Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mar2śka wrote:Kaktus przykro mi, że Cię to spotkało . Mam nadzieje, że po odpoczynku wrócicie silniejsi do walki bo warto !
Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy...nie wiem co bedzie dalej teraz musze zrobic badania macicy I genetyki...a czy bedziemy dalej walczyc zobaczymy -
kaktus85 wrote:Dziewczyny trochę to dziwne bo dzisiaj nic nie krwawie..nie wiem o co chodzi...nie wiem czy brac dalej litinus czy nie..meksyk mam w glowie..a klinika dzisiaj zamknieta..
Co do badań to pewnie o kariotypy chodziło (Ty+partner) Dobrze jakby partner zbadał nasienie pod kątem fragmentacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 16:26
-
mar2śka wrote:Jeśli u Ciebie faktycznie wypadałby ok 6tc to powinien być widoczny pęcherzyk z zarodkiem i serduszko. Ja bete na tym etapie miałam ok 22 tys a Ty pisałaś, że masz bardzo niską. Skąpe krwawienie może być własnie przez progesteron.
Co do badań to pewnie o kariotypy chodziło (Ty+partner) Dobrze jakby partner zbadał nasienie pod kątem fragmentacji.
Lekkie krwawienie mialam we wtorek I srode a czwartek I piatek bylo mocniejsze...I wczoraj cos dziwnego ze mnie wylecialo I strasznie mnie brzuch bolal ....nie wiem co robic..
-
kaktus85 wrote:P-hCG:2 hcg:lav taka dostalam odpowiedź...
kaktus85 lubi tę wiadomość
-
mar2śka wrote:Jeśli Twój wynik bety to 2 to niestety jest to beta ujemna. Wynik dodatni jest przy minimum 5. Pewnie dlatego test również wyszedł ujemny. Wydaje mi się, że w Twoim wypadku była to ciąża biochemiczna. Tak się niestety czasami zdarza była próba zagnieżdżenia ale ostatecznie do niego nie doszło. Krwawienie wystąpiło tak późno ze względu na suplementacje proga, pewnie gdyby nie to ,to miesiączka by wypadła w terminie. Tak mi się wydaje.
Dziekuje bardzo za pomoc...Buziaczki -
nick nieaktualnyPo zwiększonej dawcę leku przybyło ładnych 7 jajek plus 10 poniżej wielkości
Byłam u ginekologa w stavanger Medicus -polecam robią nawet badania krwi
Opowiedziałam mu o Riks kiwał głowa i powiedział ze wie co sie tam dzieje ..oni również nie badają dna tych jajeczek które nie rozwina sie po pobraniu
Teraz tylko kontakt z tymi gałganami po 12nastej pewnie ovitrelle wieczorem i pobranie koło środy czwartku?
Aaa No najważniejsze mięśniak którego znalazł lekarz w pl tezy lata temu Dalej mam w riksie nie widzieli tyle razy ale jest na zewnątrz macicy wiec nie ma większego znaczenia ..narazie -
nick nieaktualny
-
WNadzieji wrote:Po zwiększonej dawcę leku przybyło ładnych 7 jajek plus 10 poniżej wielkości
Byłam u ginekologa w stavanger Medicus -polecam robią nawet badania krwi
Opowiedziałam mu o Riks kiwał głowa i powiedział ze wie co sie tam dzieje ..oni również nie badają dna tych jajeczek które nie rozwina sie po pobraniu
Teraz tylko kontakt z tymi gałganami po 12nastej pewnie ovitrelle wieczorem i pobranie koło środy czwartku?
Aaa No najważniejsze mięśniak którego znalazł lekarz w pl tezy lata temu Dalej mam w riksie nie widzieli tyle razy ale jest na zewnątrz macicy wiec nie ma większego znaczenia ..narazie -
nick nieaktualny
-
WNadzieji wrote:Wiesz napisane mam 46x25 subserøst bakre vegg wiec nie bardzo wiem jak liczyć
Mnie lekarz w pl trochę straszył ze umiejscowienie nie jest ciekawe