Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Zoja36 wrote:Agaaa bardzo mi przykro
U mnie termin 23.01.2019.
Dzięki Mar2śka za listę. Wiem co mi jeszcze brakuje. -
Mazwopka wrote:Zostanowil mnie czas oczekiwia w tej firmie produkcyjnej . Szanowna pani pielęgniarka oznajmiła mi ze najbliższy wolny termin na transfer maja w tygodniu 47 .
Ja też tyle czekałam ....... A przygotowanie do transferu "mrożaka" to tylko jedna wizyta która trwa 5 minut ( sprawdza się grubość endometrium ) a następna wizyta to transfer też 5 minut więc nie wiem o co tam chodzi.........
Mazwopka lubi tę wiadomość
-
Ja pewnie kupiłabym jeszcze więcej dla pierwszego dziecka
Pewnie to już czytałyście albo słyszałyście :
Ciuszki dziecięce :
Pierwsze dziecko: Pierzesz ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.
Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.
Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?
Gdy upadnie smoczek :
Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu.
Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.
Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 19:27
K., Alutka 32, mar2śka, Mazwopka, kaktus85 lubią tę wiadomość
-
alda wrote:Aggga przykro mi ja żałuję że nie "uciekłam" z Riks po pierwszej stymulacji.......
Alutka co z wynikami?
Pati jak przygotowania do następnej stymulacji ? Leki już w lodówce ?
Mirandzia co u Ciebie ?
Mazwopka kiedy następne podejście ?
Freia co u Ciebie ? Miałaś transfer ?
Hannanna co u Ciebie ? Wszystko już gotowe ?
wszystkie "Ciężarówki" możecie napisać swoje terminy bo tego niestety nie ogarniam
Hej! U mnie w sumie ok. Jestem w szoku jak ten czas leci. Mam termin na 24.11. Nic mi nie dolega,tylko buty już coraz ciężej zawiązać W ciągu dnia jestem normalnie aktywna,spać mi się nie chce. Tylko brzuch często twardnieje,co jest trochę uciazliwe. Czy wszystko gotowe? Czy ja wiem,w sumie tak. Niedługo ogarnę jakieś ostatnie’większe’porzadki,pranie i później zamierzam już tylko leżeć plackiem Jakiegoś specjalnego apetytu nie mam,obiektywnie patrząc jakoś za bardzo się nie powiekszylam(oprócz brzucha)a już jest 14kg więcej. Co zrobić.. życie
Zoja36, majola lubią tę wiadomość
-
alda wrote:Ja też tyle czekałam ....... A przygotowanie do transferu "mrożaka" to tylko jedna wizyta która trwa 5 minut ( sprawdza się grubość endometrium ) a następna wizyta to transfer też 5 minut więc nie wiem o co tam chodzi.........
-
kaktus85 wrote:Tak biore a do jakiego?? Fastlege??
-
kaktus85 wrote:Ok dziekuje za wsparcie nie moge sie do nich dodzwonic
kaktus85 lubi tę wiadomość
-
mar2śka wrote:Dzwon do skutku ! Albo idź osobiście . Może betę Ci zrobią albo sama zrób prywatnie jeśli masz gdzie . Bez lekarza to tylko można się domyślać co się dzieje. Mam nadzieje, że wszystko dobrze się skończy !!
Robie beta ale wyniki jutro...czuje sie jak bym miala okres dostac...jade zaraz do polski bo tesciu mi zmarl moze w pl cos ogarne...dzieki za rady I wsparcie dziewczyny -
kaktus85 wrote:Robie beta ale wyniki jutro...czuje sie jak bym miala okres dostac...jade zaraz do polski bo tesciu mi zmarl moze w pl cos ogarne...dzieki za rady I wsparcie dziewczyny