Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Cycki mi już ciążą od progesteronu. Czuje się jak balon.
Kot wyszedł na spacer i nie wrócił , przygniotłam sobie nogę autem - chodzić nie mogę .
Zbieram się i jadę na lotnisko.
Lecę na transfer .
Może być piękniej ? 🙈😂
I pierwszy raz ktoś mi zbadał progesteron i estradiol przed crio. Jutro przed transferem tez mam mieć zbadane te wartości. -
Wiem ale chcialabym juz miec to wszystko za soba 🤦♀️ Dzisiaj juz leki zamowilam jutro beda do odbioru 😊 wiec aby do przodu
Za was wszystkie trzymam mocno kciuki, Aggga tak pieknie rozpoczela luty wiec aby wszystkim dopisalo szczescie ❤️Sofi2810, BeatkaK lubią tę wiadomość
-
Sofia2810,objawy miesiaczkowe wcale nie muszą znaczyć że to na @,ja np.po dwóch podejsciach gdzieś kolo 4-5 dnia po transferach przestawalam czuć cokolwiek,kompletnie nic nie czułam nawet piersi mnie bolały od progesteronu i 2 dni przed ostatnimi tabletkami miałam już różowe upławy a teraz tez mam bóle jak na @,piersi czuć i są trochę nabrzmiałe,trzymam kciuki za jutro🤞🤞🤞🤞❤❤❤
Ovulka Tobie różniez miłego weekendu,ja chyba nie dam rady wytrzymać do poniedziałku i jutro chyba też testuje😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 15:55
-
Sofia2810 nie ma co się dołować,grunt to dobre nastawienie,będzie dobrze zobaczysz ❤🤞
Ovulka ja mieszkam w okolicach Måløy,600km do Oslo więc myślę ze mam najdalej😁,ale zapraszam do nas na zwiedzanie pięknej zachodniej i deszczowej Norwegii 😁Ovulka lubi tę wiadomość
-
My po pierwszym nieudanym IVF kupiliśmy szczeniaka kochany jest gdyby nie on dużo trudniej by mi bylo podczas całego tego procesu. Ma dużo energii i nia zaraza no i pieszczoch straszny. Polecam wszystkim:)
Ja mieszkam w Arendal male miasteczko 4 h od Oslo