Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam wcześniej że może być tam ze bedziemy potrzebować dawcy... Czy spermy czy jajeczek.... Ale teraz jak to jest realne to do mnie dociera i dopiero do mnie dochodzi że to wcale nie taka łatwa decyzja. Dla mnie może to i nie byłby duży problem, ale partner nie chce o tym słyszeć... Zgodził się na zapłodnienie z dawcą ale żeby je zamrozić a nie wykorzystać...
-
Powtorzylam wczoraj bete dzis dostalam wynik. Beta jest 259 czy to dobry przyrost ? Zrobilam rowniez progesteron : 85 jest Ok ?
Dziewczyny Dziekuje Wam za Gratulacje to mnie to dopiero dociera ze w koncu nam sie udalo. 27 lutego mamy USG w Porsgrunn.
Trzymam kciuki za Was wszystkie ! -
madziula_ wrote:Dziewczyny jak to jest z tym progesteronem ? Do kiedy bralyscie LUTINUS ? Mi kazai odstawiać mimo ze mam jescZe tabletek do poniedziałku 18.02. ? Czytałam ze po odstawieniu można zacząć krwawić
Ja w dzień testowania już nie brałam Lutinus.Alutka -
Dziewczyny serdecznie wam gratuluje ! Ciesz sie bardzo ze coeazwiecej z nas zostanie mama,i napewno reszta ktorej nie udalo sie tym razem zostanie nia w odpowiednim czasie, trzymam kciuki za reszte dziewczyn, aga podziwiam cie i mam nadzieje ze w koncu sie uda
Aggga08, pati1980 lubią tę wiadomość
-
alda wrote:Mazwopka co u Ciebie ? Zaczęłaś Progynove ? Kiedy kontrola ?
Kontrol w poniedziałek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 19:50
-
Transfer w czwartek .
Endometrium 9 mm
Alt ser veldig fint ut og maaaaaaase lykke til . Kocham ich to pozytywne nastawienie . Kontrol miałam u tej samej lekarki która robiła mi ostatni transfer i nawet mnie pamietała „ ohhhh jeg husker deg „ . Nie pamietam jak się nazywa . Dziękuje ze jestem pozytywnie nastawiona do życia bo myśle , ze ktoś na moim miejscu to by ten cały riks wystrzelił w kosmos . -
Ahh ... ostatnia przygoda z ivf w tym szpitalu bezwzględu na wynik. Takze staram się być wyluzowana bo wpływu na nich nie mam
Dzięki za kciuki !
A ty jak się Alda czujesz ? I reszta brzuszkowych dziewczyn ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 17:05