Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
madziula_ wrote:Dobrze ze mi przypomniałaś bo zapomniałam o tym pełnym pęcherzu
A jak to jest jak juz sie ma zarodek w sobie ? Powinno sie zmienic jakos diete ? Na cos szczegolnie uwazac ?
W no mi mówili żeby zec normalnie, tylko nie pić alkoholu i za mocno nie trenować.
W Danii nie dzwigac ponad 10 kg, ograniczyć kofeinę, i intensywnie nie ćwiczyć.
Nic poza tym. -
Alutka 32 wrote:Madziula - pamiętaj jeszcze żeby nie siusiać przed transferem, żeby pęcherz nie był pusty
Kaktus ja mam lat 33 i dostałam dwa zarodki . Nie wiem czy do Was dzwonią jeszcze w dzień transferu jeśli tak to możesz im powiedzieć ze chcesz dwa zarodki . -
Aggga08 wrote:W no mi mówili żeby zec normalnie, tylko nie pić alkoholu i za mocno nie trenować.
W Danii nie dzwigac ponad 10 kg, ograniczyć kofeinę, i intensywnie nie ćwiczyć.
Nic poza tym. -
Aggga08 wrote:Ups... Brałam crinone 3 razy dziennie zamiast 2... A to dlatego że w klinice mówili 3 razy, ale chodziło im o lutinus... A na recepcie mialam crinone więc nie skojarzylam że mówią o czyms innym...
Chyba teraz nie powinnaś zmniejszać dawki .......
-
Ja juz po wszystkim z 3 rozmrozonych nadawał się tylko jeden. Czyli jak się nie uda zaczynamy wszystko od nowa. Transfer robił mi dr.Erling pierwszy raz. Nawet dobre wrażenie odniosłam, mily wszystko powoli tłumaczył. Zobaczymy za dwa tyg czy ma dobra rękę
I Spotkalysmy się z kaktus w poczekalni, my wychodzilismy oni wchodzili. Zmieniliśmy kilka słów. Miło było kaktus poznaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 15:49
kaktus85 lubi tę wiadomość
-
Hej . U nas jeden na pokladzie drugi zamrozony. Nam tez bylo milo sie spotkac , my sie tez widzielismy z Madziula i jej mezem...mnie strasznie dzisiaj bolako jak tam wszystko robil chyba jeszcze nie doszlam do siebie po poniedzialku...jak wrocilam to padlam i spalem teraz synek mnie obudzil Nam ostatnio tez robil dr Erling i bylo ok tylko poronilam to moze teraz tez bedzie ok zobaczymy za dwa tygodnie dziewczyny kiedy macie robic test ? mi kazala 8 luty..
-
pati1980 wrote:Transfer robił mi dr.Erling pierwszy raz. Nawet dobre wrażenie odniosłam, mily wszystko powoli tłumaczył. Zobaczymy za dwa tyg czy ma dobra rękę
Mi szczęśliwy transfer robił Erling
Dziewczyny trzymam kciuki
kaktus85, pati1980 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki dziewczyny ! Niech się gnieżdżą
Wy testujecie 6.02 a ja tego dnia zacznę kolejne przygotowania do crio . O ile planowo tego dnia wypadnie 1 dzien cyklu .
Aggga08 powtórka z rozrywki ? Wpisu na blogu nie ma ... co jest ? Dostalas info z danii co z zarodkami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 16:40
-
Ja już tez w domku. Tez robił mi dr.Eling . Ja w sumie od początku do niego chodze. (Raz tylko u innej bylam chyba Nine. ) Bardzo mily , fajnie tłumaczy i już nas poznaje nawet
Stresowalam sie Ale nie bylo czym. Nawet dostalismy zdjecie jak juz mam zarodek w sobie 8 lutego mam zrobić test .