Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Mazwopka wrote:Trzymam kciuki dziewczyny ! Niech się gnieżdżą
Wy testujecie 6.02 a ja tego dnia zacznę kolejne przygotowania do crio . O ile planowo tego dnia wypadnie 1 dzien cyklu .
Aggga08 powtórka z rozrywki ? Wpisu na blogu nie ma ... co jest ? Dostalas info z danii co z zarodkami?
O coś nie zadziałało... Już jest. Żaden nie dotrwal do 5 doby. Znowu.
-
Aggga08 wrote:Powodzenia dziewczyny! Teraz "tylko" 2 tyg czekania.
Wiecie coś więcej o zarodkach?
Przykro mi Aggga, pamietaj że zawsze jest nadzieja.
Ja wiem tylko tyle że pierwszy nie przetrwał rozmrozenie,z drugim było coś nie tak po rozmrozenie. Trzeci który dostałam już wychodził z otoczki. Więcej nic nie wiem. -
pati1980 wrote:Przykro mi Aggga, pamietaj że zawsze jest nadzieja.
Ja wiem tylko tyle że pierwszy nie przetrwał rozmrozenie,z drugim było coś nie tak po rozmrozenie. Trzeci który dostałam już wychodził z otoczki. Więcej nic nie wiem.
To super że już z otoczki wychodził, teraz niech tylko mocno się trzyma! -
alda wrote:Mój też a raczej moja
Bierzesz wolne ?
Chyba jutro zadzwonię do pracy i powiem że nie przyjdę. Chodź do poniedziałku chce posiedzieć w domu. Teraz leżę odpoczywam i popijam sok ananasowyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:24
-
Aggga08 wrote:Bierzecie jakies witaminy po transferze? Q10 i melatonina odstawiona, i w sumie biorę tylko folic...
A dlaczego to odstawiłam? Pijesz dalej fruktus Femina czy też już nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:46
-
pati1980 wrote:Dziewczyny na bieliźnie miałam beżowe plemienia, nie wiem czy mam się martwić czy to możliwe coś po transferze. Ogólnie pobolewa mnie brzuch, sama nie wiem czy to z tych nerwów.
Ja tez mam plamki . Zaraz po wyjściu z kliniki dziś miałam blado różowe. A teraz takie bardzo jansny brąz i boli mnie brzuch.
pati1980 lubi tę wiadomość
-
pati1980 wrote:Dziewczyny na bieliźnie miałam beżowe plemienia.
Ja po transferze miałam różowe plamienie ale myślę że to było uszkodzenie od wziernika .
Miałam też mocne krwawienie ( użyłam podpaski ) mimo pozytywnego testu chyba 12 dni po transferze .
Dostałam krwotoku w 9 tygodniu ciąży.
Tak na przyszłość - krwawienie nie zawsze oznacza najgorsze..........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:16
pati1980 lubi tę wiadomość