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
K. wrote:Trzymam kciuki, wszystko bedzie napewno dobrze, moze to przez ten stres zwiazany z naglym wyjazem ? Bardzo wspolczuje utraty tescia
Moze stres I zmeczenie bo wczoraj w nocy wrocilismy z polski od tescia I na promie dostalismy zła wiadomosc a dzisiaj tam wracamy...mam nadzieję ze bedzie ok...brzuch przestal bolec...nic juz nie leci...ale trochę polezalam I sie przespalam...jutro mam wizyte u ginekologa...sa jakieś jeszcze dziewczyny ktore beda testowac..bo juz nie pamietam.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak jak przypuszczałam nie pomogło 150 gonal zwiększają do 200 w poniedziałek kontrola teraz musze dzwonić po lekarzach w stavanger zeby ktoś mnie przyjął bo nie ma ani pociagu ani samolotu a ten min jurnal to tez w dupę niech sobie wsadza
Pisałam ze chce kontrole w stavanger a ona tak? To chyba ktoś nie dopatrzył to następnym razem ..to juz przesadzone ze tym razem tez sie nie uda tylko 3 i jak zawsze po prawej stronie i nawet poza właściwa wielkością -
WNadzieji wrote:Tak jak przypuszczałam nie pomogło 150 gonal zwiększają do 200 w poniedziałek kontrola teraz musze dzwonić po lekarzach w stavanger zeby ktoś mnie przyjął bo nie ma ani pociagu ani samolotu a ten min jurnal to tez w dupę niech sobie wsadza
Pisałam ze chce kontrole w stavanger a ona tak? To chyba ktoś nie dopatrzył to następnym razem ..to juz przesadzone ze tym razem tez sie nie uda tylko 3 i jak zawsze po prawej stronie i nawet poza właściwa wielkością -
nick nieaktualnyTone nie odebrała i pięciu innych tez jakis w centrum medicus
Wielkości około 9 ostatnio z trzech dwie były Ok ale jedna stracili przy rozmrazaniu
A teraz jest problem bo badania krwi znowu nie zrobię w poniedziałek ale trudno
Kupiłam 900 gonal na 4 razy ,na lotnisku nawet nie spojrzeli a miałam w podręcznym ale mam na wszelki wypadek notatke od lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 15:12
-
nick nieaktualny
-
WNadzieji wrote:Jak zaczyna sie zastrzyki i kontynuuje sprey to w jakich godzinach to robicie robilyscie? Np rano sprey wieczór zastrzyk godzinkę odstępu i sprey czy jak ?
Jak doszły zastrzyki to miałam jeden psik rano i jeden psik wieczorem o tej samej godzinie co zastrzyk. Nie wiem czy to była konieczność ale takie miałam zalecenie z klinikiAlutka -
WNadzieji wrote:Jak zaczyna sie zastrzyki i kontynuuje sprey to w jakich godzinach to robicie robilyscie? Np rano sprey wieczór zastrzyk godzinkę odstępu i sprey czy jak ?
Ja spray rano o 8 , wieczorem spray o 20 a zastrzyk robiłam wcześniej bo o 18nastej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 07:25
-
nick nieaktualny